Audio People Fan Club

Reaction score
3.485
Μια φορά έστριψα κέρμα μέσα σε γκαράζ πλοίου και έκατσε όρθιο σε δοκάρι που κρατάει τους μπουλμέδες στο ταβάνι στα 5 μέτρα.. :cry:
Τι να σε πω.. :rolleyes:
Αν και όπως έγραψα δεν είχα ξεκάθαρη προτίμηση αλλά υπό ''συνθήκες'' που μπορεί να αφορούν ρυθμίσεις στο δικό μου σύστημα (subs) ;)
Εγώ τα σύγκρινα και με και χωρίς ακουστικά και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Θα ακούσω και τα νέα που βάλατε και θα σας.. ενημερώσω. :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.593
Έπεσε παντόφλα ; τι νούμερο;
Δεν έχουμε παντόφλα εδώ, το έχω χρησιμοποιήσει καμμιά φορά για πλάκα σαν φράση αλλά τελικά υπάρχει τόσος πόνος τριγύρω που με παίρνουν στα σοβαρά.. :cry:

Reaction score
3.485
Όχι άλλα τρυπάνια..

(Κλόπιράιτ από κάρβουνο)
Τώρα που σε βρήκα εδώ..
γιατί στο πολυκάναλο μέσω του επεξεργαστή και όταν γίνεται upmixing υποβαθμίζονται κάποιες ηχητικές πληροφορίες έναντι άλλων;

Reaction score
8.785
Το τελευταίο πείραμα.
Με μικρόφωνο στην ίδια θέση και με ντεσιμπελομετρο στην ίδια ένταση όπου μιλάμε πλέον για 85dBc.
Δικάναλο με σαμπ και αποκοπή στα 40Hz και πολυκαναλο με σαμπ στα 40 Hz πάλι για τα LCR και στα 60 Hz για τα περιφερειακα κανάλια με απμιξινγκ Auromatic large και ένταση απμιξινγκ 9/16δλδ όχι στο μέγιστο βαθμό.
Ο παρατηρητικος ακροατης θα καταλάβει ποιό είναι ποιό.
Όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτή η διαφορετική αίσθηση αλλά εννοείται ότι είναι σε μεγαλύτερο βαθμό η διαφορά.
Ωραίο κομμάτι παρεμπιπτόντως

1)

2)

Reaction score
1.881
Το τελευταίο πείραμα.
Με μικρόφωνο στην ίδια θέση και με ντεσιμπελομετρο στην ίδια ένταση όπου μιλάμε πλέον για 85dBc.
Δικάναλο με σαμπ και αποκοπή στα 40Hz και πολυκαναλο με σαμπ στα 40 Hz πάλι για τα LCR και στα 60 Hz για τα περιφερειακα κανάλια με απμιξινγκ Auromatic large και ένταση απμιξινγκ 9/16δλδ όχι στο μέγιστο βαθμό.
Ο παρατηρητικος ακροατης θα καταλάβει ποιό είναι ποιό.
Όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτή η διαφορετική αίσθηση αλλά εννοείται ότι είναι σε μεγαλύτερο βαθμό η διαφορά.
Ωραίο κομμάτι παρεμπιπτόντως

1)

2)
Το πλοίο βυθίζεται! Σήματα Μορς!
Το δεύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος