OTL ....παραλειπόμενα

Reaction score
59
Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Αμα λέει ¨μουσικα¨ βατ ειναι μέγας π@π@ρας.
Διαφωνείς;
Μετά από τόσες π@παριές που ειπώθηκαν εδώ, μία και η δική σου, μπορεί και να το πιστέψω!!!! Λ.Σ.

D

deleted user 10898

Guest

Μετά από τόσες π@παριές που ειπώθηκαν εδώ, μία και η δική σου, μπορεί και να το πιστέψω. Λ.Σ.
Ωραια, πες μου τότε ποιο βατ ειναι μουσικό και ποιο άμουσο.
στοιχειώδες μυαλό χρειάζεται...
περιμενω απάντηση, μην είσαι κότα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Κωσταυτιά ψεύδεσαι λέγοντας : "τα 600 βατ που λέει ο κατασκευαστής τους - και δεν έχω λόγο να μη τον πιστεύω"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κατασκευαστής μιλάει για 50-600 μουσικά Βαττ. Το έχουμε ξαναπεί αλλά όσο και να το λέμε η παραπληροφόρηση συνεχίζει. Λ.Σ.

Ευχαριστώ θερμά για την διόρθωση, το είχα δει βέβαια στο site του κατασκευαστή, αλλά αντί να γράψω "μέχρι 600 μουσικά βατ" έγραψα μέχρι "600 βατ".

Επί τοις ευκαιρίας, καθώς δε γνωρίζω, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε μάλλον ελάχιστοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν αυτή την ορολογία, πες μας Λουκά, τι είναι τα μουσικά βατ και τι σχέση έχουν με τα κανονικά (αυτά που ξέρουμε) βατ, δηλαδή σε πόσα τυπικά βατ αντιστοιχούν τα 600 μουσικά βατ;

Παρακαλώ πολύ για τις γνώσεις σου.

Και πάλι sorry για την παράλειψη της λέξης "μουσικά" στα βατ που λέει ο κατασκευαστής για το ηχείο σου.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Τελικά, με ορισμενους εδώ πρέπει να παίρνεις ισχυρή αντιβίωση.....

Reaction score
59

Ωραια, πες μου τότε ποιο βατ ειναι μουσικό και ποιο άμουσο.
στοιχειώδες μυαλό χρειάζεται...
περιμενω απάντηση, μην είσαι κότα...
Βρες την μόνος σου, μπορείς. Έχεις περισσότερες γνώσεις από μένα σε τεχνικά θέματα. Ρώτα τους τεχνολολάγνους να σου πούν εγώ δεν ξέρω από αυτά. Μόνο ξέρω να ακούω μουσική, να την απολαμβάνω και να την μοιράζομαι με άλλους, όπως πρόσφατα. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Ευχαριστώ θερμά για την διόρθωση, το είχα δει βέβαια στο site του κατασκευαστή, αλλά αντί να γράψω "μέχρι 600 μουσικά βατ" έγραψα μέχρι "600 βατ".

Επί τοις ευκαιρίας, καθώς δε γνωρίζω, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε μάλλον ελάχιστοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν αυτή την ορολογία, πες μας Λουκά, τι είναι τα μουσικά βατ και τι σχέση έχουν με τα κανονικά (αυτά που ξέρουμε) βατ, δηλαδή σε πόσα τυπικά βατ αντιστοιχούν τα 600 μουσικά βατ;

Παρακαλώ πολύ για τις γνώσεις σου.

Και πάλι sorry για την παράλειψη της λέξης "μουσικά" στα βατ που λέει ο κατασκευαστής για το ηχείο σου.
Άκου φίλε, σταμάτα το δούλεμα, ξαναείχες την ίδια απορία και έχει απαντηθεί. Ψαξε να την βρεις. Λ.Σ.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Τελικά, με ορισμενους εδώ πρέπει να παίρνεις ισχυρή αντιβίωση.....
Οταν καταλάβεις γιατι ειναι λεπτος ο ιμαντας στο πικαπ του Λουκά ξαναγράψε, μέχρι τότε καλο ειναι να διαβάζουμε και τίποτα...

D

deleted user 10898

Guest

Βρες την μόνος σου, μπορείς. Έχεις περισσότερες γνώσεις από μένα σε τεχνικά θέματα. Ρώτα τους τεχνολολάγνους να σου πούν εγώ δεν ξέρω από αυτά. Μόνο ξέρω να ακούω μουσική, να την απολαμβάνω και να την μοιράζομαι με άλλους, όπως πρόσφατα. Λ.Σ.
Το ξέρω και το εκτιμώ.
δεν κανείς τον έξυπνο σε τεχνικά θέματα και αυτο σε τιμά.
Οσο λοιπόν δεν ξεκινάς τέτοιες συζητήσεις, είμαστε μια ευτυχισμένη παρέα.
καληνυχτα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Οταν καταλάβεις γιατι ειναι λεπτος ο ιμαντας στο πικαπ του Λουκά ξαναγράψε, μέχρι τότε καλο ειναι να διαβάζουμε και τίποτα...
Εισαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ φιλε μου!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔ

Το ξέρω.
για αυτο συχνάζω εδώ. Για να ΜΑΘΩ.
ξεκινα σε παρακαλώ μεγάλε γκουρού των αναλογικων ένα θέμα, ΕΝΑ θέμα, στην αναλογική κατηγορία να μας φωτισεις.
ΕΝΑ.
Μαλλον οχι θέμα, δώσε μια απάντηση σε ΜΙΑ ερώτηση ενός παιδιού νέου, ΜΙΑ.
θα σου δώσω το πρώτο thanks.
MIA

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚ

Το ξέρω.
για αυτο συχνάζω εδώ. Για να ΜΑΘΩ.
ξεκινα σε παρακαλώ μεγάλε γκουρού των αναλογικων ένα θέμα, ΕΝΑ θέμα, στην αναλογική κατηγορία να μας φωτισεις.
ΕΝΑ.
Μαλλον οχι θέμα, δώσε μια απάντηση σε ΜΙΑ ερώτηση ενός παιδιού νέου, ΜΙΑ.
θα σου δώσω το πρώτο thanks.
MIA
Απαντω εκει που θελω και οταν εχω χρονο, δεν θα σου δωσω αναφορά ασχετε!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ

Απαντω εκει που θελω και οταν εχω χρονο, δεν θα σου δωσω αναφορά ασχετε!
Δεν απαντας πουθενά και ποτέ. ΠΟΤΕ.
οποτε το ερώτημα ειναι ποιος ειναι ο άσχετος;
ε;
μια φορά να απαντήσεις σε κάτι τεχνικο θα το κάνουμε στικι.
αρκει να μην ειναι σαν την απάντηση στον ιμαντα του Λουκά.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

...

Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί εκνευρίστηκες, μια και μάλλον εξέλαβες τα σχόλια που έγιναν σχετικά με τη "διπλωματία" και την ευγένειά σου (γιατί η ευγένεια αλλά και η σύνεση "επιβάλλουν" κατά κάποιον τρόπο να είμαστε πολύ πιο φειδωλοί στα """αρνητικά""" σχόλια απ' ότι στα θετικά - π.χ. ακροάσεις σε Εκθέσεις Hi-End) ως γραμμένα με σκοπό να σε παρουσιάσουν σα "θολούρα - μέσα σ' όλα" - κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει.

...
Και μάλλον κακώς τα εξέλαβες έτσι...

... στην περίπτωση που δεν το είχα γράψει όσο κατανοητά έπρεπε.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔ

Αν είναι άσχετος... αμούσικος σαν τα αμούσικα βατ!!! Τί άλλο θα ακούσουμε! Τί να του πεις ότι τα βατ είναι μουσικά και rms;
Τελικά ο ιμάντας μου δεν είναι λεπτός. Αν είχα τον λεπτό τον σιλικονούχο της Clear Audio τότε ο ήχος θα ήταν κλάσεις ανώτερος. Ο ιμάντας είναι παλιός από τους χοντρούς. Βέβαια αν μιλάς για ιμάντες ή και για διαφορετικές κλωστές τότε θα μας περάσουν και για τρελούς, ιδίως αν δεν μπορεί να μετρηθεί το γιατί με τον λεπτό ο ήχος είναι καλύτερος ή με την α ή β κλωστή;; Εσύ ξέρεις από αυτά. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕ

Δεν απαντας πουθενά και ποτέ. ΠΟΤΕ.
οποτε το ερώτημα ειναι ποιος ειναι ο άσχετος;
ε;
μια φορά να απαντήσεις σε κάτι τεχνικο θα το κάνουμε στικι.
αρκει να μην ειναι σαν την απάντηση στον ιμαντα του Λουκά.
Δεν εχεις ουτε τις γνωσεις, ουτε την νοημοσυνη για να κρινεις, ΑΣΧΕΤΕ!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.875

παιδια χαλαρωστε λιγο παρακαλω, κι αφηστε τους προσωπικους χαρακτηρισμους, ελα κ νυσταζω , κριμα δεν ειναι? οχι τιποτα αλλα, κοιμαται κι ο Βλασσης, η κανει τιποτα αλλο δεν ξερω...αντε κουλαρετε λιγο.....οκ αγαπες μου??

D

deleted user 10898

Guest

Αν είναι άσχετος... αμούσικος σαν τα αμούσικα βατ!!! Τί άλλο θα ακούσουμε! Τί να του πεις ότι τα βατ είναι μουσικά και rms;
Τελικά ο ιμάντας μου δεν είναι λεπτός. Αν είχα τον λεπτό τον σιλικονούχο της Clear Audio τότε ο ήχος θα ήταν κλάσεις ανώτερος. Ο ιμάντας είναι παλιός από τους χοντρούς. Βέβαια αν μιλάς για ιμάντες ή και για διαφορετικές κλωστές τότε θα μας περάσουν και για τρελούς, ιδίως αν δεν μπορεί να μετρηθεί το γιατί με τον λεπτό ο ήχος είναι καλύτερος ή με την α ή β κλωστή;; Εσύ ξέρεις από αυτά. Λ.Σ.
Για λέγε, για λέγε, τελικά θες τεχνική κουβέντα;
ας ξεκινήσουμε απο την καμπύλη λοιπόν που ζητά ο Κώστας.
ε;
Ε;
Και μετά θα πάμε στα rms.... Τσσσσς εκει να δεις ερωτήξεις εχω...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

παιδια χαλαρωστε λιγο παρακαλω, κι αφηστε τους προσωπικους χαρακτηρισμους, ελα κ νυσταζω , κριμα δεν ειναι? οχι τιποτα αλλα, κοιμαται κι ο Βλασσης, η κανει τιποτα αλλο δεν ξερω...αντε κουλαρετε λιγο.....οκ αγαπες μου??
ΟΧΙ!!!

Ο vet είναι άσχ(ι)ετος κι ο EAR δεν έχει γούστο στις ψητές πιπεριές με γέμιση μοτσαρέλα. :mad:

Reaction score
298

Καλησπέρα στην παρέα..

ως εντελός άσχετος σε σχέση με σας με το αντικείμενο, βγάζω κάποια συμπεράσματα που ίσως είναι σωστά ίσως λάθος. Όμως, αυτό που καταλαβαίνω είναι:

1) Πως υπάρχει κάποια -παράλογη- ταύτιση προσώπων με αντικείμενα (γιατί ό,τι αξίας και αν είναι παραμένουν αντικείμενα) που οδηγεί στο να εκλαμβάνονται κάποια σχόλια τεχνικού ή και υποκειμενικού χαρακτήρα για το μουσικό σύστημα ως κριτική προσωπικοτήτων.
2) Όσο ακριβότερο το σύστημα, τόσο πιο δύσκολο να το δει αντικειμενικά ο ιδιοκτήτης του. Εδώ ίσως να κάνω και λάθος, αλλά να ξεκαθαρίσω πως το γράφω με αφορμή το παρόν νήμα και έχοντας διαβάσει μερικές δεκάδες (ίσως και κατοντάδα πλέον) άλλων παρουσιάσεων / συζητήσεων. Μιας και -όπως έχει αναφερθεί πολλάκις- η αγάπη για τη μουσική υπερέχει σαφώς εκείνης για τις συσκευές αναπαραγωγής της, πιστεύω πως και η όποια κριτική του συστήματος δεν θα πρέπει να πειράξει τον κάτοχο, αφού αυτός με βάση τις γνώσεις και τις προτιμήσεις του επέλεξε για το χώρο του ο,τι καλύτερο μπορούσε να υποστηρίξει η τσέπη του.

Προς τί λοιπόν οι εντάσεις;
Υπάρχει αδήλωτος διαγωνισμός για το ποιος έχει το καλύτερο σύστημα πανελλαδικά ή και διεθνώς;

Με εκτίμηση προς όλους για τις γνώσεις που προσφέρετε σε όσους απο μας ακούμε -καλώς ή κακώς- απο ηχεία της τάξης των €500.

Reaction score
59

Αν δεν μας αρέσει η άποψη κάποιου πχ Τσαντουλή τότε την χαρακτηρίζουμε "διπλωματική", "υποκειμενική" όχι ειλικρινή και αντικειμενική.
Ποιος έχει το μέτρο της αντικειμενικότητας αυτός που ποτε του δεν πάτησε πόδι σε κάποια αίθουσα για να ακούσει πώς ακούγεται η μουσική και ο φυσικός ήχος των οργάνων;;; Λ.Σ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835