- Reaction score
- 1.720
Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
τελικα η αλαζονεια καποιων ειναι απιστευτη!!
τελικα η αλαζονεια καποιων ειναι απιστευτη!!
Ε!!! Για να το προτείνει ο Κωσταυτιάς ο πλέον ενδεδειγμένος γκουρού ..... μή έμπορας επίσης......!!!! Μέγας γνώστης των ηλεκτροστατικών ηχείων και δη των SoundLab!!! Ούτε ο Dr. West δεν φτουράει μπροστά του. Εγώ είμαι και έμποπρας, μην ξεχνιώμαστε!!! Μάλλον έτσι θα είναι. Ξέρει αυτός ενώ δεν ξέρει η εταιρεία των ηχείων. Δεν τον ανακάλυψε ακόμη!! Τί να κάνουμε. Υπομονή παίδες χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή όπως και τώρα αυτή τη στιγμή που γράφω. Α και κάτι ακόμη: δεν είναι έμπορας αυτός που συναρμολογεί κιτ και τα προωθεί, ούτε έχει κάποιο συμφέρον αφου δεν είναι έμπορας. Πώς εξηγείται αυτή η εμμονή να υποβιβάζει τα ενισχυτικά συγκεκριμένης εταιρείας, χαμηλού προφίλ, με 2 από τις 3 όλες κι'όλες πατέντες OTL/OCL, με ρεκορ βραβείων; Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι; Δεν συμβουλεύτηκαν κανέναν ελληνάρα ξερώλα φαίνεται όλοι αυτοί πριν δώσουν τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια!!!!!Λ.Σ.Αν δεν θέλει ο Λουκάς, έχει καλώς. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε πώς θα απέδιδαν τα Soundlab με Hypex 2Κ, αφού τα προτείνει και ο Κωσταυτιάς ως ενδεδειγμένα ενισχυτικά για τα συγκεκριμένα ηχεία.
Δεν είναι για γέλια φιλε Γιωργο! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!Σιγά μην σπαταλάει το χρόνο του.
Τα έχει βάλει στους σελιδοδείκτες!
Πώς αλλιώς θα ακούσει ένας εν δυνάμει αγοραστής των Soundlab πώς παίζουν τα ηχεία με τα δικά του ενισχυτικά, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αντιπρόσωπο;Γιατι είναι και επαγγελματίας και καλά κάνει!
Από τότε που για δεύτερη φορά* με ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ γονυπετής και κλαίγοντας να έρθεις στο σπίτι μου για ακρόαση, η τροφαντή σιλουέτα σου βάζει φωτιά στα όνειρά μου:Βρε που να πάθεις λουμπάκο... γιατι εισαι η σκια μου τελευταια ρε γελαδερε ανισορροπε?
Ετσι, συνεχιζε για να δειχνεις τον ανισορροπο χαρακτηρα σου.....
Ααα..... και καλεσε με σε ακροαση στο σπιτι σου..... Θελω να μαθω πως εφαρμοζεις την "επιστήμη" (σου) στη πραξη......
Αν κανεις είναι υποψηφιος αγοραστής αυτων των ηχειων, τοτε αλλαζει....Πώς αλλιώς θα ακούσει ένας εν δυνάμει αγοραστής των Soundlab πώς παίζουν τα ηχεία με τα δικά του ενισχυτικά, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αντιπρόσωπο;
Γ@μησέ τα...Σιγά μην σπαταλάει το χρόνο του.
Τα έχει βάλει στους σελιδοδείκτες!
κι όμως τα μηχανήματα είναι "πνευματικά " παιδιά...........................
Για μηχανήματα μιλάμε , όχι για τα παιδιά μας..............................
Αυτο το ΑΝΩΡΙΜΟ παιδι γιατι γελαει τοσο?.....
......
Για πολλοστή φορά Λουκά υποτιμάς τον εαυτό σου, με χαρακτηρισμούς.Ε!!! Για να το προτείνει ο Κωσταυτιάς ο πλέον ενδεδειγμένος γκουρού ..... μή έμπορας επίσης......!!!! Μέγας γνώστης των ηλεκτροστατικών ηχείων και δη των SoundLab!!! Ούτε ο Dr. West δεν φτουράει μπροστά του. Εγώ είμαι και έμποπρας, μην ξεχνιώμαστε!!! Μάλλον έτσι θα είναι. Ξέρει αυτός ενώ δεν ξέρει η εταιρεία των ηχείων. Δεν τον ανακάλυψε ακόμη!! Τί να κάνουμε. Υπομονή παίδες χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή όπως και τώρα αυτή τη στιγμή που γράφω. Α και κάτι ακόμη: δεν είναι έμπορας αυτός που συναρμολογεί κιτ και τα προωθεί, ούτε έχει κάποιο συμφέρον αφου δεν είναι έμπορας. Πώς εξηγείται αυτή η εμμονή να υποβιβάζει τα ενισχυτικά συγκεκριμένης εταιρείας, χαμηλού προφίλ, με 2 από τις 3 όλες κι'όλες πατέντες OTL/OCL, με ρεκορ βραβείων; Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι; Δεν συμβουλεύτηκαν κανέναν ελληνάρα ξερώλα φαίνεται όλοι αυτοί πριν δώσουν τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια!!!!!Λ.Σ.
Όλο νέες λέξεις μαθαίνω..........
Καλύτερα να σου πουν τον γιό στραβούλιακα παρά τον Classe μουγγοθόδωρο...
Γαιτί ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο ηχείο και σου το αρνήθηκα; Χαζός είμαι δεν θέλω να πουλήσω; Ξέρεις κανέναν έμπορα που να μη θέλει να πουλήσει;; Ξέρεις τί έλεγε ο παπούλης ο Μαρξ; Ο καπιταλιστής θα σου πουλήσει ακόμη και το σχοινή που εσύ αγοραζεις από αυτον για να τον κρεμάσεις. Αυτός στην συναλλαγή βλέπει μόνο το κέρδος και όχι ότι θέλεις να τον κρεμάσεις.Λ.Σ.Πώς αλλιώς θα ακούσει ένας εν δυνάμει αγοραστής των Soundlab πώς παίζουν τα ηχεία με τα δικά του ενισχυτικά, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αντιπρόσωπο;
Φίλε Λουκά τώρα το χοντραίνεις εσύ ! Και μάλιστα υπερβολικά !Ε!!! Για να το προτείνει ο Κωσταυτιάς ο πλέον ενδεδειγμένος γκουρού ..... μή έμπορας επίσης......!!!! Μέγας γνώστης των ηλεκτροστατικών ηχείων και δη των SoundLab!!! Ούτε ο Dr. West δεν φτουράει μπροστά του. Εγώ είμαι και έμποπρας, μην ξεχνιώμαστε!!! Μάλλον έτσι θα είναι. Ξέρει αυτός ενώ δεν ξέρει η εταιρεία των ηχείων. Δεν τον ανακάλυψε ακόμη!! Τί να κάνουμε. Υπομονή παίδες χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή όπως και τώρα αυτή τη στιγμή που γράφω. Α και κάτι ακόμη: δεν είναι έμπορας αυτός που συναρμολογεί κιτ και τα προωθεί, ούτε έχει κάποιο συμφέρον αφου δεν είναι έμπορας. Πώς εξηγείται αυτή η εμμονή να υποβιβάζει τα ενισχυτικά συγκεκριμένης εταιρείας, χαμηλού προφίλ, με 2 από τις 3 όλες κι'όλες πατέντες OTL/OCL, με ρεκορ βραβείων; Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι; Δεν συμβουλεύτηκαν κανέναν ελληνάρα ξερώλα φαίνεται όλοι αυτοί πριν δώσουν τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια!!!!!Λ.Σ.
αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Ε!!! Για να το προτείνει ο Κωσταυτιάς ο πλέον ενδεδειγμένος γκουρού ..... μή έμπορας επίσης......!!!! Μέγας γνώστης των ηλεκτροστατικών ηχείων και δη των SoundLab!!! Ούτε ο Dr. West δεν φτουράει μπροστά του. Εγώ είμαι και έμποπρας, μην ξεχνιώμαστε!!! Μάλλον έτσι θα είναι. Ξέρει αυτός ενώ δεν ξέρει η εταιρεία των ηχείων. Δεν τον ανακάλυψε ακόμη!! Τί να κάνουμε. Υπομονή παίδες χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή όπως και τώρα αυτή τη στιγμή που γράφω. Α και κάτι ακόμη: δεν είναι έμπορας αυτός που συναρμολογεί κιτ και τα προωθεί, ούτε έχει κάποιο συμφέρον αφου δεν είναι έμπορας. Πώς εξηγείται αυτή η εμμονή να υποβιβάζει τα ενισχυτικά συγκεκριμένης εταιρείας, χαμηλού προφίλ, με 2 από τις 3 όλες κι'όλες πατέντες OTL/OCL, με ρεκορ βραβείων; Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι; Δεν συμβουλεύτηκαν κανέναν ελληνάρα ξερώλα φαίνεται όλοι αυτοί πριν δώσουν τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια!!!!!Λ.Σ.
Εγώ λέω στο τέλος να κάνουμε στροφή 90 μοιρών και να βρεθώ τελευταίος.προτεινω να βρεθουμε ολοι στο Βολο σε μια γραμμη
να τις βγαλουμε εξω, οποιος την εχει μεγαλυτερη κερδιζει στον πρωτο γυρο...
(εχω σοβαρες υποψηφιοτητες...)
στο τελος, να πλακωθουμε μια ολοι μαζι σα να ναι Λονδινο χωρις αυριο κι ο τελευταιος κ πιο μαγκας κερδιζει.
τι λετε?
να ΛΟΙΠΟΝ γιατι δεν επρεπε να κρινουμε να συγκρινουμε να περιγραφουμε να τις μετραμε και να σχολιαζουμε...εδω δεν ειναι το παλιο ακα να γραφουμε με σκοπο να κρινουμε.
οποτε μην περιμενεις τιποτα τετοιο απο τον Βασιλη.