Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Απάντηση: Νοτιοι - Bορειοι στη Θεσσαλονικη

Στην ψυχή.............................:tongue:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.575

Ε τότε πάρε κανά ψυχοφάρμακο:roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.933

Ε πρότεινέ του το δικό σου! :biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
περασαμε τελεια, για μια ακομη φορα, ημασταν μια καλη μικτη και φιλικη παρεα και απο τα 2 club, παντα τετοια, εξαιρετικοι ολοι, πραγματικα! ελπιζω να περασατε ομορφα και να χαρηακτε μουσικες, ηχογραφημενες και μη, θ ακολουθησει φωτογραφικο υλικο!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.575

Ε πρότεινέ του το δικό σου! :biggrin:
Μπα εγω δεν παίρνω τέτοια , παίρνω απο τα άλλα , για τις κάψες.:roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
ενα ευχαριστω απο καρδιας σε ολους που παρεβρεθησαν και περασαμε τελεια, και ευχαριστω παρα παρα πολυ, τα παιδια που ενω δεν το περιμενα, μου εφεραν κατι απιστευτα δωρα, ο ενας 2 δισκους φο-βερους, επισης ενα δισκο κλασσικης ενας ακομα, ενα διπλο της Krall επισης , ενα τεραστιο αυγο, κρασια, ποτα, δεν ειναι καλο να πω ονοματα δεν εχει σημασια, και βεβαια ευχαριστω ολους που μου χαρισαν ενα πολτ ομορφο ΣΚ με μουσικες, κρασια, φαγητα, σαλαμια κασερια, γυναικες, φαγητα, ποτα, μπαρ, βολτες, λιωμα, αυτα...χαχα!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Η φωτο με... την καλύτερη ισορροπία χρωμάτων!!!!

:smile: :tongue: :wink:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Aκουσαμε πολλα και διαφορα, οσο προλαβαμε βεβαια...

Ακουσαμε βυνιλια, μπομπινες, ψηφιακη riaa, λαμπατους ενισχυτες αλλα και ψηφιακους ICE.

O καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του κ του αρεσε κατι διαφορετικο, μπορει φυσικα να το πει αν δεν το πε μεταξυ μας.

Εκεινο το "μηχανημα" , το "εργαλειο" που τα ξεπερασε ολα κατα πολυ και μας ξαφνιασε ευχαριστα, ηταν η ζωντανη φωνη και η κιθαρα της Κωνσταντινας, οπως ολοι πιστευω συμφωνησαν...

Τα δυναμικα, οι χροιες, οι αντιθεσεις, ο παλμος και το συναισθημα που μας εβγαλε και τραγουδησαμε για λιγο ολοι παρεα ηταν με τη συμφωνη πιστευω γνωμη ολων ανεπαναληπτα.

Η Κωνσταντινα Παλλα για οσους δεν την ξερουν , ειναι το ανερχομενο αστερι της ελληνικης εντεχνης μουσικης σκηνης, με πολλες εμφανισεις σε μουσικες σκηνες, πολλα live σε Θεσσαλονικη αλλα κ σε πολλες αλλες πολεις .

Εκανε ηδη το πρωτο της κλιπ με παραχωρηση του ιδιου του κου. Μαλαμα, με μεγαλη επιτυχια σε πολυ μικρο χρονο, ακολουθησαν πολλες εμφανισεις σε τηλεοραση, ραδιοφωνα και ιντερνετ και αυτη τη στιγμη ετοιμαζει το δευτερο κλιπ της σ ενα δικο της τραγουδι που μας αρεσε ολους.

Αποδεχτηκε με χαρα την προταση μου να μας κανει για λιγο συντροφια κ να μας τραγουδησει, αφου της εξηγησα περι τινος προκειται, κι απλα γραφω αυτα τα λογια για να την ευχαριστησω δημοσια, αν κ δεν προκειται μαλλον να τα δει ποτε..

:biggrin:

ας βαλω κι ενα προχειρο ετσι υλικο, αν θελει καποιος να δει, μεχρι να ανεβασω εγω η καποιος αλλος φιλος τα βιντεο απο τη συναντηση.

[YOUTUBE]F14N2_uSCGs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Czxxn4DJfcE[/YOUTUBE]

Last edited by a moderator:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Καλά περάσατε πουλάκια μου...πάντα τέτοια...

Μου θυμίσατε όμως το συγκεκριμένο μαγαζί που το είχα τιμήσει ιδιαίτερα πολλές φορές, για μια μπύρα πηγαίναμε και φεύγαμε με τα τέσσερα....

Reaction score
1.815

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αναγνώστες, αλλά εμένα με βάλατε στην όμορφη παρέα σας με τις υπέροχες (όπως πάντα) φωτογραφίες!
Μου θυμήσατε πολλές όμορφες στιγμές μου!

Εξαιρετικό κλίμα, μουσικές συντροφιές και όμορφες "εικόνες", από την Ελλαδάρα του Βορρά!

Εγώ θα διαλέξω σαν την καλύτερη φωτό ever, την παρακάτω... (Sorry για το "μακέλεμα" και το ίσιωμα..):biggrin:

Πάντα τέτοια παίδες!!!:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.597
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john