VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Μαλιστα.
Κύριοι η αίσθηση του μέτρου κανένα δεν έβλαψε !
Και εδώ το μέτρο έχει παραβιαστεί βάναυσα .
Δεν σέβεστε οι περισσότεροι τον βασικό κανόνα του fair play τηςζωής …..
Αν αυτός που βρίσκεται κάτω στο καναβάτσο αιμορραγεί ο αντίπαλος δεν τον χτυπά.
Ακόμη και αν ο ευρισκόμενος κάτω συνεχίζει μέσα στην «γκροκί» κατάσταση της σύγχυσής του να «βρίζει»
τον όρθιο.
Μάγκες όχι μόνο βαράτε τον πεσμένο αλλά απολαμβάνετε με αγελαίο τρόπο την διαδικασία γελοιοποίησής
του. Εδώ φτάσαμε σε επίπεδα διαδικτυακής ρωμαϊκής αρένας . Βαράτε όλοι μαζί τον πεσμένο
χρησιμοποιώντας μέσα που είναι αδύνατον λόγω ελλείψεως κατάρτισης και αδυναμίας κατανόησης από την
πλευρά του να χρησιμοποιήσει και ο ίδιος και να αμυνθεί.
Σας παρακαλώ θερμά αυτό το thread να σταματήσει εδώ !
Αν υπάρχει στοιχειώδης ευαισθησία και καλαισθησία από πλευράς συντονιστικής ομάδας τότε αυτό το
αντιαισθητικό πανηγυράκι να σταματήσει απλά εδώ.
Αν δεν σέβεστε τον πεσμένο ακόμη και αν προκάλεσε σεβαστείτε εμένα.
Που είμαι ο μόνος που έχει φάει τον χρόνο του για να ανεβάσει audio εργαστηριακές μετρήσεις του στο site . Ένα
site που υποτίθεται ότι εκτιμάει αυτού του είδους τις επιλογές. Σεβαστείτε αυτόν που επι δύο χρόνια με
διαλυμένη μέση κουβαλούσε μηχανήματα και υλικό για τις εκθέσεις προσπαθώντας σχεδόν μόνος του να
στήσει τα δωμάτια του avsite.
Αυτόν που έτρεχε δεξιά και αριστερά για να διοργανώσει audio συγκεντρώσειςτου site.
Ξεκινήσατε κάνοντας το thread κοτέτσι και το καταλήξατε σε μπουρδ@λο....
Γεμίσαμε κώλους και δεκάδες αντιαισθητικά σιλικονούχα θηλυκά σκουπίδια.
Απλά παρακαλώ
1) Τον Κωστααυτιά να σταματήσει να ασχολείται με τον Στεφανίδη.
2) Τον vet να μεταφέρει αλλού την κόντρα του με τον Σκαλούμπακα.
Κύριοι αν προτίθεστε να γράψετε κάτι σοβαρό σχετικό με το θέμα και στα πλαίσια του σαφούς πνεύματος
που διακατείχε τα δικά μου αρχικά κείμενα τότε κάνετέ το.
Αν θέλετε να κάνετε την πλάκα σας πηγαίνετε σε άλλα νήματα.
Σας παρακαλώ και πάλι !!!! Η γελοία και αντιαισθητική αυτή εικόνα να σταματήσει εδώ.
Βασιλη μου πολυ ωραια τα λες αλλα γιατι μαλωνεις μονον 2 μελη , τον Vet και τον ΕΑρ.
Προσωπικα το εχω εισπραξει σαν μια ιντριγκα υπεροχα στημενη, που επεσες και εσυ μεσα, βγηκαν τα μαχαιρια, την πεσανε στον Λουκα και ο ηθικος αυτουργος εγινε θυμα. Το οποιο θυμα ηταν απο την αρχη προκλητικος εναντι του Λουκα.
Μπορει να βλεπω πολλες ταινιες και να ειμαι φαντασιοπληκτος. Περασα και υπεροχα στην Θεσσαλονικη και δεν αφηνω κανεναν να μου το βγαλει ξινο, ο Λουκας ειναι υπεροχος ανθρωπος αλλα αντεχει και αυτος φανταζομαι μεχρι ενος σημειου.
Του την επεσε ο Χ.Σ. και τα πηρε στο κρανιο. Να μαλωσεις σε παρακαλω και τον Χ.Σ. στα πλαισια της ισονομιας.
Απο ενα σημειο και μετα το θεμα εγινε παιδικη χαρα. Δεν ειναι απαραιτητα κακο. Οταν καταγραφονται προσωπικες ακουστικες αποψεις συνηθως ετσι γινεται.
Φιλικα.
Βασιλη μου, υπαρχει εδω στο σκεπτικο σου ενα σημαντικο προβλημα: ο πεσμενος που αιμορραγουσε, ηταν ο ιδιος ο υπαιτιος της πτωσης του (εβαλε μονος του τρικλοποδια στον εαυτο του) αλλα και της αιμορραγιας του (αφου επεσε, πηρε κι ενα μαχαιρι κι αρχισε να τρυπιεται).2) Οι αναφορές μου στον "πεσμένο που αιμορραγεί" αφορούν αποκλειστικά στον Λουκά....
ποσα δινεις;Απλά "δράττομαι της ευκαιρίας" να δηλώσω μια μύχιά μου επιθυμία...
Θα ήθελα λοιπόν ο φίλος μας ο Μάκης ο Ευμορφόπουλος να μπει στο thread με τη "φάτσα" του Μάρκου και να μας κάνει ένα
Χμμμ...
Ετσι ειναι αυτα, αν εχεις λεφτα στις μερες μας, οτι θες κανεις.Έπεσε το επίπεδο του AVsite στο βούρκο για 120 ψωροχιλιάρικα...
μ'επνιξες ρεεεεεεεε! παναθεμα σε...Μπορουμε να βαλουμε κ λιγο χοντρο αλατι εχει περισοτερη πλακα
Αν και καθημενος (υποθετω), ορθως εμιλησες. Συμφωνω 10000%.Πέρα από την πλάκα, αυτό που συγκρατώ από αυτό το νήμα "ηχητικών εντυπώσεων" για ένα σύστημα, είναι ότι δεν αντιλαμβάνομαι τελικά σε ποιους απευθύνεται.
Και μιλάω γενικά για οποιοδήποτε αντίστοιχο νήμα.
Τελικά νομίζω ότι η μεγαλύτερη προσφορά αυτού του forum, είναι το τεχνικό κομμάτι -και οι φίλοι.
Xμμ..... τόξερα.Γι'αυτο φυσικα, για ολα φταιει ο Κογιας.
Ασυνήθης ύποπτος τα ρίχνει στο συνήθη...ανύποπτο.Ετσι ειναι αυτα, αν εχεις λεφτα στις μερες μας, οτι θες κανεις.
Μεχρι και λαιφσταιλ χαλιεντ που λεει ο κογιας.
Φυσικα, για ολα φταιει ο Κογιας, και στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα.
Ο ΛΣ διαθέτει υπόβαθρο,καλλιέργεια,μουσική εμπειρία,καταξίωση καθώς κι εξαιρετικά μέσα απόλαυσης των προαναφερθέντων.Επειδή κάποια πράγματα δεν έγιναν κατανοητά......
...
Εγώ αναφερόμουν αποκλειστικά στον Λουκά . Κατά συνέπεια δεν "στράφηκα" μόνον κατά του Ear ή του vet
...
ποιος α-βου-γου-δου βρε; αυτος οπου βρει καθεται, δεν ειναι ...πιστος συντροφος.Και ο αβγδ?
Η αρχή της αλφαβήτου (Abcd) και το τέλος της (z).Και ο αβγδ?
βαλλε κωλο κατω μωρη λαμια που εισαι ολο δρομο και μπυρες........γουρουνι................Παω στον Ηλια, ο προεδρος της ΕΒΒΕ διεταξε αμεση προσελευση.
Οσοι πιστοι, προσελθετε.
Οσοι δεν προσελθετε, πατατε "θενκς" στα ποστ μου, κανω κοντρα με τον Κογια.