Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Οι κατασκευστες ηχειων δινουν διαγραμματα αποκρισης συχνοτητας σε διαφορετικες σταθμες?
Η harbeth μόνο που τα εχει τιουναρει χαμηλά.... Ωχ ωχ Κογιαααα.α....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ομολογω πως δεν ειχα υποψιν μου τον πασιγνωστο μετρητη ηλεκτρονικων ονοματι mgalusha ...........
Το μηχάνημα είναι το dScope III της Prism, μη μπερδεύεσαι με τις άγνωστες λέξεις.

O mgalusha δικός σας είναι:
http://www.enjoythemusic.com/magazine/reviewers/galusha.htm

Το είχαν πει και στον Πάπα της Ρώμης αλλά δε βρήκε χρόνο, είχε τρεχάματα με κάτι ανήλικα.
Ούτε ο δικός μας Papas (Kostas) μπορούσε - δείτε προηγούμενα μηνύματα του Zapantis.

Δε σε κάλυψε η απάντησή μου;
Πες μας ποιός και με τι όργανα έχει πιστοποιήσει τα υπόλοιπα μηχανήματά σου και τον χώρο σου, να του τα στείλουμε.
Αν και τόσο απαιτητικός που είσαι, χαλαρά παίζει να έχεις και Audio Precision ή Prism σπίτι σου, οπότε περιμένω να μας διαφωτίσεις.

Τετοια τυφλη πιστη δεν εχει ουτε η θεια μου η Λιτσα που ανεβηκε στα γονατα το μονοπατι για το μοναστηρι :roflmao:
Είπαμε, διαφορά κουλτούρας - δεν περιμένω να καταλάβει η πλειοψηφία των χαϊεντάδων, ούτε η θεία σου η Λίτσα - ούτε με ενδιαφέρει η γνώμη τους, to be honest.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ε ναι. Αρα τι όχι απαραίτητα, σχεδόν ποτέ δυο ενισχυτες δεν εχουν ίδιες παραμορφώσεις και διαχωρισμό καναλιών.
Ως προς το διαχωρισμό καναλιών στην τελική ενίσχυση,είναι δημοφιλή βεβαίως και τα μονομπλόκ τεμάχια.

Reaction score
460
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Παρτε κανα JBL να λυσετε τα προβληματα σας βρε παιδια.......μη παιδευεστε αλλο....:biggrin:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Γιωργο εγω έπαιζα με μλ εδώ και κάτι χρόνια.
θες 10ms ίσον 10 πόδια ίσον 5 να παν 5 να έρθουν άρα 1.5 μέτρα.
Η μήπως θες να συζητήσουμε για τα 10ms?
Είναι ασέβεια προς τον μπουτια και τα εκπληκτικά κείμενα του που ευτυχώς θα μένουν στο διαδίκτυο κοσμήματα σε αυτο το site
Νίκο αυτές είναι οι min αποστάσεις για τα ML που δίνει ο κατασκευαστής και αυτές έχω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω εσένα που έπαιζαν καλά.

Reaction score
2.248

Παρτε κανα JBL να λυσετε τα προβληματα σας βρε παιδια.......μη παιδευεστε αλλο....:biggrin:
Εχω πρόβλημα... δεν χωράει από την πόρτα !!!! :roflmao:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Νίκο αυτές είναι οι min αποστάσεις για τα ML που δίνει ο κατασκευαστής και αυτές έχω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω εσένα που έπαιζαν καλά.
Εδώ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.226
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Γιωργο εγω έπαιζα με μλ εδώ και κάτι χρόνια.
θες 10ms ίσον 10 πόδια ίσον 5 να παν 5 να έρθουν άρα 1.5 μέτρα.
Η μήπως θες να συζητήσουμε για τα 10ms?
Είναι ασέβεια προς τον μπουτια και τα εκπληκτικά κείμενα του που ευτυχώς θα μένουν στο διαδίκτυο κοσμήματα σε αυτο το site
Τσάμπα καίει η λάμπα.

...

D

deleted user 10898

Guest

Τσάμπα καίει η λάμπα.

...
Και το αστείο ειναι οτι και να μην το ξέρεις, αν κατα λάθος τα βγάλεις στο 1.5 ειναι τόσο μεγάλη η διάφορα που αν δεν μπορείς να τα κρατησεις εξω τα πουλάς...

Reaction score
460

Εχεις μεινει πολυ πισω Νικολακη,δεν το περιμενα απο εσενα αυτο με τις γνωσεις που εχεις.....:wink:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Εχεις μεινει πολυ πισω Νικολακη,δεν το περιμενα απο εσενα αυτο με τις γνωσεις που εχεις.....:wink:
ΟυαχαΧΑααα μην τσιμπας βρε, πάμε κορνες vs panel?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.615
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ωχ... κι άλλες κόντρες!

Της π0υτάν@ς πάλι θα γίνει! :biggrin:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Τα εχω ακουσει τα ηχεια σου και μου αρεσαν Νικο,μεσα στον χωρο ομως μου δεν....,τα M.L SUMMIT με Bryston 7bsstc ψιθυριζαν.......αλλα δεν εχει σημασια πλακα κανω φιλε μου.:thumbsup:

D

deleted user 10898

Guest

Τα εχω ακουσει τα ηχεια σου και μου αρεσαν Νικο,μεσα στον χωρο ομως μου δεν....,τα M.L SUMMIT με Bryston 7bsstc ψιθυριζαν.......αλλα δεν εχει σημασια πλακα κανω φιλε μου.:thumbsup:
Εγω πρώτα τα μέτρησα και μετά τα πήρα σπίτι.
πρεπει να ειμαι ανωμαλος.
Ακούω και σε χαμηλές εντάσεις αργά βράδυ οπότε για να μείνω εντός θέματος....
ο ncore παίζει εκπληκτικά σε χαμηλές εντάσεις.
Οτι καλύτερο εχω ακούσει...
γιατι;

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αμα σε ευχαριστουν-ικανοποιουν εσενα Νικο μου εμενα και σε κανενα αλλον ,πιστευω, δεν πεφτει λογος.:wink:
Να εισαι γερος και να χαιρεσαι το συστημα σου.:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.574
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd