- Reaction score
- 103.617
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

κατέληξε να είναι το γελοιότερο ever.
Αυτό το πιστεύετε απλώς,ή είστε...απολύτως σίγουροι;...Για αυτο λεω, τσαμπα πηγε... κριμα...
Ομιλούμε γιά την πλήρη...κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης.Alexei Zapantin said:
Μου φαίνεται θα το γυρίσω στο σινεμά .Καλημερα, νομιζω οτι η κατηγορια audio χρειαζεται ενα μονιμως ανοικτο θεμα ''επι παντος'' για να το παιζουμε καθημερινα με την ησυχια μας ...
Είναι απλά θέμα συντονιστικών ικανοτήτων.Μου φαίνεται θα το γυρίσω στο σινεμά .
Τα προβόλια έχουν πιό χαβαλέ .
![]()
Καλη σου ημερα,μαλλον (και δικαιολογημενα) δεν καταλαβες αυτο που εννοούσα......για να γινω κατανοητος λοιπον ......θελω να κρατησω αυτο που ειπα επειδη ειναι στεναχωρο μεταξυ φιλων να ανταλλασονται τετοιες "φιλοφρονησεις" για τις οποιες θελω να κανω DELETE!Για να καταλαβεις Αντωνη ποσο λαθος ηταν το νημα, εσυ κρατας την κριτικη για τα ενισχυτικα.
Το μονο πραγμα που θα επρεπε να "πεταξεις" και να μην σου αφησει καμία "εντυπωση", καθοτι παντελως αχρηστο, επιστημονικα και πρακτικα.
Για αυτο λεω, τσαμπα πηγε... κριμα...
εχει συντονιστες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ !!!!!!!!!!Μου φαίνεται θα το γυρίσω στο σινεμά .
Τα προβόλια έχουν πιό χαβαλέ .
![]()
Όπως και τα περισσότερα μέλη που ασχολούνται με τους βιντεοπροβολείς!εχει συντονιστες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ !!!!!!!!!!
Ο κάθε χώρος με τα προβλήματα τουεχει συντονιστες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ !!!!!!!!!!
Μη μιλάς εσύ βρε... 54-26!Ο κάθε χώρος με τα προβλήματα του![]()
Για να καταλαβεις Αντωνη ποσο λαθος ηταν το νημα, εσυ κρατας την κριτικη για τα ενισχυτικα.
Το μονο πραγμα που θα επρεπε να "πεταξεις" και να μην σου αφησει καμία "εντυπωση", καθοτι παντελως αχρηστο, επιστημονικα και πρακτικα.
Σε παρακαλώ Νίκο!!!Για να καταλαβεις Αντωνη ποσο λαθος ηταν το νημα, εσυ κρατας την κριτικη για τα ενισχυτικα.
δηλαδή την έχει μεγάλη;Και αυτό από συμφορουμίστα που όχι μόνο γνωρίζει το αντικείμενο αλλά και το έχει σπουδάσει........
Στα ενεργα ηχεία πρέπει να προσέχεις την φάση;![]()
Ανάβει και στον άλλον, αλλά ανάβει ανάποδα και το φως δεν φαίνεται, πρέπει να πας από την άλλη μεριά για να το δεις. Έχω λυθεί στο γέλιο απόψε. Ας όψεται αυτή η κότα, ο Ζαπ...![]()
ε, βέβαια. είναι θέμα φάσης. ή αφασίας;Αυτό το πιστεύετε απλώς,ή είστε...απολύτως σίγουροι;
Ομιλούμε γιά την πλήρη...κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης.![]()
μικρο μου πονυ, μικρη ηλιαχτιδα , τι ομορφα μαλλια .............![]()