Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εννοείται ότι θα είναι εκτός!Αυτοι που θα ειναι πισω απο την κουρτινα ομως δεν θα πρεπει να συμμετεχουν στο τεστ.
Να δω ποιος θα ειναι.....!Εννοείται ότι θα είναι εκτός!
Ποιο συγκριτικο?Μάνο θα έρθεις στο συγκριτικό?
Ο Σταμάτης είπε οκ... εάν είναι δυο ακόμα καλύτερα, για επαλήθευση!Να δω ποιος θα ειναι.....!
Εγω Μανο δεν μιλαω καθολου για το ποσο κοστιζει!!! με νοιαζει μονο αν υπαρχη διαφορα!!! ετσι για να δουμε αν ειναι μυθος. τωρα αν καποιοι αυτη την διαφορα την κοστολογουν κατι χιλιαδες ευρω στα αρ...........μου!!!!!Και βέβαια .Η διαπίστωση μιας τυχαίας διαφοράς δεν συνιστά επιστημονικό γεγονός.
Απλά αφορμή για έρευνα και γνώση.
Τώρα αν κάποιος το θεωρεί πολυτέλεια η άσχετο είναι δικαίωμά του.
Αλλά το να δίνεις ποσά σε καλώδια ρεύματος η να δοκιμάζεις συνέχεια μην τυχόν και σου κάτσει το 13αρι δεν με ελκύει σαν προοπτική ενασχόλησης.
Προτιμώ να ρίξω χρήματα σε μέτρηση χώρου και πιθανές λύσεις αν είναι δυνατόν.
Οχι ρε Σταμάτη.Μάνο θα έρθεις στο συγκριτικό?
Τακη εδω δεν τιθεται θεμα στο αν θα δουμε οτι υπαρχει διαφορα, αλλα στο αν παραδεχτουμε οτι ακουσαμε διαφορα.Εγω Μανο δεν μιλαω καθολου για το ποσο κοστιζει!!! με νοιαζει μονο αν υπαρχη διαφορα!!! ετσι για να δουμε αν ειναι μυθος.
Τακη μιλώντας για 13αρι δεν εννοώ χρήματα αλλά την πιθανότητα να μου κάτσει το "καλό καλώδιο"Εγω Μανο δεν μιλαω καθολου για το ποσο κοστιζει!!! με νοιαζει μονο αν υπαρχη διαφορα!!! ετσι για να δουμε αν ειναι μυθος. τωρα αν καποιοι αυτη την διαφορα την κοστολογουν κατι χιλιαδες ευρω στα αρ...........μου!!!!!
μου ειναι αδιαφοροι!!!!
Οhhh yes!Που θα γινει το τεστ? Στον Σταματη?
Ασταδιάλα ρε!!:204:Να πω την αμαρτία μου... το τεστ έπρεπε να γίνει σε ποιο αναλυτικό σύστημα και χώρο κλπ.... αλλά αφού ο Σταμάτης θέλει, κανένα πρόβλημα από εμένα.
Πίσω από την Αγία Τράπεζα... μιας και κάποια καλώδια έχουν αρκετό χρήμα...:410:Δε θα πρέπει να είναι ο Παππάς πίσω από την κουρτίνα.
Η κουρτίνα είναι εν είδει ιερού .Δε θα πρέπει να είναι ο Παππάς πίσω από την κουρτίνα.
Δηλαδή στο τεστ θα έχουμε τα σκυλιά δεμένα! :406:Αν δεσεις τον Βασιλη,,,,,,ΟΚ. :107: