Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
8.905
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Εδώ πάντως θα βρείτε καλώδια ρεύματος μέχρι και 2599 ντάλλαρς.... μεταχειρισμένα!!!:205:
Εδώ πάντως κάτι ποιο οικονομικό να σας κρατήσει ξύπνιους...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.729

και θα το ξαναπω!!! σε καποιο αλλο μηχανημα το ιδιο καλωδιο μπορει να μην κανει τιποτα!!!!!!

εδω σε θελω!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;

Δεν είμαι ειδικός σε κάτι, πόσω μάλλον επί των καλωδίων, αλλά μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα του Τάκη θα μπορούσε να εξαχθεί μετρώντας τα χαρακτηριστικά (π.χ. αγωγιμότητα, χωρητικότητα, αντίσταση και ίσως κάποια άλλα τα οποία δεν γνωρίζω) του καλωδίου και συγκεκριμένα των υλικών (χαλκός κ.α.) που αποτελούν το κύριο μέσο μεταφοράς του ρεύματος.

(άμα είπα βλακεία, μην με βαρέσετε, προτιμώ να με διδάξετε...!)
(μόλις πρόσεξα ότι υπάρχουν άλλες 2 σελίδες απαντήσεις [80+ posts] από αυτό του Τάκη το οποίο έκανα quote. Ουφ.....)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.481

Μου θυμιζει αυτον που δινει ενα σκασμο λεφτα να φτιαξει ενα σουπερ PC και δινει 50 ευρω να παρει τροφοδοτικο γιατι λεει δεν το θεωρει σημαντικο...:111:
Θα μου πάρεις ένα ''ασήμαντο'' τροφοδοτικό των 50€; :145: http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...eries-CX-430W-CP-9020046-EU-CP-9020046-EU.htm

Στο pc Κωστάκη, άμα βάλεις φτηνιάρικο τροφοδοτικό, μπορεί κάποια στιγμή να σου το κάψει... το pc εννοώ.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με ένα καλώδιο ρεύματος των 3€ στα στερεά μας!:109:

Reaction score
1.777

Σου έχει τύχει να σε στριμώχνει ο Βασίλης ;
Μολογάς και την μάνα σου
Ναι.......ναι ......τραβατεμε κι ας κλαιω!!!!!!!!:116: ας μην ακουγες διαφορα!!!!!!!!! :201:

Reaction score
1.815

Πωπω καρφάρααααααααα!!!
Κοίτα λίγο και τον αριθμό του ποστ σου...
666 :125:
Tώρα είσαι και στη σωστή σελίδα!!! (69):204:
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Παίξτε μπαλίτσα ελεύθερα!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δουλειά δεν έχετε πρωί - πρωί

Reaction score
2.248

Καλημέρες!!
Λοιπόν σας πρότεινα.... Μπορώ να φέρω το on-line ups μου να δούμε εάν ακυρώνει ή όχι κάθε καλώδιο. Μαζί ένα καλώδιο ρεύματος
hand made by Papas που έχω στον τελικό μου. Μόνο που εάν έρθει το ups στο τεστ θέλω βοήθεια στην μεταφορά του λόγο βάρους.
Το ups μπορεί να δουλέψει και pass through σε κατάσταση αναμονής αλλά και σαν ac generator από τις μπαταρίες δίνοντας εμφιαλωμένο :143: ρεύμα.

Reaction score
777
Λοιπόν να το στήσετε σωστά το τέστ.
Να τηρήσετε αυστηρά τις παρακάτω παραμέτρους
1.Το τέστ να είναι τυφλό
2.Σε ίδιες εντάσεις
3.Τα καλώδια να τα καθαρίσετε με υγρό πρίν τα συνδέσετε. Αν δέν ξέρετε κανα καλό μπορώ να σας πώ...
4.Προσέξτε τη φάση να τη βάλετε σωστά.
5.Τα καλώδια να μήν διπλώσουν την ώρα της ακρόασης.

Και προσοχή πολύ σημαντικό...
6. Τα καλώδια να τα αφήσετε να ηρεμήσουν.Δέν φτάνει που δέν θα καθίσουν στην πρίζα ε τουλάχιστον ας υπάρχει και ολιγόλεπτη διακοπή πρίν την αλλαγή του καλωδίου. Ένα δεκάλεπτο καλά είναι. Το λέω εκ πείρας.
Το συστήνουν και γνωστά καταστήματα αν με θεωρείτε μή έμπειρο στο χόμπι(27 χρόνια χαιεντάς και ένα που ήταν η μητέρα μου έγγυος 28).
7.Κατα τη μεταφορά του καλωδίου απο το ένα σπίτι στο άλλο ΠΡΟΣΟΧΗ μία φορά θα το πώ...
Κατα τη μεταφορά το καλώδιο να μήν διπλώσει.

8.Κάτω απο τα καλώδια μπορείτε να τοποθετήσετε μία πετσετούλα για να μήν λερωθούν. Η σκόνη και η βρώμα επηρεάζει τα επαγωγικά ρεύματα που εμφανίζονται πέριξ του καλωδίου. Αυτά με τη σειρά τους εισέρχονται στο εσωτερικό του καλωδίου και "βρωμίζουν" το ρεύμα.​

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.828
Άντε ρε ψωνάρα από 'δω. Μην πω γιά τα καλώδια ρεύματος που έκαψες.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Προσωπικα δεν θελω να αποδειξω τιποτα.
Το οτι δεν γνωριζω τους νομους της φυσικης στους οποιους οφειλεται το φαινομενο των ακουστων διαφορων, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πέστα χρυσόστομε........
Προτιμώ κόντρα n core με SPL &Macormack

Reaction score
1.777
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Προσωπικα δεν θελω να αποδειξω τιποτα.
Το οτι δεν γνωριζω τους νομους της φυσικης στους οποιους οφειλεται το φαινομενο των ακουστων διαφορων, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .........

Φιλε Βλαση το κουλο στην ολη υποθεση ειναι οτι τα 50 γαμ@χερτζ δεν επιρεαζονται απο τετοιες εικασιες!! ΟΙ δαφορες ομως υπαρχουν!!!!!!!

Σε λιγο , μετα απο πολλα χρονια ερευνας, θα εχουμε τον φυσικο τυπο που τεκμηριωνει την βασκανια

ετσι ωστε να πιστευουν σε αυτη και οι ορθολογιστες ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ:612:

Reaction score
1.777

Πέστα χρυσόστομε........
Προτιμώ κόντρα n core με SPL &Macormack

Φιλαρακι, αν αντι για καλωδια βαλουμε λουκανικα θα ερθεις; εχει κατι γαματα η nordost!!! κατι αλλα χωριατικα με μονωση απο praso της essence!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το Σάββατο δεν μπορώ.
αλλά και να ......πάλι δεν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads