- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Μεγιές Βλάση μας !!!
Καλοάκουστα και αναμένουμε εντυπώσεις
Μεγιές Βλάση μας !!!
Καλοάκουστα και αναμένουμε εντυπώσεις
αφου δεν παιζνε βρε.................Μηπως να συσταθει εκ νεου η ομαδα αξιολογησης ?
Αλλο εννοουσα αλλα μου βγηκε σε γριφο και δεν το καταλαβες ...αφου δεν παιζνε βρε.................
Δεν είναι διά πάσα νόσον και πάσα μ@λ.......
Έτσι?
Ή έτσι?
Και δεν πήγες βρε να τον πιάσεις?Από τα σανσούγια του έχει μείνει...είχε πετάξει έναν 2201 από το μπαλκόνι ένας αγανακτισμένος χαλιεντάς...και έτυχε να περνά ο Μάνος από κάτω....από τότε......το ίδιο βλέμμα έχει.
Βλάσση μάναμ εγω δεν τα εχω ακούσει , και πέραν της πλάκας δεν εκφέρω άποψη.Μηπως να βαλλεις και συ λιγο ποιο δεξια τους δεινοσαυρους και να ακουσεις τα νκορια ?
την δικια σου φωτο με το υφος σου θα ηθελα να δω.......οσο και αν αδυνατεις να το πιστεψεις Γιανναρε!!!!
Den ανοίγουν τα links kardia μου.
Και δεν πήγες βρε να τον πιάσεις?
Τον 2201 εννοώ.
Βλάσση μάναμ εγω δεν τα εχω ακούσει , και πέραν της πλάκας δεν εκφέρω άποψη.
Αμα τα φέρεις απο δω ευχαρίστως να τα ακούσω. Τώρα αν θα μπούν οι δεινόσαυροι δεξιά η αριστερά είναι άλλο θέμα.
Γιατί δεν μου δουλεύει το multi quote?
Σσσσσσσωραιος λεμεεεεεεεεεε!!!!!!Βλάσση μάναμ εγω δεν τα εχω ακούσει , και πέραν της πλάκας δεν εκφέρω άποψη.
Αμα τα φέρεις απο δω ευχαρίστως να τα ακούσω. Τώρα αν θα μπούν οι δεινόσαυροι δεξιά η αριστερά είναι άλλο θέμα.
Ουτε εγω ξερω να το δουλευωΓιατί δεν ξέρεις να το δουλεύεις!
Εσύ Βλάση δεν ξέρεις, γιατί δεν το έχεις δουλέψει ποτέ μάλλον!Ουτε εγω ξερω να το δουλευω
Κάτσε να φτιάξει ο καιρός....Μηπως να συσταθει εκ νεου η ομαδα αξιολογησης ?
Αει ρε χαμένε...Γιατί δεν ξέρεις να το δουλεύεις!
ο bruno δινει οδηγιες να φτιαχτουν χωρις την γειωση, οπως ακριβως λες.Εχω την εντυπωση οτι η γειωση αφενος δεν ειναι απαραιτητη , αφετερου κανει και ζημια στην ηχητικη τους αποδοση ...
Εχω φτιαξει τα ιδια και εγω μαζι με φιλο μου ΧΩΡΙΣ γειωση συμφωνα με τις οδηγιες του Bruno και παιζουν καταπληκτικα.
Αν κανω λαθος διορθωστε με...