Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Οι φωτογραφίες τα είπαν όλα.... τι να πω τώρα εγώ.... λίγες λέξεις προς το παρόν...

Ο Γιάννης τα έδωσε όλα, και τα είχε όλα η συγκέντρωση, από “πλέιμπακ” μουσική μέχρι και λάιβ!:hi:

Η όλη παρέα ήταν το κάτι άλλο και αξέχαστη (μιλάω για τους δικούς μας)... :cool:

Ένα σχόλιο θα κάνω και απευθύνομαι στον ΚώσταEAR...

Μας έδειξε-ξενάγησε μέχρι τον “πάτο”... αλλά εμείς δεν πιάσαμε "πάτο"... δηλαδή είμαστε άχρηστοι! :biggrin:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κάτσε να βάλλω φύλλα δάφνης στο τσουκάλι....
Τα λεχθέντα σηκώνουν ερμηνείας.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Κάτσε να βάλλω φύλλα δάφνης στο τσουκάλι....
Τα λεχθέντα σηκώνουν ερμηνείας.

Θα σε βοηθησω εγω, μας εβαλε στον πατο αλλα εμεις δεν πιασαμε πατο, τι δεν καταλαβεινεις ?????????? :roflmao::roflmao::roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Περασαμε καταπληκτικα, Ο Γιαννης εκπληκτικος οικοδεσποτης, η Λενα τα εδωσε ολα.
Η Παρεα σουπερ, ακουσαμε και ροζ ιστοριες αλλα δεν ειδαμε.
Ο ΕΑΡ μας εφτασε μεχρι την καρδια του πατου αλλα πατο δεν πιασαμε. Αχρηστοι ............
Οι φωτογραφιες που ανεβασαν τα παιδια αποτυπωνουν ενα μερος της υπερδιαδιασκεδασης που ''υποστηκαμε''.
Το συστημα του Γιαννη καταπληκτικο, ολες οι τεχνολογιες ειναι εδω και περιμενουν να τις δοκιμασουμε.
Το λαιβ καταπληκτικο, συγχαρητηρια στον Γιαννη για την ιδεα, στην Κωνσταντινα για την εμφανιση και στην κοουτς για την στηριξη του κονσεπτ !!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Ακουστικές εντυπώσεις από τον Γιάννη και από τον Λουκά θα έχουμε?

η θα μασήσουμε φύλλα δάφνης?....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Θεσσαλονικη μια πολη μαγικη που σε μαγευει και δεν θελεις να φυγεις.
Και πως να θελεις με τοσους καλοκαρδους φιλους που σε κατακτουν με την φιλοξενη σταση τους.
Νοιωθω τυχερος που εχουμε γινει μια παρεα μεσα απο το σαιτ και ας εχει γινει ελαφρα γκει τελευταια.
Η επιστροφη μου ηταν μαρτυρικη, 500 χλμ με τον ΜΗ στο αυτοκινητο, ουτε στον εχθρο σου παπαπαπα.
ΚΑτι ηξερε ο Κορινθιος και την εκανε με ελαφρα αεροπλανικα πηδηματακια ....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Προσωπικα ενθουσιαστηκα και με το συστημα του Ιωαννη και με το συστημα του Λουκα.

Reaction score
21

Κι εγω περιμενω εντυπωσεις για το πως παιζουν οι atma με πιο γηινα συνοδα απ του Λουκα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Η Μ Ε Ρ Α Π Ρ Ω Τ Η !!!

Μαγικες νυχτες στην μαγικη Σαλλονικα με εναν υπεροχο οικοδεσποτη...τον φιλο μας τον Γιαννη!!!!!!!

Το γλεντι ξεκινησε την Παρασκευη το πρωι οπου εγω ο Βλασαρας ο Σου και η τρελλογγα ο Βασιλαρας ξεκινησαμε το ταξιδι μας......600 κιλα γελιο στον δρομο 2 τοννους τσιγαρα,τσιμπεργκερ στα Γκουντυς και απιστευτα γελια και παπαριες μεταξυ μας μεχρι να περασουν οι ωρες και να φτασουμε.......

Κατα της 5.30 πηγαμε απευθειας στο σπιτι του Γιανναρου για καφε και ακροαση .....απο εκεινη την ωρα ξεκινησε το γλεντοκοπι και η τρελλα......μιλαμε για πολυ παλαβιαρα τρελλα(μια εικονα πηρατε στις πρωτες φωτος)και εναν Κοτσιδιους να δινει ρεστα και τα γελια και τα καλαμπουρια να πηγαινουν συννεφο!!!!!

Κατα της 8 πηγαμε στο χοτελιον οπου και βολευτηκαμε με τις δυο τρελλες και κατα της 9.30 ηρθανε στο lobby του χοτελιου ο ΕΑΡ ο Gonis και ο Ichaltou με σκοπο να φυγουμε για φαγητο.....ναι καλα....απο εκει ξεκινησαμε τα μπυρονια και τα γουισκια και φυσικα τις παλαβομαρες μας .......αφου δεν μας εδιωξαν τυχεροι ειμαστε.......ξεκινημα για φαγητο μεσα απο τα Λαδαδικα........το τι σορτσακια,τι κωλοι απιστευτοι,τι κορμαρες και τι απιστευτες καυλετες ειδαμε στα στενακια δεν λεγεται.....πιαστηκε ο λαιμος μας απο το ματι δεξια -αριστερα και τις πιπινες να πηγαινοερχονται....

Αραγμα στον Ζυθο...γαματη μπυραρια και εξαιρετικες γευσεις και συνταγες ξαπλα στο τραπεζι μας.......22 ποτηρια μπυρες,240 ευρωπουλα λογαριασμο(7 ατομα ειμαστε)και μεζεδες μαγικους και πρωτοτυπους .........ρε τι μπανιστηρι καναμε βρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!:roflmao:

2 η ωρα το πρωι ξεκινησαμε να χωνεψουμε ....τα ρεμαλια......περπατημα στην Σαλλονικα,φωτος στην Αριστοτελους και κατα της 2.30 αραγμα σε μπαρακι με μια σερβιτορα ολο ναζι και ομορφια να φερνει τα πρωτα ποτα.........εννοειται οτι φυθαμε ταλευταιοι μετα την σερβιτορα κατα της 3.30 για να ξαναχωνεψουμε τα ......ποτα....:tongue:

η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 4 ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ........και εδω αρχιζει το μαρτυριο ΜΟΥ!!!!!!!

ενα τρικλινο δωματιο με σειρα---Βλασης -Βλασης-Βασιλης .....

ξερετε φυσικα τι σημαινει sweet spot στον ηχο ......ε λοιπον εδω ημουν στην μεση και απο την ωρα που ειπαμε τις αναλογες καληνυχτες ξεκινησε το βαρυ πυροβολικο και ετρεμε ο οροφος απο τα ροχαλητα των σιτεμενων κυριων Βλαση και Βασιλη και με μενα στην μεση......ροχαλιζανε απο ολες τις παντες και προς ολες τις κατευθυνσεις τα μωρα.....κολαση σας λεω........3 ωρες καταφερα να κοιμηθω και ενω αυθτοι σαπιζανε στην τουφα εγω κατα της 9.30 κατεβηκα για πρωινο ...νταγκλα το ματι απο την νυστα και μετα την κοπανησα μονος μου για βολτα και καφε στην πολη......τους κρατουσα μουτρα και πηγα για παρτη μου για καφε χωρις να ακουω τα ροχαλητα τους(ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ).

αΥΡΙΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ...........ειμαι χωμα....καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:thumbsdown:

Reaction score
8.905

.................ενα τρικλινο δωματιο με σειρα---Βλασης -Βλασης-Βασιλης .....
ξερετε φυσικα τι σημαινει sweet spot στον ηχο ......ε λοιπον εδω ημουν στην μεση και απο την ωρα που ειπαμε τις αναλογες καληνυχτες ξεκινησε το βαρυ πυροβολικο και ετρεμε ο οροφος απο τα ροχαλητα των σιτεμενων κυριων Βλαση και Βασιλη και με μενα στην μεση......ροχαλιζανε απο ολες τις παντες και προς ολες τις κατευθυνσεις τα μωρα.....κολαση σας λεω........3 ωρες καταφερα να κοιμηθω και ενω αυθτοι σαπιζανε στην τουφα εγω κατα της 9.30 κατεβηκα για πρωινο ...νταγκλα το ματι απο την νυστα και μετα την κοπανησα μονος μου για βολτα και καφε στην πολη......τους κρατουσα μουτρα και πηγα για παρτη μου για καφε χωρις να ακουω τα ροχαλητα τους(ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ).
Κορίνθια... μην βάλω κανένα ηχητικό ντοκουμέντο... που ήσουν σαν να πέρναγε τρένο [οδοντωτό]...:eek: :biggrin:

Reaction score
8.905

Εμείς κάναμε την στέρεο (2 L R) έκδοση και εσύ ήσουν το σάμπ (+1! :biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.326

Εμείς κάναμε την στέρεο (2 L R) έκδοση και εσύ ήσουν το σάμπ (+1! :biggrin:
Βλάσση ούτε εσυ έχεις μπάσα, τι .1 λέει ο βασίλης? Εσυ ροχαλίζεις σαν πουλάκι.

Reaction score
1.777

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

Μπραβο παιδια! Καλη παρεα, πολυ μουσικη, τελεια φιλοξενια απο τον Γιαννη. Αυτα ειναι!!!! Μωρη τρελοκορινθια αν ηξερα νωριτερα οτι θα πατε θα ερχομουν να συπληρωσω και εγω την παρεα στο ροχαλισμα!!!!!! Οχι τιποτις , αλλα το δικο μου εχει λαμπατες χροιες!!!!!:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.244
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR