Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
1.766
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

δεν καταλαβαινω το ποστ σου.εχει σπουδαση καποιος να εξυπηρετη τον καθενα που βαριεται να κανη δυο κλικ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.646

Υπάρχει γνώση ιλουμινάτι ή στοά?
κοίτα, υπάρχει γνώση, όντως, αλλά επειδή κάποιος ξέρει από τηλέφωνα, δε σημαίνει πως ξέρει και από προγραμματισμό φλας-έπρομ για τσιπάκια αυτοκινήτων.

έτσι και με τα "ψηφιακά". Μεγάλοι "γνώστες" στα παραδοσιακά "αναλογικά", κάνουν απίστευτες "γκάφες", και τα "πτυχία" ώρες ώρες απορεί κανείς πως δίνονται...

Reaction score
2.248

κοίτα, υπάρχει γνώση, όντως, αλλά επειδή κάποιος ξέρει από τηλέφωνα, δε σημαίνει πως ξέρει και από προγραμματισμό φλας-έπρομ για τσιπάκια αυτοκινήτων.

έτσι και με τα "ψηφιακά". Μεγάλοι "γνώστες" στα παραδοσιακά "αναλογικά", κάνουν απίστευτες "γκάφες", και τα "πτυχία" ώρες ώρες απορεί κανείς πως δίνονται...
Αυτό τώρα που λες τι είναι?
Εφτασες στο σημείο να κρίνεις ΚΑΙ την επαγγελματική ικανότητα ένος επώνυμου μέλους της κοινότητας και των εξεταστών του?
Μάλλον την έχεις μεγαλύτερη από ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

μικρο μου πονυ, μικρη ηλιαχτιδα , τι ομορφα μαλλια ............. :tongue:
να αλλαξεις την θεραπευτικη σου αγωγη ταχιστα...........σε χαλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ενας και μόνο ένας ζήτησε "μετρήσεις" και του είπαν να τις βρει στην σπηλιά και να κάνει παράπονα στον Bruno που δεν τις έστειλε στο σπίτι του....
George, όταν θέλεις μετρήσεις ρωτάς "μου στέλνετε τις μετρήσεις;". Δεν λες "ανύπαρκτες μετρήσεις - όχι ότι έχουν σημασία", σαν να ξέρεις/να το έχεις ψάξει, περιμένοντας κάποιος να σε διαψεύσει αν παραπληροφορείς.
Ομοίως, όταν έχεις απορία για το support της Hypex, ρωτάς "παιδιά, τι λένε από support;". Δε λες "αν χαλάσουν τα πετάς", σαν να ξέρεις/να το έχεις ψαξει, περιμένοντας κάποιος να σε διαψεύσει αν παραπληροφορείς.
Μπορώ να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα, αλλά νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω...

Το ηθικό δίδαγμα είναι πως όταν το κάνεις σύστημα να μιλάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων για πράγματα στα οποία είσαι άσχετος, θέλει προσοχή. Αν συνηθίσεις, είναι δύσκολο να βάλεις φρένο στον εαυτό σου (άρα και στη γελοιοποίησή σου) - μπορεί, δε, να χάσεις ακόμα και τη δυνατότητα να εκφράζεις γνήσιες απορίες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.646

Ναι ο Κ.Φ την έχει μεγάλη. Τεράστια
Και το ξέρεις

όχι, δε το ξέρω.

άσε που ο κουφός δεν "ακούει" κι ούτε ξέρει κιχ από πικάπ και βραχίονες, άσχετος είναι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.646

Αυτό τώρα που λες τι είναι?
Εφτασες στο σημείο να κρίνεις ΚΑΙ την επαγγελματική ικανότητα ένος επώνυμου μέλους της κοινότητας και των εξεταστών του?
Μάλλον την έχεις μεγαλύτερη από ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα........
παραποιείς τα λεγόμενά μου. εσκεμμένα; δε ξέρω.

Δεν έφτασα στο σημείο να κρίνω την επαγγελματική ικανότητα κανενός.

Απλά λέω, πως μερικά θέματα είναι εκτός του γνωστικού τους πεδίου, όπως και σε μένα, επειδή δηλαδή είμαι γιατρός, δεν σημαίνει πως ξέρω τα πάντα όλα και καθίστε οι πάντες προσοχή, κι ούτε σημαίνει πως θα έχω "άποψη" για τα είδη επεμβάσεων στον θώρακα, αυτά σε θωρακοχειρουργούς. Όμως, "βασικά" σφάλματα δε κάνω, αντιθέτως με κάποιους κάποιους, που πολλάκις έχουν βρεθεί να υποστηρίζουν ανεπίτρεπτα σφάλματα.

Reaction score
8.905

Εμένα πάλι μου αρέσει................. το νήμα.... τρελαίνομαι.... σας παρακαλώ μην σταματήσετε.... :dance2:

Και να αποκαλύψω ένα ψέμα που ειπώθηκε από κάποιους.... Ο Pass έπαιξε καλύτερα από τον ncore στο χώρο μου! :hi:

Reaction score
8.905

Για μένα να γυρίσει πίσω ο ncore στον vet και να μας δώσει τον “Άχρηστο” Pass! :rofl:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.646

Ο Pass έπαιξε καλύτερα από τον ncore στο χώρο μου! :hi:

δηλαδή; είχε πιο "παχιές" μεσαίες; πιο "ζεστό" ήχο; πιο εκτεταμένα πρίμα; πιο μεγάλη "σκηνή" σε ύψος; πιο γεμάτα μπάσα; για πες... θέλω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!!!!!!:devilish:

Reaction score
8.905

δηλαδή; είχε πιο "παχιές" μεσαίες; πιο "ζεστό" ήχο; πιο εκτεταμένα πρίμα; πιο μεγάλη "σκηνή" σε ύψος; πιο γεμάτα μπάσα; για πες... θέλω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!!!!!!:devilish:
Τι να πω τώρα... μου “έκλεψες την δουλειά" :devilish:.... τα είπες όλα. :roflmao:

Βλάση [προς Κορίνθιους] έχω την εντύπωση με αυτά που διάβασα... ότι πρέπει να κάνεις “swap” τον ενισχυτή που έχεις στον κεντρικό ηχείο με το L/R.... :cool:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ε εντάξει ρε παιδιά, αν για τον συγκεκριμένο ενισχυτή δεν χρειάζεται να "κρατήσουμε" τίποτα, τί το ξεκινήσατε το νήμα?? τί νόημα είχε τελικά, για να λέμε όλοι τί ακριβώς??? Ότι "δεν μας ενδιαφέρει πως ακούστηκε" και "δεν έχει νόημα αν μου άρεσε" και "δεν έχει νόημα αν δεν μου άρεσε" και "μην νομίζεις πως τον ακούς γιατί δεν τον ακούς" κτλ. ?? Μηχανή στην αλυσίδα αναπαραγωγής ήχου είναι κι αυτή και ως εκ τούτου θα συζητηθεί και το πώς ακούστηκε!! ...μεγάλες απαιτήσεις έχετε νομίζω...
Σε παρακαλώ Νίκο!!!
Τι να κρατήσουμε? Το ότι παίζει "τραγικοαπίστευτα" καλά και "μ@μάει την μαμά" σε κάθε ενισχυτικό σε αυτόν τον πλανήτη?
Εαν αυτή είναι ή επιστημονική άποψη εμένα μου είναι παντελώς άχρηστο.

Εξάλου βάση ακουστικών εντυπώσεων κρίθηκε.

παιδια το νημα δεν επρεπε να ανοιξει.
ο ncore επρεπε να μεινει "στην στοα".
Ολοι ηξεραν απο πριν πως παιζει.
ΟΙ μεν απο τις μετρησεις, η δε που ακουν, πριν τον ακουσουν καν. ΟΙ δευτεροι ήθελαν απλως πατημα για να γραψουν.
Λαθος λαθος και παλι λαθος.
οπως πρωτος ειπε ο κφ... σοφοτατα..
ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ NCORE. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ μονδελα ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ.

Reaction score
8.905

Τώρα που το καλοσκέφτομαι.... Το μόνο που με (ψιλό)χαλάει.... είναι που βλέπω φίλους να παρεξηγούνται... και ο λόγος είναι τα γ@μομηχανήματα... όπου ο ένας στον άλλο προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.646

Τώρα που το καλοσκέφτομαι.... Το μόνο που με (ψιλό)χαλάει.... είναι που βλέπω φίλους να παρεξηγούνται... και ο λόγος είναι τα γ@μομηχανήματα... όπου ο ένας στον άλλο προσπαθεί να
επιβάλει την άποψή του.
δε νομίζω πως παρεξηγιέται κανένας. μια παρέα είμαστε, 10 άνθρωποι όλοι κι όλοι. μπορεί να ξεφεύγει στο πληκτρολόγιο καμιά μλκια, όπως και στον προφορικό λόγο, αλλά δε τρέχει κάστανο, συνεχίζουμε να είμαστε 10 όλοι κι όλοι, φιλαράκια με την ίδια βλάβη.
άλλωστε, στους "δικούς σου" ανθρώπους μιλάς "άσχημα", στους ξένους είσαι τυπικός και με τις "ευγένειες"...

και ποιος τα χεz τα γαμομηχανήματα... εννοείται!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.574
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd