Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Επίσης, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δε θες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ακρόαση του μαέστρου.

Κι εγώ δε θα ήθελα να μαθευτεί η κατάπτυστη προδοσία ενός φίλου και μέντορα.

Άσε που δε θα γούσταρα να μπλέξω και με τους Μπουμπούκους και Σια...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΌΛΑ τα παραπάνω αφιερώνονται στη "Λογική" των "αιωνίων" νικητών - νηπίων...

Πάρε τη Λογική σου και φύγε, κύριε!

Εδώ ασχολούμαστε με audio - το μόνο τεχνικό χόμπυ όπου δεν υπάρχει σαφής αντικειμενικός στόχος - σκοπός.
Και για να σε προλάβω: Δεν θέλουμε ρε φίλε με το ζόρι να έχουμε έναν σαφή στόχο - ούτε καν την υψηλή πιστότητά σας!!...

Αμάν πια!

Δε θέλουμε γιατί, αν ορίσουμε σαφώς τον στόχο, θα μπορούμε να κριθούμε όλοι ως λιγότερο ή περισσότερο αποτυχημένοι (ή επιτυχημένοι, αν προτιμάτε - πάντως ο στόχος είναι... out of reach) χομπίστες με βάση τον στόχο αυτό και όχι με βάση τα λεφτά που έχουμε σκάσει, τους ενισχυτές που έχουμε αλλάξει, τα χρόνια που έχουμε ασχοληθεί (π@π@ριστεί δηλαδή...) ή όποιο άλλο αυθαίρετο κριτήριο θέτει ο καθένας στον εγκέφαλό του.

Και - ΟΧΙ - δεν μας φτάνει να έχουμε την ελευθερία μας να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε με το σύστημά μας. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε αλλά αυτό να είναι - με μαγικό τρόπο - ΚΑΙ το απολύτως σωστό, με οποιοδήποτε υποκειμενικό ή αντικειμενικό κριτήριο.

Να στο πω πιο απλά:
Στο audio o καθένας μας ζει σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν όπου οι νόμοι των Μαθημ/κων, της Φυσικής και λοιπών επιστημών ευθυγραμμίζονται απόλυτα με της ψ... του τον χαβά!

Τι δεν καταλαβαίνεις και προσπαθείς συνεχώς να μας θυμίζεις ότι ζούμε όλοι στον ίδιο κόσμο;!
Δεν
ζούμε στον ίδιο κόσμο πλέον! Αν ζούσαμε στον ίδιο κόσμο θα υπήρχαν νικητές και χαμένοι (και αυτό θα πλήγωνε τον ευαίσθητο ψυχισμό μας), οπότε εμείς την "κάναμε", βουτώντας ο καθένας στην πρώτη σκουλυκότρυπα που βρήκε!

Και να σου πω και κάτι; Εϊμαστε πολύ μπροστά....
Μόλις τα τελευταία χρόνια κάποιοι σύγχρονοι παιδαγωγοί κατάλαβαν την αξία μιας σχετική μέθοδου!
Διάβαζε να ξεστραβωθείς: στα παιχνίδια που παίζουν τα μικρά παιδάκια παιδικού και νηπιαγωγείου καλό είναι, λένε, να μην υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Πρέπει να είναι όλοι νικητές - γιατί αλλιώς στεναχωριούνται τα μωρά μας, στιγματίζονται, τους δημιουργούνται κόμπλεξ κλπ κλπ κι από εκεί και πέρα είναι κατηφόρα η ιστορία...!

Η αλήθεια είναι ότι δε συμφωνούν όλοι οι ειδικοί - κάποιοί λένε πώς σε τέτοια παιχνίδια δεν προσπαθείς, δε βελτιώνεσαι και κάτι τέτοια.
Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχουν οι διαφωνίες των ειδικών καθώς βλέπω να λύνεται το θέμα σύντομα... Αρκεί να τους δείξει κάποιος τους χαϊεντάδες: Δεν μπορεί να μην υπάρξει ομόφωνη αποδοχή της προσέγγισης αυτής αν δουν πόσο δημοφιλή και ευεργετικά για τον ψυχισμό είναι τα παιχνίδια αυτά σε νήπια 30-40-50 και 60 ετών.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εγώ λοιπόν φίλε Κώστα...
Επίσης καταλαβαίνω ότι έχεις χιούμορ, και ότι έχεις ήδη αντιληφθεί ότι το παραπάνω είναι βασικά χαβαλές και όχι προσωπική επίθεση.

Αν τη βρίσκεις με πικάπ, McCormack και Β&W Matrix 802, καλώς κάνεις, και να είσαι υγιής και δυνατός και να χαίρεσαι τη δισκοθήκη σου.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

και για την ιστορια θα πω οτι το καλυτερο ever συστημα που εχω ακουσει απο την εδω παρεα ειναι του Kοτσωνη , και δεν πρεπεινα ξεχνουν καποιοι οτι το γαμω πικαπ του το εχει στυσει ο [ασχετος] κατα καποιους Παπας!!!! Οταν ομως το ακουσαν ακομα τον παιζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...
ο Παπάς έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη στα πικάπ τους, και δικαίως χαίρει της ανάλογης εκτίμησης.

...
Συμφωνώ απολύτως με τον EAR.

Και μια γενικότερη παρατήρηση:

Όταν κάποιος είναι τόσο καλός σε αυτό που κάνει, όπως ο Κώστας ο Παπάς στο να "στήνει" πικάπ και να βοηθάει κόσμο, τότε δε χρειάζεται να τρέχει να αποδείξει ότι "το έχει" ακόμα και σε τομείς όπου... δεν "το έχει".

Δεν το χρειάζεται, δεν το 'χει ανάγκη, πώς το λένε...

D

deleted user 10898

Guest
Μετά απο την απάντηση του άλεξ μπήκε η ταφόπλακα σε ένα νήμα επιπέδου Αννίτας Πάνια.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.412
να καθεσαι τωρα , σε μια καρεκλα, απο τις 00 μεχρι τις 04 , για να γραφεις ολες αυτες τις αραδες.....

και με σκεψη, προσπαθεια, πραγματικα ομως...

Πω Πω Θεε μου....!

:geek:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Είναι το καλύτερο θέμα -χωρίς ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες- ever...γουστάρω...τσακωμοί, συγνώμες, παρεξηγήσεις, κάποια-λίγα στοιχεία, προτιμήσεις, υποκειμενικότητες, απογοητεύσεις, αποκαλύψεις, αν είχε και λίγο sex θα ήταν φουλ κομπλέ σήριαλ Α (Δ) τάξης!!
Μετά απο την απάντηση του άλεξ μπήκε η ταφόπλακα σε ένα νήμα επιπέδου Αννίτας Πάνια.
...το ελπίζω γιατί έτσι που το πάμε, θα φτάσουμε στο τέλος να κουτσομπολεύουμε στο θρεντ από το στήθος της Μενεγάκη πριν την πλαστική, μέχρι και το "Ποιον φίλησε στο στόμα ο Ηλίας Ψινάκης??"

Ωραίο το νήμα για να φέρνει θεάσεις τύπου "Σουλεϊμάν"... αλλά κατέληξε να είναι το γελοιότερο ever.

Tην καλημέρα μου σε όλους!:thumbsup:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.617

...κατέληξε να είναι το γελοιότερο ever.
Λάθος! Απολαυστικότερο ever!

Tην καλημέρα μου σε όλους!:thumbsup:
Καλημέρα Σταμάτη!

sk

Reaction score
499

Προς όσους απορούν και ενίστανται,
…όπως εδίδασκον οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, ο άνθρωπος έχει πάθη, αλλά έχει και λογική. Η λογική πρέπει να χαλιναγωγεί τα πάθη, όχι να προσπαθεί να τα καταργήσει. Διότι εν τέλει τα πάθη πάντοτε αποδεικνύονται ισχυρότερα και καταστρέφουν τη λογική, οπότε καταστρεφόμεθα με τη σειρά μας και εμείς! Πιστέψτε με, έτσι είναι τα πράγματα. Και αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστεψτε τους αρχαίους ημών προγόνους…
RDoherty

Reaction score
460

Λάθος! Απολαυστικότερο ever!

Καλημέρα Σταμάτη!
Καλημερα φιλε Γιωργο,οντως ηταν "απολαυστικο" το θεμα με καποιες εξαιρεσεις οπως η αποχωρηση του Τακη (που πιστευω ηταν σημαντικη η παρουσια του εδω μεσα και ελπιζω να το ξανασκευτει) και η ασχημη καταληξη στην σχεση μεταξυ καποιων φιλων.

Θελουν προσοχη καποια πραγματα..........

Εγω λοιπον θα κρατησω την κριτικη (θετικη η αρνητικη) για τα ενισχυτικα που δοκιμαστηκαν και τιποτα αλλο!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ευτυχώς εγώ κοιμήθηκα νωρίς .:frown:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Καλημερα φιλε Γιωργο,οντως ηταν "απολαυστικο" το θεμα με καποιες εξαιρεσεις οπως η αποχωρηση του Τακη (που πιστευω ηταν σημαντικη η παρουσια του εδω μεσα και ελπιζω να το ξανασκευτει) και η ασχημη καταληξη στην σχεση μεταξυ καποιων φιλων.

Θελουν προσοχη καποια πραγματα..........

Εγω λοιπον θα κρατησω την κριτικη (θετικη η αρνητικη) για τα ενισχυτικα που δοκιμαστηκαν και τιποτα αλλο!
Για να καταλαβεις Αντωνη ποσο λαθος ηταν το νημα, εσυ κρατας την κριτικη για τα ενισχυτικα.
Το μονο πραγμα που θα επρεπε να "πεταξεις" και να μην σου αφησει καμία "εντυπωση", καθοτι παντελως αχρηστο, επιστημονικα και πρακτικα.
Για αυτο λεω, τσαμπα πηγε... κριμα...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Καλημερα, νομιζω οτι η κατηγορια audio χρειαζεται ενα μονιμως ανοικτο θεμα ''επι παντος'' για να το παιζουμε καθημερινα με την ησυχια μας ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.579
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd