- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Γιατί με βρίζεις??ξεκωλα και συ ρε χαιεντα ολκης........
Γιατί με βρίζεις??ξεκωλα και συ ρε χαιεντα ολκης........
μετα τις νεες ρυθμησεις στην Μετρικουλα......χεστηκα πατοκορφα για τις μεσαιες το Mod.........δεν μου λειπουν πια.....και το εννοω !!!!Να μάθεις να αντέχεις τις ταβανόπροκες αμέεεεεεεε!!!
Άντε ξαναβρές τον τώρα...
εγω τις εφαγα το πρωι, με εκαναν σαλτσα http://www.avsite.gr/vb/showthread....e-gr-%F3%F4%E7-%C3%E1%F1%E4%DD%ED%E9%E1/page2Θες ντομάτες κι εσύ, αλλά έχε χάρη που έχουν έλλειψη στο site!
και ο Κρελλης ειναι 135 αμπερια.......ε και?Θα ωριμασει κι αλλο ομως, ειναι σιγουρο, οπως και οτι σε λιγο θα ειναι και φτηνοτεροι.
Εχω παντως την εντυπωση οτι χρειαζονται και το δικο σου και το δικο μου το ηχειο μεγαλυτερη ισχυ, η αν θες ρευμα.
Τον ncore τον κοβει στα 24 Α, ο Steve εχει συνεχη παροχη 100 Α και κορυφης 200..... με DF 2.300, δεν ειναι το ιδιο.
Μαρκου που εισαι βρε??????Θες ντομάτες κι εσύ, αλλά έχε χάρη που έχουν έλλειψη στο site!
Μάρκουυυυυυυυυυυυυ πέτα μια πατάτα ...τηγαμητή στον Παντελή!
Βρηκες πουθενα να κατεβασεις εκεινο το μαγικο cdakι της B&W, η να στο γραψω?......ετσι για μια συγκριση...Κωσταη μου....τι μπασαδουρα που φαγαμε στο κεφαλι ειλικρινα δεν την ξεχναω.....και ποιος τα γ@μει τα αμπερια......στην πραξη τι γινεται.....εκει μου εβγαλλε εμενα γουστα τρελλα ο Νκορης!!!!!
Μαρκου που εισαι βρε??????
Νομίζω ότι τα τελευταία 10 μέτρα τα έχω εγώΠάρε ncore και θα σου δώσω εγώ 50 πόντους χιτάτσια για να τα συνδέσεις!(μετά συγχωρήσεως)
Έτσι είναι Γιώργο.... είπαμε αυτά που θα πάω είναι δανεικά και όχι αγύριστα!Νομίζω ότι τα τελευταία 10 μέτρα τα έχω εγώ
Αυτόν τον βιντεοπροβολέα θα πάρεις;Η ΟΝΚΥΟ για μένα ήταν από παλιά η αγαπημένη μου εταιρία.