Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Παντως τα Νκορια αμα τα ταισεις.....Volts.....ειναι ειλικρινα εξαιρετικα ρε σεις......και πειτε οτι γουσταρετε..........δικαιωμα του καθενος να εχει τις οποιες αντιρησεις του.....
Αλλωστε....ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα οπως ειπε και η λαικη τροβαδουρος.....Αντζελλα!!!!!!:laugh:

Y

Yiannis_B

Guest

Στα 260 οι παρατεταμένες καμπές...γίνονται ΚΛΕΙΣΤΕΣ στροφές...

...και έχεις και τον μ@λ@κα με το SUV στην αριστερή με 190 να νομίζει ότι είναι άρχοντας......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Από χαρλεάς κατάντησες κότα! Να το κοιτάξεις....:roflmao:
Της θεια σου ρε κερατα..................Χαρλεααααςςςςςςς.....α ρε μεγαλε.........τι μου θυμησες τωρα .....κατεβαινα την Ποσειδωνος με το hard tale το μονοσελλο,με 1200 κυβικα το γαιδουρι,φιλτρο ανοιχτης χοανης στο καρμπυρατερι,Trauman racing πιστονια χειροποιητα και εκλαιγε η παραλιακη απο τον θορυβο.....τρεμανε στο περασμα τα μπουτακια απο τις καβλετες που πηγαινανε στο καφε Θεατρο για drinks και κοζι.......διπλογκαζια και αναβανε 10 συναγερμοι δεξια μου......ελα ρε μαγκα τι θυμαμαι.......Που εισατε ρε παλιογεροι Stepenwoolf..........:imtheking:

και τωρα ακουω http://deepmix.ru/deepmix128.pls για να νοιωθω πιπινος οσο μεγαλωνω και εχω πλεον ενα Piaggio scooter.....:laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Από χαρλεάς κατάντησες κότα! Να το κοιτάξεις....:roflmao:

Αν και οι χαρλεάδες ΕΙΝΑΙ κότες. Πάρε κανά CBR 1000 και πες μας πως ξέρεις να το στρίβεις....

ΠΟΥ νομίζεις ότι ζεις? ....στην Αριζόνα? :tongue:
Σιγα μην σκισεις το κομπινεζον και τις πατηθρες.................:biggrin::dance2:.....δεν θα ξαναρθεις μωρη γαλιαντρα σπιτι.........θα δεις!!!!!!!!!

Y

Yiannis_B

Guest

....Trauman racing πιστονια χειροποιητα.....
...έτσι είναι οι χαλιεντάδες!!! Τι WBT, τι Trauman racing.....πρέπει να πειραχτεί το εργαλείο για να γουστάρουμε!!!!!!!!!!!

Πές μου μόνο ΠΩΣ θα πειράξεις τα Ncore.....:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

Βαριεμαι να κοιμηθω......ως συνηθως βεβαια...........θελετε να πουμε ποιος εχει τα καλλιτερα καλωδια ρευματος στο συστημα του για να τσακωθουμε και να μεινουμε αυπνοι αποψε?

Μπορουμε να κανουμε και ανα μια ωρα brake και να μιλαμε και για την σημασια που εχει το επιροδιομενο Shuko φις στην ηχητικη πχιοτητα αυτων που ακουμε..........:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

...έτσι είναι οι χαλιεντάδες!!! Τι WBT, τι Trauman racing.....πρέπει να πειραχτεί το εργαλείο για να γουστάρουμε!!!!!!!!!!!

Πές μου μόνο ΠΩΣ θα πειράξεις τα Ncore.....:roflmao:
Κοιτα.......κατι ηλεκτρολυτικοι που εχει δεν μου πολυγεμιζουνε το ματι........ασε που διαβασα καπου οτι βγαζουν μια αντισταση ...την R 141 διπλα απο το XLR και ανοιγει ακομα περισσοτερο η εικονα........:cool::headbang:

Reaction score
150
Ρε Vlasi εγώ έχω μια καλύτερη ιδεά για 'σένα! Δεν αλλάζεις ηχεία ρε? Τι σκατά 3 μοντέλα πίσω έχεις μείνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Και μη μου πεις ότι ακούς μεγαλύτερη διαφορά με τους ενισχυτές απ'ότι με άλλο ηχείο γιατί θα χέσω καλώδια.:biggrin:

Ουφ! Το ξεστόμισα και ποιος τον ακούει τώρα!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ρε Vlasi εγώ έχω μια καλύτερη ιδεά για 'σένα! Δεν αλλάζεις ηχεία ρε? Τι σκατά 3 μοντέλα πίσω έχεις μείνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Και μη μου πεις ότι ακούς μεγαλύτερη διαφορά με τους ενισχυτές απ'ότι με άλλο ηχείο γιατί θα χέσω καλώδια.:biggrin:

Ουφ! Το ξεστόμισα και ποιος τον ακούει τώρα!
ΔΕΝ φευγουν αυτα τα ηχεια απο το τσαρδι μου φιλε.........μου κανουν πραγματικα ολα μου τα κεφια .......ασε που δεν περισσευουν φραγκα πλεον για τοσο μεγαλα ποσα....

Ελα μια βολτιτσα απο εδω και......ξαναγραψε .....αν πρεπει να παω παραπερα!!!!!!!!

:biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669

[h=2]Τιτλος...........[/h][h=2]The Future Of Computer Audio[/h]

http://www.audiostream.com/content/future-computer-audio

για τους ξενυχτιδες ψηφιακους φιλους με τρια ωραια ερωτηματα και τις αναλογες απαντησεις απο ...πολυ γνωστους ψηφιακους !!!!!!!!!

The Perfect Player: Cross-Platform Audiophile Software Player ....το μελλον λετε?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

There is no replacement for displacement Vlasi. 800D είχα... Τώρα για τα ποσά δεν ξέρω αλλά για όλα τα υπόλοιπα βρίσκετε (ενισχυτές, κάρτες, μαλακίες) οπότε μη μου λές δεν περισσεύουν. Τα πουλάς και συμπληρώνεις χέσε με. Εκτός αν θεωρείς ότι η τελευταία σειρά Diamond παίζει χειρότερα.

Και ναι έχει παραπέρα και πολύ μάλιστα και δεν χρειάζεται να έρθω εκεί. Το ήξερα πριν καν αγοράσω τα 800D, το ήξερα μετά, και το ξέρω και τώρα. Προσωπικά έχω τελειώσει με τέτοιου ειδους υλοποιήσεις αλλά αυτό συμβαίνει γιατί θέλω τελείως διαφορετικά πράγματα από τον ήχο μου. Αν ήταν 2007 μπορεί είχα εκτός αυτών που έχω τώρα κι ένα ζευγάρι 800 Diamond στο σαλόνι επειδή είναι όμορφα, παίζουν ωραια και είναι "κούκλες". Τώρα όμως δεν παίρνει για τέτοια.

Ξέρω πολύ καλά τι θέλω (πολυυυυυυυυυ καιρό τώρα) και το μόνο που με χωρίζει από αυτό είναι το χρήμα για την ώρα ή για απροσδιόριστο χρόνο.

Αυτό που θέλω να πω και παρατηρώ συνέχεια είναι ότι αντί να ρίχνει ο κόσμος τα λεφτά στα ηχεία και το χώρο (εκεί δεν θέλει και πολλά) τα δίνει σε όλα αυτά που μετράνε λιγότερο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ρε δεν τα αλλαζω σου λεω!!!!!!!!!!!!
:tongue:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

..Αυτό που θέλω να πω και παρατηρώ συνέχεια είναι ότι αντί να ρίχνει ο κόσμος τα λεφτά στα ηχεία και το χώρο (εκεί δεν θέλει και πολλά) τα δίνει σε όλα αυτά που μετράνε λιγότερο.

:drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Σωτο.........αυτο το-----προσωπικα εχω τελειωσει--------τι να πω ρε φιλε....ολο τελειωνω και ολο ξαναθελω ενα πραμα!!!!
Αστο να παει στο διαολο....σε δουλιτσα να βρισκομαστε για να γουσταρουμε και να ξεσκαμε!!!!
τι κακο και αυτο......:biggrin:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ρε δεν τα αλλαζω σου λεω!!!!!!!!!!!!
:tongue:
Καλά δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τ'αλλάξεις και δεν εννόησα με άλλη μάρκα φυσικά στην περίπτωση σου. Για τα 802Di μιλάω που αν ήθελες θα τα βόλευες εσύ.

Κοίταξε να δεις, τα B&W είναι σαν τις καλές βιζιτόπορνες, επειδή είναι όμορφα σου παίρνουν τα μυαλά και κολάς..............αλλά.......αλλού είναι η ουσία. Πάντως μου λείπουν, ειδικά όταν έμπαινα στο δωμάτιο και ήταν σβηστά!...........:lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder