- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
σημερα περασαμε σουπερ!!!!! παω για νανι!! καλο ξημερωμα!
σημερα περασαμε σουπερ!!!!! παω για νανι!! καλο ξημερωμα!
ο bill κανει το παιχνιδι!! παμε ολοι μαζι λοιπον .........φαναταστικε bill !!!!Θα μου δώκεις 3 μέτρα?
Ε? φανταστικέ floor manager, cooperόβιε? , θεϊκέ λαμπάτε? ε? ε?
Σλουρπ σλουρπ?![]()
Βρε σεις ντρέπομαι με αυτά που γράφεται... φανταστικοί φίλοι μου... δεν είμαι έμπορος και δεν έχω καλώδια για πούλημα στην διάθεσή μου, έτσι και αλλιώς σε εσάς έχω δώσει, τώρα για τα ιντερκονέκτ έδειξα τον “έξυπνο” τρόπο πως να τα αποκτήσετε μόνοι σας!ο bill κανει το παιχνιδι!! παμε ολοι μαζι λοιπον .........φαναταστικε bill !!!!
o
Σημερα ειναι που θα κλαψεις ???Βρε σεις ντρέπομαι με αυτά που γράφεται... φανταστικοί φίλοι μου... δεν είμαι έμπορος και δεν έχω καλώδια για πούλημα στην διάθεσή μου, έτσι και αλλιώς σε εσάς έχω δώσει, τώρα για τα ιντερκονέκτ έδειξα τον “έξυπνο” τρόπο πως να τα αποκτήσετε μόνοι σας!
...από ικανοποίηση...?Σημερα ειναι που θα κλαψεις ???
+10000000000000000,999999999Το έχω ξαναειπεί, αλλά θα ξανακάνω το ίδιο με μεγάλη ευχαρίστηση!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Μπιλάκο, αλλά και σε πολλούς άλλους που μας δίνουν έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις στο όμορφο ρημαδοχόμπυ μας.
Να 'σαι καλά τρελλό αγόρι!
Μας βοηθάς όλους να γλυτώνουμε λεφτά, αποκομίζοντας τεράστια οφέλη για τον ήχο μας!
Για άλλη μια φορά απλά... RESPECT!!![]()
Να προσέχεις με τα καβλώδια 30 πόντων... χθες το βράδυ είχαμε “παρεξηγήσεις” με το συγκεκριμένο μήκος......μηπως να το ακούσω με 100 διαφορετικά καλώδια 30 πόντων να δώ αν μου κάνει;
ε;