- Reaction score
- 76.827
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Να πω?Το Σάββατο δεν μπορώ.
αλλά και να ......πάλι δεν.
Να πω?Το Σάββατο δεν μπορώ.
αλλά και να ......πάλι δεν.
Αυτό είναι ούλτρα τεστ! :404: Και επιτόπου μέτρηση με χοληστερινόμετρο! :138:Φιλαρακι, αν αντι για καλωδια βαλουμε λουκανικα θα ερθεις; εχει κατι γαματα η nordost!!! κατι αλλα χωριατικα με μονωση απο praso της essence!!!!!
Τέτοια υποστήριξη εννοάς?:204:Τι θες μωρή φραγκόκοτα.........
χτες που περίμενα υποστήριξη δεν φάνηκες
Ωραίο εργαλείο αυτό!! Βγαίνει και σε ULTRA έκδοση, χωρίς τις τρύπες;Τέτοια υποστήριξη εννοάς?:204:
Ειδικά για τα Cayenne ,Hummer... έπεσε πολύ επιστήμη τα τελευταία χρόνια.και δε με λέτε ρε 'πιστήμονες που τα θέτε όλα σε νόμους κ αποδείξεις -απε τη μια- αλλά πάντα με το μάτι κ το αφτί πσονίζετε -απε την άλλη- πχιά πιστημονικά δεδόμενα -έ??- βάζει κάπχιος για ναγοράσει προβολέα -ας πούμε-??
ή αυτοκίνητο?
ή ....μμμμμ..αρκοδίσιο?
ή.....κράνος μπεσυκλέτας?
ή...-το χονταίνω-...σπίτι??
Αφήστε χάμου τους 5-6 δω μέσα νασχολούντε με τας επιστήμας του χόμπι και άντε να χτυπάμε καμμιά μπιφτέκα γεμιστή οι υπόλοιποι κ να περνάμε καλά όύλοι!!
Άντε μην αρχίσω να κσεφωνίζω κόζμο...:116:
Το LSD μου κι εγώ;Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά πως γνωστό περιοδικό του χώρου έγραψε, ότι ήρθαν απ' τη Nordost στην Ελλάδα, για να κάνουν σεμινάριο στήριξης πολύπριζου. Λεπτομέρειες δεν συνεκράτησα, και ούτε ξέρω εάν παρευρίσκετο ψυχίατρος (στο σεμινάριο). Να δεις πως το λένε το περιοδικό, να δεις πώς το λένε...
Δέν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείς την ακουστική βελτίωση που θα φέρει η απόσβεση των κραδασμών απο το πάτωμα στο πολύμπριζο...
:114:Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά ...
αλληλουϊα!για πες μου ΕΣΥ (οχι οι γνωστοι...) τωρα εισαι οκ?
Πλάκα κάνει γενικώς ο παλιο-κτηνίατρος αλλά τον αγαπάμε το μπαγάσα. :114:Αυτό τώρα είναι μέτρηση?Πλάκα μου κάνεις?
Εμένα που όλα μου τα καλώδια στοιχίζουν 70 ευρώ... πρέπει να νιώθω “ενοχλημένος” μαζί σου που έχεις δώσει περισσότερα?Δέν θα είχα κανένα πρόβλημα να μήν μπώ να "ενοχλήσω" το παρόν θρέντ αν τα καλώδια ρεύματος τα πουλούσαν εώς και 70 ευρώ....
Το LSD μου κι εγώ;
Ναρκωτικά και νέοι Ναρκομανείς;
Ο κόσμος της Μαστούρας;
Μ@λ@κόραμα; :114:
και δε με λέτε ρε 'πιστήμονες που τα θέτε όλα σε νόμους κ αποδείξεις -απε τη μια- αλλά πάντα με το μάτι κ το αφτί πσονίζετε -απε την άλλη- πχιά πιστημονικά δεδόμενα -έ??- βάζει κάπχιος για ναγοράσει προβολέα -ας πούμε-??
ή αυτοκίνητο?
ή ....μμμμμ..αρκοδίσιο?
ή.....κράνος μπεσυκλέτας?
ή...-το χονταίνω-...σπίτι??
Αφήστε χάμου τους 5-6 δω μέσα νασχολούντε με τας επιστήμας του χόμπι και άντε να χτυπάμε καμμιά μπιφτέκα γεμιστή οι υπόλοιποι κ να περνάμε καλά όύλοι!!
Άντε μην αρχίσω να κσεφωνίζω κόζμο...:116:
Εσένα ρώτηξα;Αυτό τώρα είναι μέτρηση?Πλάκα μου κάνεις?
Καρφί προδότηΠλάκα κάνει γενικώς ο παλιο-κτηνίατρος αλλά τον αγαπάμε το μπαγάσα. :114: