Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
8.905
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Φιλαρακι, αν αντι για καλωδια βαλουμε λουκανικα θα ερθεις; εχει κατι γαματα η nordost!!! κατι αλλα χωριατικα με μονωση απο praso της essence!!!!!
Αυτό είναι ούλτρα τεστ! :404: Και επιτόπου μέτρηση με χοληστερινόμετρο! :138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τι θες μωρή φραγκόκοτα.........
χτες που περίμενα υποστήριξη δεν φάνηκες

Reaction score
3.910

και δε με λέτε ρε 'πιστήμονες που τα θέτε όλα σε νόμους κ αποδείξεις -απε τη μια- αλλά πάντα με το μάτι κ το αφτί πσονίζετε -απε την άλλη- πχιά πιστημονικά δεδόμενα -έ??- βάζει κάπχιος για ναγοράσει προβολέα -ας πούμε-??

ή αυτοκίνητο?

ή ....μμμμμ..αρκοδίσιο?

ή.....κράνος μπεσυκλέτας?

ή...-το χονταίνω-...σπίτι??

Αφήστε χάμου τους 5-6 δω μέσα νασχολούντε με τας επιστήμας του χόμπι και άντε να χτυπάμε καμμιά μπιφτέκα γεμιστή οι υπόλοιποι κ να περνάμε καλά όύλοι!!

Άντε μην αρχίσω να κσεφωνίζω κόζμο...:116:

gonis

Luger
Reaction score
12.174

και δε με λέτε ρε 'πιστήμονες που τα θέτε όλα σε νόμους κ αποδείξεις -απε τη μια- αλλά πάντα με το μάτι κ το αφτί πσονίζετε -απε την άλλη- πχιά πιστημονικά δεδόμενα -έ??- βάζει κάπχιος για ναγοράσει προβολέα -ας πούμε-??

ή αυτοκίνητο?

ή ....μμμμμ..αρκοδίσιο?

Αφήστε χάμου τους 5-6 δω μέσα νασχολούντε με τας επιστήμας του χόμπι και άντε να χτυπάμε καμμιά μπιφτέκα γεμιστή οι υπόλοιποι κ να περνάμε καλά όύλοι!!

Ειδικά για τα Cayenne ,Hummer... έπεσε πολύ επιστήμη τα τελευταία χρόνια.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Και τα Καγιεν μας τα ειχαμε και τα καλωδια μας τα εχουμε.
Τα μυαλα μας δεν ξερω αν τα εχουμε.

Αλλωστε δεν νομιζω να ειναι κακο να ξερεις 2-3 πραγματακια παραπανω ιδιως απο αυτα που σου πιανουν τον πωπο.

Reaction score
777
Δέν θα είχα κανένα πρόβλημα να μήν μπώ να "ενοχλήσω" το παρόν θρέντ αν τα καλώδια ρεύματος τα πουλούσαν εώς και 70 ευρώ. Όταν όμως μου εμφανίζεται ο κάθε αποτυχημένος μουσικός - κοσμηματοπώλης και μου φτιάχνει καλώδια τα οποία δέν ξέρω καν αν καλύπτουν τα specs να σηκώσουν μεγάλη ισχύ και τα χρεώνει τόσο όσο πληρώνεται ένας διδακτορικός φοιτητής σε κορυφαίο Γερμανικό πανεπιστήμιο τότε ενοχλούμαι.

Γι αυτό και ρώτησα πρίν απο ... πόστ την τιμή. Αν είχαν κάτω απο 100 ευρώ θα τα συνέστηνα για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Η φιλοσοφία του Καγιέν που κυριάρχησε στην Ελλάδα γνωρίζουμε όλοι σε πόσο κακή θέση έφερε τη χώρα μας. Το ακόμα χειρότερο είναι οτι εκτός απο τεχνικές γνώσεις εδώ κουμπώνει και τέλεια το μάρκετινγκ. Ο χαζός ο Άραβας σίγουρα δέν ξέρει ποιός ενισχυτής είναι καλύτερος. Άθελα του ανοίγει ένα κατάλογο και θέλει να πάρει στερεοφωνικό. Ε θα πάρει το ακριβότερο. Έτσι απλά και λιτά! Καλό είναι λοιπόν να μήν τσιμπάμε το παραμύθι του Καγιέν...

Reaction score
1

αν ακουει καποιος διαφορες (συγκεκριμμενες, οχι 'μου αρεσε') με ενα καλωδιο ρευματος, τοτε αυτες ειτε οφειλονται σε αντικειμενικες διαφορες (ηλεκτρικης φυσεως στην περιπτωση αυτη) ειτε υπαρχουν στο μυαλο του ακροατη*. (μπορει να αντιστραφει και για οσους δεν ακουνε διαφορες)
επειδη ακριβως δεν μπορουμε να εμπιστευθουμε την ανθρωπινη κριση, χρειαζομαστε μηχανηματα και συγκεκριμμενη μεθοδολογια ωστε να συμπερανουμε αντικειμενικα ποια απο τις παραπανω περιπτωσεις ισχυει.
απλο δεν ειναι ή χανω κατι?

αν εχουν γινει τα καταλληλα πειραματα, ποια τα αποτελεσματα? κρατουνται κρυφα σε καμια μεσαιωνικη κρυπτη?:114:

*το οποιο δεν ειναι καταδικαστεο, στην τελικη το συνολο της αντιληψης μας περι φυσικου κοσμου δεν ειναι παρα μια ερμηνεια των εξωτερικων ερεθισματων απο τον εγκεφαλο.
αρκει να μην προσπαθει καποιος να πεισει τους αλλους μονο και μονο με την καταθεση της υποκειμενικης του εμπειριας (ισως και εμπυριας).

D

deleted user 10898

Guest
φαγωθηκες βρε νικκ
οριστε...

The Shunyata Research DTCD Analyzer is the first and only power analyzer designed specifically to measure the differences between AC power cables, wires and connections. Previously published DTCD measurements revealed dramatic peak-current and voltage delivery advantages when substituting a quality 12-gauge power cord (Shunyata's Venom-3) for any stock power cord. Some might assume these differences are related only to the wire gauge. Years of testing at Shunyata Research have confirmed that wire gauge influences measured performance, but is far from the only design parameter that affects impulse current delivery to AV, Recording and Mastering systems. The tests that follow illustrate just some of the many parameters that affect power cord performance.

Some observers may be surprised or confounded by the following graphs, which show that wire gauge is far from the only contributing factor in achieving optimal impulse current delivery between the wall and AV components.

http://www.shunyata.com/Content/DTCD-meas.html

για πες μου ΕΣΥ (οχι οι γνωστοι...) τωρα εισαι οκ?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά πως γνωστό περιοδικό του χώρου έγραψε, ότι ήρθαν απ' τη Nordost στην Ελλάδα, για να κάνουν σεμινάριο στήριξης πολύπριζου. Λεπτομέρειες δεν συνεκράτησα, και ούτε ξέρω εάν παρευρίσκετο ψυχίατρος (στο σεμινάριο). Να δεις πως το λένε το περιοδικό, να δεις πώς το λένε...
Το LSD μου κι εγώ;

Ναρκωτικά και νέοι Ναρκομανείς;

Ο κόσμος της Μαστούρας;

Μ@λ@κόραμα;

Δέν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείς την ακουστική βελτίωση που θα φέρει η απόσβεση των κραδασμών απο το πάτωμα στο πολύμπριζο...

Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά ...
:114:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

για πες μου ΕΣΥ (οχι οι γνωστοι...) τωρα εισαι οκ?
αλληλουϊα!
ναι, τωρα ειμαι οκ, ευχαριστω:144: (αν και αυτο το 'the first and only' με χαλαει λιγο:138:)

αυτο που μενει τωρα ειναι και οι κατασκευασται™ (ειδικα οι ακριβοι) να ενημερωνουν πληρως για τις προδιαγραφες των καλωδιων τους

edit: και παλι δεν βλεπω απευθειας αντιστοιχιση ηλεκτρικων και ακουστικων διαφορων

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Δέν θα είχα κανένα πρόβλημα να μήν μπώ να "ενοχλήσω" το παρόν θρέντ αν τα καλώδια ρεύματος τα πουλούσαν εώς και 70 ευρώ....
Εμένα που όλα μου τα καλώδια στοιχίζουν 70 ευρώ... πρέπει να νιώθω “ενοχλημένος” μαζί σου που έχεις δώσει περισσότερα?

Το LSD μου κι εγώ;
Ναρκωτικά και νέοι Ναρκομανείς;
Ο κόσμος της Μαστούρας;
Μ@λ@κόραμα; :114:

Εγώ είμαι γνωστός χασικλής και δεν παρεξηγιέμαι... οι άλλοι όμως?
Για χαλαρώστε λίγο, δεν λύνουμε κανένα “Κυπριακό” ούτε και πρόκειται να αναρτηθεί σε κάποιο επιστημονικό συνέδριο.
Τι θα γίνει τώρα θα μου χαλάσετε την παρέα και την έξοδο? :205:

ή αυτοκίνητο?
ή ....μμμμμ..αρκοδίσιο?

Γεια σου φίλε μου Γιώργο με τα ωραία σου.... εχουμε "κσεφωνιμένους" τι εννοείς?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani