Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
8.905
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

πιο απ ολα θα ειναι το σωστο;
Φυσικά και δεν σημαίνει το αποτέλεσμα κάτι σοβαρό - τεκμηριωμένο.... απλώς κάποιοι μαντραχαλάδες θα μαζευτούμε και θα περάσουμε ωραία.

Reaction score
777
Δέ μου λέτε?Παίζετε που παίζετε...ξηλώστε και το φυσάκι απο τον ενισχυτή.

Σκεφτείτε απλά τι γλιτώνετε σε αλλαγές!!!!!!!!

Reaction score
777
Και προσέξτε μήν κάνει γωνία το καλώδιο. Δυσκολεύεται το ρεύμα να περάσει απο μέσα...

Reaction score
1.777

ερωτηση.

ειμαι ενας ανθρωπος που μου αρεσει πολυ να ακουω μουσικη. εχω ενα καλο συστημα , αλλα δεν εχω ιδεα αλλα και ουτε με νοιαζει να μαθω πως δουλευει !!!! κοινος ΑΣΧΕΤΟΣ!!

Ερχεται λοιπον ο Παπας και μου λεει κατσε ρε να κανουμε μια δοκιμη αυτο το καλωδιο ρευματος να δουμε τι κανει!!!!
Και τελικα οντως το ακουω διαφορετικα!!!!! [ας πουμε καλυτερο , υποκειμενικα]

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;;;;;;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

ΟΧΙ

Χρειάζεται να κερδίσεις το Τζόκερ:405:

Reaction score
1.777

Φυσικά και δεν σημαίνει το αποτέλεσμα κάτι σοβαρό - τεκμηριωμένο.... απλώς κάποιοι μαντραχαλάδες θα μαζευτούμε και θα περάσουμε ωραία.

Ρε Μπιλ το θεμα ειναι να δουμε αν κανει διαφορα!!!!! Αν τελικα κανει [που θα κανει] θα παραμεινει παλι ως ενας ανεξηγητος μυθος;;

Reaction score
8.905

....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;;;;;;
Δεν έρχομαι στο τεστ... αυτοί οι γιατροί στοιχίζουν ακριβά...άσε που θα διαπιστώσει και άλλα “θέματα” πάνω μου...:421:

Reaction score
8.905

Θα πέσει πολύ γέλιο...
α) θα είναι κουρτίνα
τεστ...
β) θα υπάρχουν παγίδες στο τεστ... όπως ένα καλώδιο θα ακουστεί διπλά...
γ) και πολλά άλλα.

Reaction score
1.685

Θα πέσει πολύ γέλιο...
πρώτον θα είναι κουρτίνα
τεστ...
θα υπάρχουν παγίδες στο τεστ... όπως ένα καλώδιο θα ακουστεί διπλά...
και πολλά άλλα.
Αυτο Βασιλη δεν ειναι τεστ, ειναι παιγνιδι.
Το ζητουμενο ειναι μαζι με την διασκεδαση να βγουν καποια συμπερασματα.

Θελουμε να βγαλουμε αυτα τα συμπερασματα η να χλευασουμε αυτο το οποιο δεν κατανοουμε ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ρε Μπιλ το θεμα ειναι να δουμε αν κανει διαφορα!!!!! Αν τελικα κανει [που θα κανει] θα παραμεινει παλι ως ενας ανεξηγητος μυθος;;
Και βέβαια .Η διαπίστωση μιας τυχαίας διαφοράς δεν συνιστά επιστημονικό γεγονός.
Απλά αφορμή για έρευνα και γνώση.
Τώρα αν κάποιος το θεωρεί πολυτέλεια η άσχετο είναι δικαίωμά του.
Αλλά το να δίνεις ποσά σε καλώδια ρεύματος η να δοκιμάζεις συνέχεια μην τυχόν και σου κάτσει το 13αρι δεν με ελκύει σαν προοπτική ενασχόλησης.
Προτιμώ να ρίξω χρήματα σε μέτρηση χώρου και πιθανές λύσεις αν είναι δυνατόν.

Reaction score
8.905

Αυτο Βασιλη δεν ειναι τεστ, ειναι παιγνιδι......
Καταρχήν θα είναι κουρτίνα τεστ και οι ακροατές δεν θα συνομιλούν μεταξύ τους, θα γράφει τα σχόλια του ο καθένας μας σε χαρτί... όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία από την μουγκαφόν ακρόαση θα αρχίσουμε να συζητάμε και σύμφωνα με τα γραφόμενα μας το αποτέλεσμα. Αυτό για μένα είναι αληθινό τεστ... και θα περιέχει παγίδες!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αυτο Βασιλη δεν ειναι τεστ, ειναι παιγνιδι.
Το ζητουμενο ειναι μαζι με την διασκεδαση να βγουν καποια συμπερασματα.
Θελουμε να βγαλουμε αυτα τα συμπερασματα η να χλευασουμε αυτο το οποιο δεν κατανοουμε ?
Σε μια τέτοια "πνευματιστική συγκέντρωση "ειλικρινά δεν θα ήθελα να συμμετάσχω .
May the force be with you

Reaction score
1.685

Και βέβαια .Η διαπίστωση μιας τυχαίας διαφοράς δεν συνιστά επιστημονικό γεγονός.
Απλά αφορμή για έρευνα και γνώση.
Τι ονομαζουμε τυχαια διαφορα?
Αυτο που μπορει να συμβει κατα τυχη. Δηλαδη να μην καταφερουμε να το επαναλαβουμε.
Κατι τετοιο δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση, οσο και αν θελεις να πεισεις τον εαυτο σου σ αυτο.

Απο την αλλη, καθε ειδος τεστ που συνηθως κανουμε, απο καλωδια μεχρι οτιδηποτε, ακολουθουν την σωστη διαδικασια? - Το μηχανημα να "κατσει" ελαχιστα λεπτα πριν το ανοιγμα μεχρι να παιξει, ησυχια χωρις διακοπες απο κουβεντες, οχι κοψιματα των κομματιων κ.λ.π

Σε μια τέτοια "πνευματιστική συγκέντρωση "ειλικρινά δεν θα ήθελα να συμμετάσχω .
May the force be with you
Αρα, μαλλον δεν σε ενδιαφερουν τα τεστ με την πραγματικη τους εννοια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Καταρχήν θα είναι κουρτίνα τεστ και οι ακροατές δεν θα συνομιλούν μεταξύ τους,
θα γράφει τα σχόλια του ο καθένας μας σε χαρτί...
όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία από την μουγκαφόν ακρόαση θα αρχίσουμε να συζητάμε και σύμφωνα με τα γραφόμενα μας το αποτέλεσμα.
Αυτό για μένα είναι αληθινό τεστ... και θα περιέχει παγίδες!
Τελικά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται.Βιωματικές καταστάσεις:405::405::405:

Reaction score
8.905

Όπως η σειρά των καλωδίων θα βγει με μυστική κλήρωση.... θα το γνωρίζει μόνο αυτός η αυτοί που θα είναι πίσω από την κουρτίνα.... και το διπλό καλώδιο (παγίδα) επίσης!

Reaction score
777
Φωνάξτε και τον Κόγια. Την τελευταία φορά που έβαλε αντίστοιχο τέστ στο avclub..την κάνανε με ελαφρά...

Reaction score
1.777

ΟΧΙ

Χρειάζεται να κερδίσεις το Τζόκερ:405:
εγω αποκλειεται!!!!!!

αντε να πω και μια προσωπικη ιστοριουλα.

ειμαστε στο 1996 εργενης τοτε, [τι καλα!!] εμενα στον κατω χωρο του σπιτιου μου , 5μ. πλατος χ 9μ μηκος. Το σπιτι καινουριο δυο ετων αρα και η ηλεκτρικη εγκατασταση καινουρια.
Τοτε ειχα στην κατοχη μου τελικους της conrad jonson, audio innovatione class A και κατι μονομπλοκ τελικους ιδιοκατασκευης μου 120 βατ 4χ6550 ανα καναλι.
Ειχα επιριαστει απο μια δοκιμη καλωδιων που ειχε γινει σε σπιτι φιλου , και του πηρα τα καλωδια να τα δοκιμασω και εγω σπιτι μου για να εχω μια καλυτερη εκτιμηση .
Πραγματι το εβαλα και ακουστηκε και στο δικο μου συστημα [με τις ιδιοκατασκευες μου] καλυτερο. ειχε καλυτερη εικονα!
Αυτο το ακουσα και με τον audio innovatione.
Mε τον conrad jonson ηταν πιο θολο το ακουσμα .
Επιασα λοιπον να φτιαξω και εγω ενα ντιουδικο με χοντρα καλωδια πλεγμενο κοτσιδα με χοντρους αγωγους [απο hi fi αυτοκινηταδες]
Παλι το χαλιενταδικο ηταν καλυτερο!!!

Reaction score
1.685

Όπως η σειρά των καλωδίων θα βγει με μυστική κλήρωση.... θα το γνωρίζει μόνο αυτός η αυτοί που θα είναι πίσω από την κουρτίνα.... και το διπλό καλώδιο (παγίδα) επίσης!
Αυτοι που θα ειναι πισω απο την κουρτινα ομως δεν θα πρεπει να συμμετεχουν στο τεστ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani