Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα
Και μια διευκρίνηση.
Με το παραπάνω μου σχόλιο,
Ίσα ίσα, όπως φαίνεται καθαρά στο παρακάτω thread
Το δίκιο είναι ζόρικο πολύ
άποψή μου είναι ότι ορισμένα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ανώμαλες ιστορικά περιόδους (και τα αντίστοιχα γεγονότα τα οποία έλαβαν τότε χώρα), πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή, μια και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις ηθικοί κατά τα άλλα άνθρωποι ενδέχεται να αναγκαστούν να κάνουν ανήθικα ή και "ανήθικα" πράγματα.
Φυσικά ορισμένοι ΑΝΟΗΤΟΙ που "σκέφτονται" με τα ίδια "μυαλά" (σκόπιμα τα εισαγωγικά) 60 και 70 χρόνια μετά, τα κατάφεραν να μαμήσουν και το συγκεκριμένο thread...
Και μια διευκρίνηση.
Με το παραπάνω μου σχόλιο,
δεν υπονοώ κάτι σχετικά με Μακρόνησο κτλ.Συμφωνώ!
Γι' αυτό πρέπει να φτιάξουμε κανα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης και να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ από τα ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ αυτά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!
Ίσα ίσα, όπως φαίνεται καθαρά στο παρακάτω thread
Το δίκιο είναι ζόρικο πολύ
άποψή μου είναι ότι ορισμένα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ανώμαλες ιστορικά περιόδους (και τα αντίστοιχα γεγονότα τα οποία έλαβαν τότε χώρα), πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή, μια και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις ηθικοί κατά τα άλλα άνθρωποι ενδέχεται να αναγκαστούν να κάνουν ανήθικα ή και "ανήθικα" πράγματα.
Φυσικά ορισμένοι ΑΝΟΗΤΟΙ που "σκέφτονται" με τα ίδια "μυαλά" (σκόπιμα τα εισαγωγικά) 60 και 70 χρόνια μετά, τα κατάφεραν να μαμήσουν και το συγκεκριμένο thread...