D
deleted user 10898
Guest
εδω γραφτα, στο πεδιο της μαχης...
Μπα αστο, θα πεσει ..... κλαμα !εδω γραφτα, στο πεδιο της μαχης...
Αυτη η πλευρα ειναι πολυ πιο high end απο την αλλη που "κοροιδευτικα" ονομαζεται high end, διοτι τυπικα στοχευει στην πιστη μουσικη αναπαραγωγη.Η άλλη πλευρά διαβάζει ,ενημερώνεται και μετράει .Μα άκουσμα με τον πήχυ θα μου πείτε .Τι να κάνω μιά καλή μέτρηση που μου ξύνει τ'άντερα .
Μα τ'άντερα φταίνε ρε κεφάλα....δεν το καταλαβαίνεις ;Αν προσπαθήσεις να φτάσεις να μετράνε όλα καλά τότε και το αποτέλεσμα θα είναι καλό.
Ούτε με ένεση στο μυαλό σου κατευθείαν δε πρόκειται να καταλάβεις το λάθος που κάνεις...Μπα αστο, θα πεσει ..... κλαμα !
Αυτη η πλευρα ειναι πολυ πιο high end απο την αλλη που "κοροιδευτικα" ονομαζεται high end, διοτι τυπικα στοχευει στην πιστη μουσικη αναπαραγωγη.
Βεβαια, αν τα κανεις ολα να μετρανε τελεια, κανεις δεν λεει οτι θα ακους τελεια, αντε να νομιζεις οτι ακους ετσι.
Το σιγουρο παντως ειναι ενα "αποστειρωμενο ακουσμα" που θα σε κανει να 'μισεις' τις στιγμες που αναζητας την χαλαρωση μεσα απο την μουσικη απολαυση. Τουτη ειναι δυσκολο να υπαρξει - αλλα θα μετρας καλα....
Κι εγώ σε βαρέθηκα, φαντάσου δηλαδή....Εχω βαρεθει να ειμαι αποδεδειγμενα σωστος !
Mοδα?Απο την στιγμη που καποια μοδα ξεκινησε να βαζει στον οικιακο χωρο στουντιακα μηχανηματα για την "βελτιωση του ακουσματος", ξαφνικα ολοι πιστεψαν οτι το ζητουμενο ειναι να κανουμε το σπιτι να ακουγεται "σωστα" οπως το στουντιο.
Μα, αφενος δεν προκειτε να γινει ποτε και αφετερου δεν πρεπει να γινει ποτε.
Ειναι τελειως διαφορετικος ο ρολος του ενος και του αλλου χωρου.
Σ αυτο το σημειο μπαινει πολυ πιο ισχυρα ο παραγοντας 'μου αρεσει'...
Εδώ μέσα δεν είναι κρυμμένη ....την νεα κρυμμενη ταξη πραγματων...
Μεγαλη και σωστη κουβεντα φιλε Βλαση.Τελικα βρε Κωτσο ξερεις ποσο δυσκολο ειναι σε καποιον που εχει μαθει να ζει με τα παλια standards να δεχτει με ανοιχτο μυαλο τα νεα και στο τελος.....να τα παραδεχτει κιολας????????
Απιθανο θα ελεγα.......
Δεν υπάρχει άλλο κριτήριο....
και μαλιστα με μοναδικο κριτηριο οτι μετρανε καλα....
...