JVC DLA-X55

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086
Re: Απάντηση: JVC DLA-X55

???
Βαριέμαι να διαβάζω,λέγε.
Θέλω έναν τώρα!

Υ.Γ. Γενικά δε χρειάζεται να διαβάζεις review του avforums για jvc. Όλα τέλεια τα βλέπουν! Ακόμα και το 3d τους.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.282
Μιά χαρά τα γράφουν στο συγκεκριμένο. Αφού είναι τέλειο το προβόλι!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086
Μιά χαρά τα γράφουν στο συγκεκριμένο. Αφού είναι τέλειο το προβόλι!
Χωρίς να το έχω δει δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι είναι κορυφή. Έχω ξεκοκαλίσει το avsforum. Μια περίληψη εν τάχει :

1. Η λάμπα του είναι τέρας αντοχής.
2. Το eshift είναι μάλλον χειρότερο απ' αυτό των περσινών μοντέλων. Εδώ ένα ενδιαφέρον post και ένα screenshot (ο 70 πάνω, ο 55 κάτω).

3. Το πράσινο του δεν έρχεται με τίποτα στο σημείο αναφοράς. Τώρα βέβαια πόσοι θα το καταλάβουν αυτό;

Edit: Αυτές οι 2 είναι και οι μόνες αδυναμίες του x55. Η τελευταία μάλιστα είναι πιθανόν μια συνειδητή επιλογή της jvc προς όφελος της φωτεινότητας του εξαιρετικού μοντέλου της. Με το ζόρι κρατιέμαι.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: JVC DLA-X55

Review απο avforums.
Καλιμπραρισμένος στο 'scores' του δίνει έντεκα 'reference',ουσιαστικά σε ό,τι αφορά την εικόνα σε 2 και 3D και ένα 'excellent' στα 'features'.....το συμπέρασμα είναι 'excellent' σε vfm και overall-μεγάλε Steve:biggrin:

2. Το eshift είναι μάλλον χειρότερο απ' αυτό των περσινών μοντέλων. Εδώ ένα ενδιαφέρον post και ένα screenshot (ο 70 πάνω, ο 55 κάτω)
Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζει ο Μανώλης Καστρουνής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''η επεξεργασία e-shift2 δεύτερης γενιάς δουλεύει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που είχαμε δοκιμάσει στον περυσινό Χ70''

εισαι ετοιμος βλεπω για εκσπ.......η :tongue:
Μην του λες τέτοια και κάνει τέταρτο γιο:roflmao:

Reaction score
120
Έχει όντως πολύ καλό 3d με σχεδόν ανύπαρκτο ghosting και flickering. Η φωτεινότητα στο 3d είναι στα περσυνά επίπεδα. Στα μάτια μου έχει ακόμα καλύτερο μαύρο και ελάχιστα χειρότερη φωτεινότητα. Είμαι ακαλιμπράριστος όμως... Παρόλα αυτά και τα χρώματα δείχνουν καλύτερα. Το μοναδικό του μείον είναι ο θόρυβος επιπέδου dlp με την λάμπα στο high.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086
Έχει όντως πολύ καλό 3d με σχεδόν ανύπαρκτο ghosting και flickering. Η φωτεινότητα στο 3d είναι στα περσυνά επίπεδα. Στα μάτια μου έχει ακόμα καλύτερο μαύρο και ελάχιστα χειρότερη φωτεινότητα. Είμαι ακαλιμπράριστος όμως... Παρόλα αυτά και τα χρώματα δείχνουν καλύτερα. Το μοναδικό του μείον είναι ο θόρυβος επιπέδου dlp με την λάμπα στο high.
Με μπέρδεψες τώρα. Μιλάς για τον 35 ή τον 55;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086
Να μου πεις βέβαια τα ίδια μηχανήματα είναι με εξαίρεση το eshift και το cms.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086

Επειδή όμως ξεφεύγουμε, ας πάμε τα άσχετα post με το θέμα δίπλα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

EUROPEAN PROJECTOR 2013-2014

JVC DLA-X55

''Σχεδιασμένος για τους λάτρεις του home theater, ο DLA-X55R παρέχει μια ασύλληπτη ποιότητα εικόνας για την τιμή του. Η φωτεινότητα και η ονομαστική του αντίθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ενώ η αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι φυσική. Η ευκρίνεια είναι το άλλο ατού, της δεύτερης γενιάς «e-Shift2» της JVC που βελτιώνει τις λεπτομέρειες παρουσιάζοντας Full HD περιεχόμενο με εκπληκτικό επίπεδο οξύτητας που πλησιάζει την αίσθηση του Ultra HD. H εγκατάσταση και η τοποθέτηση του DLA-X55R είναι εύκολη και υποβοηθείται από δυνατότητες όπως η μοτοριζέ μετακίνηση του φακού κατακόρυφα ή οριζόντια, το 2x ζουμ, η λειτουργία Lens Memory, ενώ επιτρέπει επεκταμένες επιλογές ρυθμίσεων και ένα πλήθος προ-επιλογών προβολής για κορυφαία εικόνα.''

...τυχεροί 'ichaltou' και 'loggeo' το τσιμπήσατε το βραβείο σας...ψηφίσατε κιόλας;:tongue:

Reaction score
15.543

JVC DLA-X55

''Σχεδιασμένος για τους λάτρεις του home theater, ο DLA-X55R παρέχει μια ασύλληπτη ποιότητα εικόνας για την τιμή του. Η φωτεινότητα και η ονομαστική του αντίθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ενώ η αναπαραγωγή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι φυσική. Η ευκρίνεια είναι το άλλο ατού, της δεύτερης γενιάς «e-Shift2» της JVC που βελτιώνει τις λεπτομέρειες παρουσιάζοντας Full HD περιεχόμενο με εκπληκτικό επίπεδο οξύτητας που πλησιάζει την αίσθηση του Ultra HD. H εγκατάσταση και η τοποθέτηση του DLA-X55R είναι εύκολη και υποβοηθείται από δυνατότητες όπως η μοτοριζέ μετακίνηση του φακού κατακόρυφα ή οριζόντια, το 2x ζουμ, η λειτουργία Lens Memory, ενώ επιτρέπει επεκταμένες επιλογές ρυθμίσεων και ένα πλήθος προ-επιλογών προβολής για κορυφαία εικόνα.''
τοσο καλα λογια ; ...δεν το περιμενα απο σενα !!!....:tongue:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

τοσο καλα λογια ;* ...δεν το περιμενα απο σενα !!!....:tongue:
Τελευταία τους χρονιά ήταν γι αυτό.....έρχονται τα dlp με led στο τριχίλιαρο με “Ultra Detail” για crispy εικόνα ακόμη και στις πολλές ίντσες και ''Η δυναμική του περιοχή θα είναι της τάξης του 500.000:1 δίχως της χρήσης ίριδας'' που λέει και ο Μανώλης:wink:...:laugh:

Υ.Γ* Έτσι έγραψε ο συγγραφέας του άρθρου.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.086

Τελευταία τους χρονιά ήταν γι αυτό.....έρχονται τα dlp με led στο τριχίλιαρο με “Ultra Detail” για crispy εικόνα ακόμη και στις πολλές ίντσες και ''Η δυναμική του περιοχή θα είναι της τάξης του 500.000:1 δίχως της χρήσης ίριδας'' που λέει και ο Μανώλης:wink:...:laugh:

Υ.Γ* Έτσι έγραψε ο συγγραφέας του άρθρου.
Μακάρι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106