Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Εγώ δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.... Άσε που το pdf για την hitachi το κρατώ επτασφράγιστο μυστικό.... :roflmao:

Reaction score
8.905

εμενα μου θα μου δωσει για μπουζοκαλωδια για το COOPER S μου!!!!!!!:roflmao:

Τάκη σόρυ... δεν έχω άλλα καλώδια περίσσευμα... οι καλούμπες τελείωσαν... δες...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.551

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Reaction score
8.905

Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν εμπορεύομαι καλώδια... και όσα βρήκαμε ήταν για προσωπική χρήση και για φίλους, απλά το αναφέρω για τυχόν παρεξηγήσεις.... και για μην δέχομαι σχετικά χιτατσικά μηνύματα... :hi:

Reaction score
1.788

Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν εμπορεύομαι καλώδια... και όσα βρήκαμε ήταν για προσωπική χρήση και για φίλους, απλά το αναφέρω για τυχόν παρεξηγήσεις.... και για μην δέχομαι σχετικά χιτατσικά μηνύματα... :hi:
και εγω φιλος σου δεν ειμαι ;; ε;;; φανταστικε φιλε μου;;;;:tongue:

Reaction score
8.905

και εγω φιλος σου δεν ειμαι ;; ε;;; φανταστικε φιλε μου;;;;:tongue:
Μωρή ξεμυαλισμένη σου έδωσα... ψέματα λέω? Η συνέχεια είναι στην υπογραφή μου...:tongue:

Reaction score
1.815

Μωρέ καλά τα λέει ο Ζιζίκος...:roflmao:

Last edited by a moderator:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Υπομονή φανταστικέ φίλε του.....

είναι σε συννενόηση με Κινέζο να βγάλει 3 κουλούρες Hitachi :whistling:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.551

Γιωργο τωρα μολις ειδα την ηλικια σου!!!!!! πω πωωωωωωωω!!!!!!!!! μεγαλε !!!! τον ηπιες!!
:laugh:!!χαχαχαχαχα!!!!
Με ζηλεύει ο Αρβανιτάκης επειδή είμαι μικρότερος απ' αυτόν και μου κάνει π0υστιές! :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

και μετα την αλλαγη απο Belden σε Χιττακι κοιταω τον Μανωλη με απορια και του λεω......καλα ρε συ θα τρελλαθουμε με αυτο που εγινε αποψε?35 ποντοι καλωδιου και αλλαξε τοσο ο ηχος?μα τοσο?

Ποιος τα φερνει ρε συ τα Χιτακι στην Ελλαδα του λεω?
Ενας Βασιλης μου λεει,απο Νεα Σμυρνη....ρε συ ..του λεω.. που θα μας βρει και μας αλλους 35 ποντους ?μηπως να παρω και κανα μετρο ακομα να βαλλω απο ΤRS σε XLR μεταξυ Κρελιους και Μετρικουλιους?
Δεν ξερω μου λεει αμα του εχει περισσεψει γιατι γινονται αναρπαστα .....τι λες ρε συ?του λεω....αφου σκεψου--μου λεει- οτι ενας τυπος καμενος εκανε ανακαλωδιωση στο Cooper του και το αμαξι πια τα σπαει στο δρομο........τον κοιταω και εχω παθει συγκριο ......ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ του λεω......παρτον τηλεφωνο τον καριολη να μου στειλλει δυο μετρα και γω θα του χαρισω δυο ολοφρεσκα Ncores απατητα ακομα............

Που να ειναι τωρα ο κυριος Βασιλης αραγες?
Θα του χαρισω 9 δισκους της Rafaella Carra ,ενα Kurher πιεστικο κηπου και ενα εισιτηριο με επιστροφη στο καραβακι που παει περα δωθε τον Ισθμο της Κορινθου.........30 ποντους ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dance2:

:party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.552
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21