Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Απάντηση: Re: “ELECTROSTATIC ΚΑΙ OTL” ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Δηλαδή άμα έχει κάποιος ορισμένες επιμέρους ενστάσεις σε σχέση με τα όσα έχει γράψει ένας δεύτερος, πάει να πει ότι ο πρώτος θεωρεί το δεύτερο βλάκα;
Αν είναι δυνατόν!
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έγραψα το παρακάτω;
Ζαπαντή γράφεις μεταξύ άλλων αυτά:Τελειώνοντας, θέλω να σημειώσω ότι είναι δείγμα σοφίας για έναν άνθρωπο το να αποδέχεται την κριτική, ειδικά όταν προηγουμένως έχει δεχτεί μεταξύ άλλων και εγκωμιαστικά σχόλια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Από πού βγαζεις το συμπέρασμα ότι δεν δέχομαι την κριτική;;;
Είδες πουθενά να έχω διαφωνίσει με τα όσα έγραψαν οι ακροατές του συστήματος ή να έχω κάνει κανένα σχόλιο;; ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Δεν δέχομαι ως νοήμων και *σοφός* αυτούς που θεωρούν βλάκες όσους άκουσαν και έχουν σχηματίσει την συγκεκριμένη άποψη. Πώς μπορείς να ξέρεις πώς έπαιξε όταν δεν ήσουν παρών;;;
Μην προσπαθείς να με βγάλεις και φταίχτη!! Παραπάει. Λ.Σ.
Ζαπαντή γράφεις: Λουκά, ο πρώτος που υποβιβάζει τα μηχανήματά σου είσαι εσύ με τα όσα γράφεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ........ Λ.Σ.
Πού τα είδες αυτά βρε Λουκά;Φίλε DeeperBlue το θέμα έχει ως εξής: έγινε μια ακρόαση από κάποιους και γράφτηκαν σχόλια τα οποία δεν αρέσουν σε κάποιους που δεν άκουσαν το σύστημα. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην ακρόαση είναι κοινώς ηλίθιοι και γράφουν βλακείες, ενώ αυτοί που δεν συμμετείχαν και δεν άκουσαν, μόνο αυτοί ξέρουν πώς έπαιζε το σύστημα και διαφωνούν με αυτούς που το άκουσαν. Τόσο απλό είναι το θέμα. Το μπέρδεμα ευνοεί τους δεύτερους. Λ.Σ.
Δηλαδή άμα έχει κάποιος ορισμένες επιμέρους ενστάσεις σε σχέση με τα όσα έχει γράψει ένας δεύτερος, πάει να πει ότι ο πρώτος θεωρεί το δεύτερο βλάκα;
Αν είναι δυνατόν!
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έγραψα το παρακάτω;
Λουκά, ο πρώτος που υποβιβάζει τα μηχανήματά σου είσαι εσύ με τα όσα γράφεις (τόσο σήμερα - και πιο πάνω - όσο και στο παρελθόν).
...
Αν νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις, σε παρακαλώ να διαβάσεις προσεκτικά τι έγραψα παραπάνω.