OTL ....παραλειπόμενα

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Μη γράφεις εξισώσεις και ξενερώνει ο κόσμος!
Ο μόνος Νόμος είναι της ψ@λής μας ο χαβάς (εκτός αν στην παρέα των χαϊεντάδων υπάρχει εργάτης - τότε νόμος είναι το δίκιο του εργάτη)!

Να πούμε κάτι πιο σημαντικό: Mέχρι τα πόσα kHz ακούσατε;
Κώστα, δεν σε ξέρω προσωπικά, δε θέλω να μπω στην ουσία του θέματος, δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου και παρόλη την εκτίμησή μου σε σένα για τα πολύ χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις που κατά καιρούς μας μεταφέρεις, οφείλω να σου πω ότι αυτό το σχόλιό σου είναι προσβλητικό για μένα προσωπικά, από ότι καταλαβαίνω για τον Β. Τσαντουλή και νομίζω και για άλλους αναγνώστες. Είμαι σίγουρος ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλεις κανέναν, αλλά συνέβει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Εγω, τι πιστευω?
Εγω πιστευω αυτα που άκουσα στον Λουκά και επισης πιστευω αυτα που έγραψε οτι ακουσε ο Βασίλης...
Αμφοτερα τα ζευγη των αυτιων μας και του εγκεφαλου μας (εμενα και του Βασίλη) είναι.... διαφορετικά "οργανα".....
Προφανώς έχετε διαφορετικά όργανα. Ποιό όμως ακούει καλύτερα; Η δική μου εμπειρία πάντως συμφωνεί περισσότερο με την δική σου άποψη για το σύστημα του Λουκά, με τον κίνδυνο όμως να κάνω λάθος, καθώς δεν έχω ακούσει το νέο ηχείο αλλά το παλιό (επίσης τεράστιο κλπ κλπ). Επίσης θεωρώ ότι ο Βασίλης είναι περισσότερο διπλωμάτης από εμάς κι έτσι χειρίζεται πιο έξυπνα το διαδικτυακό βήμα, με αποτέλεσμα οι αναγνώστες να καταλαβαίνουν ότι θέλει ο καθένας και όλοι να χαίρονται χωρίς να ξέρουν το γιατί. Κοίτα ας πούμε χαρά που έκανε ο Λουκάς που του είπε ότι το σύστημά του έχει αναιμική ατάκα και μπάσο! Του είπε όμως και ότι θα ήθελε ένα σύστημα σαν το δικό του! :biggrin:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Εμένα κάποια Χριστούγεννα με έκανε BAN ο Τσαρουχάς γιατί δεν μπορούσε να με ανέχεται, όπως δήλωσε σε φίλο, γιατί ήμουν υπέρ του αναλογικού ήχου! Τί να περιμένεις!!! Λ.Σ.
Οι ποινές που πέφτουν στο AVSite έχουν ΠΑΝΤΑ σαφές αιτιολογικό βάσει του κανονισμού του φόρουμ.
Λες και ψεματάκια μήπως σε λυπηθεί ο περίγυρος; Εντάξει είπαμε έχει κρίση το εμπόριο του hi end αλλά μην κάνεις κι έτσι... :biggrin:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Κωσταυτιά εσύ είσαι αυτος που προσπαθεί ως ο πλέον ειδήμων να πείσει ότι οι συγκεκριμενοι τελικοί δεν ταιριάζουν και δεν ειναι οι κατάλληλοι για το ηχείο και όχι όσοι έχουν την αντίθετη άποψη. Για σκέψου. Προσβάλεις όλους όσους συμμετείχαν στην ακρόαση και μάλιστα προσπαθείς εμμέσως πλην σαφώς να υποτιμήσεις και να γελοιοποιήσεις αξιοσέβαστους σχεδιαστές όπως ο Dr. West [Sound Lab] και ο Ralph Karsten [Atma-sphere]. Αυτά. Λ.Σ.
Λουκ Σκαϊγουόκερ, μέι δι φορς μπι γουιθ γιού!

Ποτέ δεν είπα πως οι ατμα δε ταιριάζουν με τα ηχεία σου.

Ένα το κρατούμενο.

Ναμπερ του:
Εχθρός του καλού (συνδυασμού) ο καλύτερος. Όπως άλλωστε έγραψε και ο φίλος μου ο Τσαντουλίξ (Γαλάτης ήρωας, έπεσε μικρός στη μπανιέρα με το μαγικό φίλτρο) υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των ενισχυτικων που οδηγούν αυτό το ηχείο, αλλά με πιθανό κόστος το χάσιμο της μαγείας των λαμπατων αυτών μηχανών, δηλαδή μιλάμε για το γούστο του καθένα στον ήχο.

Από κει και πέρα, κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά, αλλά ο καθένας δικαιούται όσο μπορεί να ικανοποιεί το προσωπικό του γούστο κ να μη δίνει λόγο σε κανέναν (κι επίσης δικαιούται να πληρώνει για τα σφάλματα των επιλογών του).

Ναμπερ θρι: δεν είμαι ο πλέον ειδήμων όπως χαριτωμένα λες, αλλά από την άλλη κάτι ξέρω κι εγώ, ε; Άρα, γιατί δε σέβεσαι λίγο κ την δική μου (όποια) άποψη κ προσπαθείς να μου απαγορεύσεις τρόπον τινά να την εκφράζω ελεύθερα; Ιδίως όταν μιλώ μετρημένα κ με τεχνικά επιχειρήματα που γενικά προάγουν τη γνώση σε όλους τους συμμετέχοντες;

Και ναμπερ φορ: δεν προσέβαλα κανέναν που συμμετείχε στην ακρόαση και προφανώς κ δε προσπαθώ να υποτιμησω ή πόσο μάλλον να γελοιοποιησω κανένα καταξιωμένο ή μη σχεδιαστή, ίσα ίσα εκτιμώ τη γνώση τους κ τις υλοποιήσεις τους, όπως να τονίσω πως εκτιμώ τη γνώση του Τάκη, του λαμπατου φίλου μας, ο οποίος μόνο σωστά πράγματα μας ανέφερε για τους ο-τι-ελ σου!

Οπότε φίλε μου Λουκά, οι κατηγορίες σου αυτές προς εμένα είναι σαφέστατα αποκυήματα της φαντασίας σου και δεν ισχύουν σε καμία των περιπτώσεων. Σα παιδί κ συ, σαφώς δικαιούσαι οργιωδους φαντασίας, οπότε (εννοείται) κακία δε σου κρατάω, που να χτυπιεσαι σα το χταπόδι! Τ'αγαπάς τα μηχανάκια σου σα παιδιά σου, όπως κ τους μαύρους δίσκους, κι αυτό είναι που στην τελική σε κάνει κ σένα παιδί. Πρόσεξε μόνο να μη κάνεις το λάθος κ έρθεις στο Βόλο που λέει ο κοτσιδας, γιατί θα χάσεις στο μέτρημα. Μπορεί να έχεις τεράστια ηχεία ή ενισχυτές, αλλά ο κοτσιδας την έχει πιο μεγάλη από σένα! :)

Επαναλαμβάνω: ντίαρ Λούκ Σκάιγουόκερ, μέι δι φορς μπι γουιθ γιού! Γιού ρουλ δι γιούνιβερς, γουιθ γιορ στάρσιπ εντ γιορ σταρσγουόρντ, τζέντάι μάστερ!

Πολύ φιλικά, και με καλοπροαίρετο χιούμορ, άλλωστε για ένα ρημαδοχόμπι μιλάμε, σιγά τα ωα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Γιατί γράφεις τα "ξένα" στα ελληνικά ρε κερατά και μας βγαίνουν τα μάτια να τα διαβάσουμε ;:cry:
Alt+shift χρειάζεται

Reaction score
59

Κωσταυτιά και πάλι εσύ ξέρεις ποιος την έχει πιο μεγάλη χωρίς να τις έχεις δει. Τη δικιά μου σίγουρα δεν του Κοτσίδη μπορεί. Το ίδιο και με τα μηχανήματα.
Όσο γιαυτά που λες είναι γραμμένα και διαβάζονται για το αν είναι έτσι ή αλλιώς. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Τάγραψε για μένα. Να μην μας καταλάβει κανείς!!!Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚ

Ο πρώτος που το διετύπωσε επανειλημμένα εδώ μέσα είμαι εγώ ! Πολλάκις !!!!

Προφανώς όμως εγώ δεν χρησιμοποίησα τον όρο αξιοπιστία όπως τον εννοείς εσύ !

Αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις .....
Ναι, κατάλαβα!

Χαίρομαι που συμφωνούμε στα γενικά περί υποκειμενικότητας κ τα συναφή, ήμουν βέβαιος, αλλά καμιά φορά τα λέω στη νύφη για ν'ακούει η πεθερά...

Από κει και πέρα, η ανάρτηση ψευδών εντυπώσεων εκ μέρους σου για το σύστημα του Λουκά, είναι τόσο σοβαρό γεγονός (αν αληθεύει αυτός ο ισχυρισμός) που θα πιω μια μπύρα ακόμη το βράδυ.

Μα με τι ασχολούνται κάποιοι...

Φυσικά είμαι βέβαιος πως δεν αληθεύει κάτι τέτοιο, όπως κ είμαι βέβαιος για τον έρωτα που έχεις για μεγάλα ηλεκτροστατικα. Βέβαια, εγώ έχω άλλες αδυναμίες, αλλά να μη σε ξεσηκώνω με στρινγκ, έχεις κ μια ηλικία....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908

Τελικά, μπορεί να μου πει κάποιος το ακριβές μοντέλο των επιμάχων Soundlab; Ή, ακόμα καλύτερα, να δώσει κανα λινκ προς τις προδιαγραφές τους και το διάγραμμα εμπέδησης. Ζητάω πολλά;
Λουκ, πιάσε δουλειά! Ρώτησε ο άνθρωπος κάτι!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878

There are currently 35 users browsing this thread. (27 members and 8 guests)

Ω ρε κ οσο νυχτωνει...!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Καλά σου λέει βρε carioli γιατρέ!:smg:

Εγώ που δεν ξέρω Αγγλικά...:cry:
... δεν πειράζει γιατί ξέρεις τη Διεθνή Γλώσσα του Έρωτα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878

Παντως απ τους λιγους που δεν μπορεις να παρεξηγησεις , ειτε λαιβ, ειτε απ τα γραπτα του, ειναι ο Κωστας (πρωην ΕΑΡ, νυν tripath...)

Αν θα στα χωσει, μαλλον εχει δικιο, αλλα το κανει μ ενα τροπο που ειτε θα στα λεει τρομερα αποδεγμεινα οποτε δεν μπορεις να πεις τιποτα, ειτε με τρομερη πλακα, οποτε παλι θα γουσταρεις κ δεν θε μπορεις να πεις τιποτα.

Ασε που ολοι τον αγαπαμε, οποτε παλι δεν του λεμε τιποτα...

επισης το κατεχει το αθλημα....

στα γουστα ειμαστε!

γι αυτο κι οι υπολοιποι εμεις ολοι, μαλλον ο Τσαντουλης το πε αν δεν κανω λαθος, μπαινουμε καπου , λεμε τα δικα μας, ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΜΕ κοινως, και απο δω κι απο κει και να το το μεγαλειο και το μπαχαλο!

Reaction score
1.720

Πραγματικα εγω προσωπικα δεν περιμενα να γινει κατι διαφορετικο απο αυτο που εγινε ξανα σημερα στο νημα που ξεκινησε ο κ. Τσαντουλης.

Το ιδιο εγινε και στο αλλο νημα με τα AUDIO NOTE!! Oτι παρουσιαζει καποιος και δεν ειναι
classD ειναι για πεταμα!!

Για αλλη μια φορα πεταχτηκαν η γνωστες κοκορο@ωλες !!!!!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.473

Ρε Γιάννη (Κοτσίδη), το thanks το έδωσες για το μέγεθος; :rolleyes: Και που το ξέρει ο Κώστας, μεθύσατε τόσο που τις μετράγατε; :biggrin:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654

Τι ζηλιάρης Θεέ μου! :biggrin:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

αφηστε τα καυλαντισματα μπροστα σε ολους.......εδω δεν ειχαμε ψιλες και μπασα ...εσεις μπαλαμουτιαζεστε δημοσια?????:lol:
Πες τα ρε μαν. :biggrin:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon