skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Last edited by a moderator:
Κώστα, δεν σε ξέρω προσωπικά, δε θέλω να μπω στην ουσία του θέματος, δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου και παρόλη την εκτίμησή μου σε σένα για τα πολύ χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις που κατά καιρούς μας μεταφέρεις, οφείλω να σου πω ότι αυτό το σχόλιό σου είναι προσβλητικό για μένα προσωπικά, από ότι καταλαβαίνω για τον Β. Τσαντουλή και νομίζω και για άλλους αναγνώστες. Είμαι σίγουρος ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλεις κανέναν, αλλά συνέβει.Μη γράφεις εξισώσεις και ξενερώνει ο κόσμος!
Ο μόνος Νόμος είναι της ψ@λής μας ο χαβάς (εκτός αν στην παρέα των χαϊεντάδων υπάρχει εργάτης - τότε νόμος είναι το δίκιο του εργάτη)!
Να πούμε κάτι πιο σημαντικό: Mέχρι τα πόσα kHz ακούσατε;
Προφανώς έχετε διαφορετικά όργανα. Ποιό όμως ακούει καλύτερα; Η δική μου εμπειρία πάντως συμφωνεί περισσότερο με την δική σου άποψη για το σύστημα του Λουκά, με τον κίνδυνο όμως να κάνω λάθος, καθώς δεν έχω ακούσει το νέο ηχείο αλλά το παλιό (επίσης τεράστιο κλπ κλπ). Επίσης θεωρώ ότι ο Βασίλης είναι περισσότερο διπλωμάτης από εμάς κι έτσι χειρίζεται πιο έξυπνα το διαδικτυακό βήμα, με αποτέλεσμα οι αναγνώστες να καταλαβαίνουν ότι θέλει ο καθένας και όλοι να χαίρονται χωρίς να ξέρουν το γιατί. Κοίτα ας πούμε χαρά που έκανε ο Λουκάς που του είπε ότι το σύστημά του έχει αναιμική ατάκα και μπάσο! Του είπε όμως και ότι θα ήθελε ένα σύστημα σαν το δικό του!Εγω, τι πιστευω?
Εγω πιστευω αυτα που άκουσα στον Λουκά και επισης πιστευω αυτα που έγραψε οτι ακουσε ο Βασίλης...
Αμφοτερα τα ζευγη των αυτιων μας και του εγκεφαλου μας (εμενα και του Βασίλη) είναι.... διαφορετικά "οργανα".....
Οι ποινές που πέφτουν στο AVSite έχουν ΠΑΝΤΑ σαφές αιτιολογικό βάσει του κανονισμού του φόρουμ.Εμένα κάποια Χριστούγεννα με έκανε BAN ο Τσαρουχάς γιατί δεν μπορούσε να με ανέχεται, όπως δήλωσε σε φίλο, γιατί ήμουν υπέρ του αναλογικού ήχου! Τί να περιμένεις!!! Λ.Σ.
Λουκ Σκαϊγουόκερ, μέι δι φορς μπι γουιθ γιού!Κωσταυτιά εσύ είσαι αυτος που προσπαθεί ως ο πλέον ειδήμων να πείσει ότι οι συγκεκριμενοι τελικοί δεν ταιριάζουν και δεν ειναι οι κατάλληλοι για το ηχείο και όχι όσοι έχουν την αντίθετη άποψη. Για σκέψου. Προσβάλεις όλους όσους συμμετείχαν στην ακρόαση και μάλιστα προσπαθείς εμμέσως πλην σαφώς να υποτιμήσεις και να γελοιοποιήσεις αξιοσέβαστους σχεδιαστές όπως ο Dr. West [Sound Lab] και ο Ralph Karsten [Atma-sphere]. Αυτά. Λ.Σ.
Ναι, κατάλαβα!Ο πρώτος που το διετύπωσε επανειλημμένα εδώ μέσα είμαι εγώ ! Πολλάκις !!!!
Προφανώς όμως εγώ δεν χρησιμοποίησα τον όρο αξιοπιστία όπως τον εννοείς εσύ !
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις .....
Λουκ, πιάσε δουλειά! Ρώτησε ο άνθρωπος κάτι!Τελικά, μπορεί να μου πει κάποιος το ακριβές μοντέλο των επιμάχων Soundlab; Ή, ακόμα καλύτερα, να δώσει κανα λινκ προς τις προδιαγραφές τους και το διάγραμμα εμπέδησης. Ζητάω πολλά;
... δεν πειράζει γιατί ξέρεις τη Διεθνή Γλώσσα του Έρωτα...Καλά σου λέει βρε carioli γιατρέ!
Εγώ που δεν ξέρω Αγγλικά...
αφηστε τα καυλαντισματα μπροστα σε ολους.......εδω δεν ειχαμε ψιλες και μπασα ...εσεις μπαλαμουτιαζεστε δημοσια?????
Πες τα ρε μαν.αφηστε τα καυλαντισματα μπροστα σε ολους.......εδω δεν ειχαμε ψιλες και μπασα ...εσεις μπαλαμουτιαζεστε δημοσια?????