- Reaction score
- 15.543
Απάντηση: JVC DLA-X55
τζιτζι
τζιτζι
Θέλω έναν τώρα!???
Βαριέμαι να διαβάζω,λέγε.
Χωρίς να το έχω δει δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι είναι κορυφή. Έχω ξεκοκαλίσει το avsforum. Μια περίληψη εν τάχει :Μιά χαρά τα γράφουν στο συγκεκριμένο. Αφού είναι τέλειο το προβόλι!
εισαι ετοιμος βλεπω για εκσπ.......η
Καλιμπραρισμένος στο 'scores' του δίνει έντεκα 'reference',ουσιαστικά σε ό,τι αφορά την εικόνα σε 2 και 3D και ένα 'excellent' στα 'features'.....το συμπέρασμα είναι 'excellent' σε vfm και overall-μεγάλε SteveReview απο avforums.
Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζει ο Μανώλης Καστρουνής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''η επεξεργασία e-shift2 δεύτερης γενιάς δουλεύει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που είχαμε δοκιμάσει στον περυσινό Χ70''2. Το eshift είναι μάλλον χειρότερο απ' αυτό των περσινών μοντέλων. Εδώ ένα ενδιαφέρον post και ένα screenshot (ο 70 πάνω, ο 55 κάτω)
Μην του λες τέτοια και κάνει τέταρτο γιοεισαι ετοιμος βλεπω για εκσπ.......η
Με μπέρδεψες τώρα. Μιλάς για τον 35 ή τον 55;Έχει όντως πολύ καλό 3d με σχεδόν ανύπαρκτο ghosting και flickering. Η φωτεινότητα στο 3d είναι στα περσυνά επίπεδα. Στα μάτια μου έχει ακόμα καλύτερο μαύρο και ελάχιστα χειρότερη φωτεινότητα. Είμαι ακαλιμπράριστος όμως... Παρόλα αυτά και τα χρώματα δείχνουν καλύτερα. Το μοναδικό του μείον είναι ο θόρυβος επιπέδου dlp με την λάμπα στο high.
εννοείται......τυχεροί 'ichaltou' και 'loggeo' το τσιμπήσατε το βραβείο σας...ψηφίσατε κιόλας;
τοσο καλα λογια ; ...δεν το περιμενα απο σενα !!!....JVC DLA-X55
''Σχεδιασμένος για τους λάτρεις του home theater, ο DLA-X55R παρέχει μια ασύλληπτη ποιότητα εικόνας για την τιμή του. Η φωτεινότητα και η ονομαστική του αντίθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ενώ η αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι φυσική. Η ευκρίνεια είναι το άλλο ατού, της δεύτερης γενιάς «e-Shift2» της JVC που βελτιώνει τις λεπτομέρειες παρουσιάζοντας Full HD περιεχόμενο με εκπληκτικό επίπεδο οξύτητας που πλησιάζει την αίσθηση του Ultra HD. H εγκατάσταση και η τοποθέτηση του DLA-X55R είναι εύκολη και υποβοηθείται από δυνατότητες όπως η μοτοριζέ μετακίνηση του φακού κατακόρυφα ή οριζόντια, το 2x ζουμ, η λειτουργία Lens Memory, ενώ επιτρέπει επεκταμένες επιλογές ρυθμίσεων και ένα πλήθος προ-επιλογών προβολής για κορυφαία εικόνα.''
Τελευταία τους χρονιά ήταν γι αυτό.....έρχονται τα dlp με led στο τριχίλιαρο με “Ultra Detail” για crispy εικόνα ακόμη και στις πολλές ίντσες και ''Η δυναμική του περιοχή θα είναι της τάξης του 500.000:1 δίχως της χρήσης ίριδας'' που λέει και ο Μανώλης...τοσο καλα λογια ;* ...δεν το περιμενα απο σενα !!!....
Μακάρι!Τελευταία τους χρονιά ήταν γι αυτό.....έρχονται τα dlp με led στο τριχίλιαρο με “Ultra Detail” για crispy εικόνα ακόμη και στις πολλές ίντσες και ''Η δυναμική του περιοχή θα είναι της τάξης του 500.000:1 δίχως της χρήσης ίριδας'' που λέει και ο Μανώλης...
Υ.Γ* Έτσι έγραψε ο συγγραφέας του άρθρου.