- Reaction score
- 101.693
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα
Βρε σεις, γιατί δεν πάτε για ένα καφεδάκι οι δυο σας να τα βρείτε;
Θα τον καλέσω σπιτι για ακροαση ψηφιακων αρχείων, δε κανω πλάκα!!!Βρε σεις, γιατί δεν πάτε για ένα καφεδάκι οι δυο σας να τα βρείτε;
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαταραγμενη σχεση απο μερους μου με το A.C.A..... και θα παρακαλουσα ο λογοτυπος του A.C.A. να μην χρησιμοποιείται από υβριστές!!!Ασχέτως ύφους και διατύπωσης η αλήθεια είναι οτι οσοι μεν ενδιαφέρονται θα ανατρέξουν στο αντίστοιχο site ,για όσους δε είναι αδιάφορη αυτή η ακρόαση δεν προσφέρει τίποτα η ανάρτηση της εδώ.
Όσοι παλαιοί γνωρίζουν τις διαταραγμένες σχέσεις σου με τον συγκεκριμμένο ιστότοπο και τα μέλη του διερωτώνται για την επιμονή σου να "αναφέρεσαι" σε αυτόν συχνά πυκνά εδώ μέσα
Εφ'όσων γνωρίζω έχεις δικό σου δικτυακό χώρο όπου μπορείς άνετα να εκφέρεις τις απόψεις και τις σκέψεις σου.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαταραγμενη σχεση απο μερους μου με το A.C.A.....
Κοίτα ποιος μιλάει για υβριστές........ και θα παρακαλουσα ο λογοτυπος του A.C.A. να μην χρησιμοποιείται από υβριστές!!!
Ή μήπως μιλάς ως ένα απλό και ταπεινό μέλος του ACA;..... και θα παρακαλουσα ο λογοτυπος του A.C.A. να μην χρησιμοποιείται από υβριστές!!!
Μάλλον δεν δε αφορουν τετοια πραγματα....Ή μήπως μιλάς ως ένα απλό και ταπεινό μέλος του ACA;
..... και θα παρακαλουσα ο λογοτυπος του A.C.A. να μην χρησιμοποιείται από υβριστές!!!
Δε με λες...Θα τον καλέσω σπιτι για ακροαση ψηφιακων αρχείων, δε κανω πλάκα!!!
Από μέρους τους όμως ;Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαταραγμενη σχεση απο μερους μου με το A.C.A.
Άσε το ACA να κάνει την παράκληση η την αυστηρά σύσταση .και θα παρακαλουσα ο λογοτυπος του A.C.A. να μην χρησιμοποιείται από υβριστές!!!
διερωτώνται για την επιμονή σου να "αναφέρεσαι" σε αυτόν συχνά πυκνά εδώ μέσα
Ακούστε και κανά βινύλιο.....................Ακόμα τον παίζετε!!! Τελειώστε!! Το υπερβολικό και αποκλειστικό παίξιμο δεν είναι η λύση! Λ.Σ.