Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

κουκουρουκου:whistling:δεν λες τιποτα......

αυτο παντως ρε Κωστακι που δεν καταλαβαινω ειλικρινα ειναι γιατι ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ τοσο να δεχτεις απλα και ομορφα αυτα που γραφω....γιατι ρε συ ?
Γιατι ρε συ αδυνατεις τοσο πολυ να δεχτεις αυτα που μπορει στην πραγματικοτητα να συμβαινουν?

:bigboss:
Το ζορι που το βλεπεις δεν καταλαβαινω?
Απλα οταν λες οτι για να γινει κολαση του δινεις εισοδο 12 volts, ε δεν κολλαει βρε φιλε..... :smile:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Το ζορι που το βλεπεις δεν καταλαβαινω?
Απλα οταν λες οτι για να γινει κολαση του δινεις εισοδο 12 volts, ε δεν κολλαει βρε φιλε..... :smile:
Κωτσο ειλικρινα δεν εχω λογο να πω ψεματα για το τι κανω ......

θα στο θεσω και λιγο διαφορετικα..ο Krell μου εχει input sensitivity 2.71 volts και το ταιρι του ο preamp ο KCT δινει minim um Output Overload : 12 V RMS Balanced εως MAXIMUM 14 VRMS ,Kατι αναλογο συμβαινει και με τον δικο σου τον προενισχυτη της Krell krc HR http://www.krellonline.com/assets/support/KRCHR_MAN.pdf
οπου εχει output voltage 14 Vrms και οδηγεις απιστευτα καλα τον DNA2 Macormack(το εχω ακουσει το συστημα σου και βρονταγε ζορικα) o οποιος εχει ευαισθησια εισοδου 1.5 volt.....παρολα αυτα φιλε παιζεις δυνατα και δεν υπεροδηγεις τον τελικο σου....
Ο MOLA MOLA ο αναλογος προ που ζευγαρωνει τα μεγαλα NCORES ΤΑ 1200ΑΡΙΑ δινει 11 volts του στην εξοδο του......

μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζα την Μετρικ μαμησια οπου δινει +18 dBu= 6.153 Vrms,βαζοντας τωρα τα 9 jumpers oι τιμες αλλαζουν και φτανουν τα +24 dBu=12.28 Vrms οπου πλεον ειμαι ακριβως στα σωστα ορια που δινει ο αναλογος προ ο KCT 12-14 VOLTS και πλεον το αποτελεσμα (μιλησα πολλες φορες με τους Αμερικανους για το ποσο ειναι σωστο ζευγαρωνοντας την με τον Krell μου )εχει γινει εξαιρετκο με υποδειγματικη οδηγηση σε πολυ υψιλες σταθμες και χαμηλο ομολογουμενως απιστευτο....

κατι αναλογο γινεται και με τα Ncores τα οποια εχουν input sensitivity 2,25 volts και βαζοντας τα με την Metric γινεται το ελα να δεις απαραμορφωτα και γκαζια τρελλα ρε φιλε......ελα να πιουμε μπολικα πιοτια και να σπασουμε τα τυμπανα μας......απαραμορφωτα!!!!!!!:biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.663
να το κανω κι εγω αραγε η να μη το κανω?

να την jumperωσω η οχι?

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!

:biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

να το κανω κι εγω αραγε η να μη το κανω?

να την jumperωσω η οχι?

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!

:biggrin:
Στα ψηφιακα σου βεβαιως για δοκιμη.....μηπως εκπλαγεις κιολας!!!!

για τα λαμπατα σου τα Atmasphere για πες τι input sensitivity εχουν?

Reaction score
1.765

θα στο θεσω και λιγο διαφορετικα..ο Krell μου εχει input sensitivity 2.71 volts και το ταιρι του ο preamp ο KCT δινει minim um Output Overload : 12 V RMS Balanced εως MAXIMUM 14 VRMS ,Kατι αναλογο συμβαινει και με τον δικο σου τον προενισχυτη της Krell krc HR http://www.krellonline.com/assets/support/KRCHR_MAN.pdf
οπου εχει output voltage 14 Vrms και οδηγεις απιστευτα καλα τον DNA2 Macormack(το εχω ακουσει το συστημα σου και βρονταγε ζορικα) o οποιος εχει ευαισθησια εισοδου 1.5 volt.....παρολα αυτα φιλε παιζεις δυνατα και δεν υπεροδηγεις τον τελικο σου....
Ο MOLA MOLA ο αναλογος προ που ζευγαρωνει τα μεγαλα NCORES ΤΑ 1200ΑΡΙΑ δινει 11 volts του στην εξοδο του......

μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζα την Μετρικ μαμησια οπου δινει +18 dBu= 6.153 Vrms,βαζοντας τωρα τα 9 jumpers oι τιμες αλλαζουν και φτανουν τα +24 dBu=12.28 Vrms οπου πλεον ειμαι ακριβως στα σωστα ορια που δινει ο αναλογος προ ο KCT 12-14 VOLTS και πλεον το αποτελεσμα (μιλησα πολλες φορες με τους Αμερικανους για το ποσο ειναι σωστο ζευγαρωνοντας την με τον Krell μου )εχει γινει εξαιρετκο με υποδειγματικη οδηγηση σε πολυ υψιλες σταθμες και χαμηλο ομολογουμενως απιστευτο....

κατι αναλογο γινεται και με τα Ncores τα οποια εχουν input sensitivity 2,25 volts και βαζοντας τα με την Metric γινεται το ελα να δεις απαραμορφωτα και γκαζια τρελλα ρε φιλε......ελα να πιουμε μπολικα πιοτια και να σπασουμε τα τυμπανα μας......απαραμορφωτα!!!!!!!:biggrin:
τελευταια εβαλα μια λαμπιτσα στο συστημα η οποια ανεβαζη την εξοδο της impact twin απο 3.5 στα 10.5volt.
πρωτη φορα μου τα 700αρια μου επαιξαν τοσο δυνατα και τοσο γεματα ενω εχουν ευαισθησια 2.25volt.
πριν εφτανε ενα σημειο που ακουγα παραμορφωση ενω τωρα παιζουν αποαραμορφωτα μεχρι να κληση η προστασια.πιστευω εχει να κανη με τα το οτι τα peak ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το μεσο ορο και κατα καποιο τροπο συμπιεζονται οταν η πηγη η ο προ δεν εχει τη δυνατοτητα να βγαλη πολλα volt.

κατα τα αλλα καλοριζικα βλαση και βγαλε τη γειωση κανη κακο.

Reaction score
8.905

Κάποιοι χαλιεντάδες... κάπου :rolleyes:... μεράκλωσαν... και χωρίς τον τρελοκορίνθιο... αφιερωμένο... :laugh:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905

Ωχ! Αυτές οι πατατούλες φαίνονται πολύ νόστιμες!
ο ένας με το σήκωμα της πατάτας, ο άλλος με τη γεύση του κεμπάπ και της μπύρας....

ναι κύριοι... αυτές είναι και οι πιο "αντικειμενικές μετρήσεις" του "αναλογικού ήχου".

Reaction score
1.720

Bασιλη ολο διαιτα κανεις!!!!!!!!!!

Ξερω.......ξερω τι θα πεις!!!!

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΙΔΙΑ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!!!!!:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

ρε γουρουνια......παλι το ριξατε στην μασα......καλοκαιρι ερχεται .....τι θα κανετε με τους κοιλιακους σας?????:tongue:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Βλάση χρειάζεται να προσέξω κάτι όταν κάνω την jumperiαση; Μην κάψουμε και τίποτα...

Reaction score
8.905

ρε γουρουνια......παλι το ριξατε στην μασα......καλοκαιρι ερχεται .....τι θα κανετε με τους κοιλιακους σας?????:tongue:
Κοίτα ποιος μιλάει... βρε ένας και καλογυμνασμένος...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Χοληστερινίαση το κάνατε το ποστ....γουρούνια,κοιλιόδουλοι .:rolleyes:
Και δεν λέτε και τίποτα :whistling:

Reaction score
3.899

...χαμένα κορμιά.?.ου να μου χαθείτε....

...νεξτ γουήκ κατεβαίνω .....παληοτόμαρα...να σας τιμωρήσω.:biggrin:

gonis

Luger
Reaction score
12.065

ο ένας με το σήκωμα της πατάτας, ο άλλος με τη γεύση του κεμπάπ και της μπύρας....
Yπαρχουν αρκετοι λογοι αυτη τη περιοδο που δεν ευννοουν την καταναλωση κεμπαπ, νηστεια, αλογα,πονυ...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Βλάση χρειάζεται να προσέξω κάτι όταν κάνω την jumperiαση; Μην κάψουμε και τίποτα...

http://www.bohnes.de/e_studiohardware.html
μπες εδω και κοιτα τις φωτος δεξια ....θα βαλλεις 9 jumpers ..1 βαζεις στην πλακετα του power supply στην θεση J2 και 8 βαζεις στα καναλια.....προσοχη μονο να τα βαλλεις προς το front panel και οχι προς το rear.....κοιτα τις φωτος και θα το κανεις πανευκολα φιλαρακι..........το κυριοτερο ομως ειναι να μπουν οριζοντια τα 8!!!!!

αμα δυσκολευτεις καπου παρε με τηλ.!!!!:sneaky:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.663
για να το κανω το βραδακι....σ ευχαριστω γλυκε μου Βλασσουκοοο!!

σ αγαπωωωω!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

...χαμένα κορμιά.?.ου να μου χαθείτε....

...νεξτ γουήκ κατεβαίνω .....παληοτόμαρα...να σας τιμωρήσω.:biggrin:
Την αλλη βδομαδα νηστευουμε ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000