OTL ....παραλειπόμενα

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Λουκά αν έχεις σκοπό να ρωτάς με αυτόν τον -τουλάχιστον ειρωνικό- τρόπο, και να υποδεικνύεις τον τρόπο που θα ενεργούν οι άλλοι,

Άργησες πολύ να το καταλάβεις!!!! Εσύ δεν ήσουν εκτός θέματος;; Τί πρόσφερες για να μείνει ως έπρεπε; Λ.Σ.
....τουλάχιστον φρόντισε να μην απαντάς με τον παρακάτω,

Το τί κάνω αφορά εμένα και δεν λογοδοτώ σε κανένα. .... Λ.Σ.
γιατί η δικιά μου υπομονή ΔΕΝ έχει όρια.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εμαθα λεπτομερειες για το ατομο του γι αυτο!!!!!
...

Και εγώ έμαθα λεπτομέρειες για το μοριο σου! :rofl: :welcome:
Πού τις μαθαίνεις αυτές τις μικρές λεπτομέρειες ρε Μπιλ; :roflmao:

Ρε μπας και δεν είναι μόριο, αλλά μποζόνιο; :biggrin:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ουτε εγω το συνεχιζω, βαρεθηκα τα αυτονοητα! και ναι μεν εσενα Κωστα σε εκτιμω, εκεινον ομως το Βασίλη δεν το περιμενα να ειναι ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ!!!!
Εμαθα λεπτομερειες για το ατομο του γι αυτο!!!!!
Ο γνωστός Σκαρλούμπακας... :mad:

Όταν έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ για ακόμα μια φορά, και, για ακόμα μια φορά, ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, αρχίζει τις προσωπικές προσβολές βασισμένος σε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ που κατέβασε από την κεφάλα του (ανασύροντάς τα από την απελπιστική τους μοναξιά)... :roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Δεν ειναι fairplay αυτο ανεξαρτητα απο το περιεχομενο του pm.
Συλλυπητηρια για τον ανθρωπο σου...
Fairplay δεν θα ήταν αν μιλούσαμε για μήνυμα τρίτου.

Ζαπ! Chill.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Κατά τα άλλα, έχουμε μεγάλη εβδομάδα, και ο Σκαρλούμπακας είναι πιστός και αγαπάει τον Ιησού... :roflmao:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Οι βινυλιολάγνοι, πικαπολάγνοι κλπ μου θυμίζουν κάτι παππούδες στα καφενεία και ατάκες του τύπου:
- Σήμερα δεν βγάζουν καλά αυτοκίνητα. Χάρτινα είναι, τσαλακώνονται με το παραμικρό. Ενώ το... kadett! :biggrin:

Αλλά μια στιγμή... κι εδώ καφενείο είναι κι εδώ παππούδες τα γράφουν αυτά. :roflmao:

Καλή ανάσταση στους χριστιανούς, καλά κρασιά στους κομμουνιστές. :dance2:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Το τί κάνω αφορά εμένα και δεν λογοδοτώ σε κανένα. Καλά και τί σημαίνει ότι το επισκέπτομαι; Χαλάει το θέμα γιατί το επισκέπτομαι;; Έχω τέτοιες ικανότητες!! Μήπως είμαι και φταίχτης που το θέμα το κάνετε μπάχαλο; Λ.Σ.
Κάνε λίγο κράτει.Εδω δεν περνάνε οι ψευτομαγκιές.

Πρωτη φορα βλέπω φορουμ που τα θεματα τα χαλανε οι διαχειριστες.....
Ε βέβαια το δικό σου είναι blog.

Eχετε δεί τον τίτλο του θέματος?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

...

Ε βέβαια το δικό σου είναι blog.

...
Εντάξει καλό το αστείο, αλλά έλα ρε Νίκο... ας μη λέμε και ψέμματα ρε φίλε... :sneaky:

Αν πας στην πρώτη σελίδα του "forum" θα δεις ξεκάθαρα ότι δεν τα έχει ανοίξει όλα τα θέματα ο skaloumbakas... :whistling:

Υπάρχουν και μερικά που τα έχει ανοίξει ο cpskal... :roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Ρημάδια του μηχανολογικού...Ζε(χ)ν

Καλά μην κλαις κι'όλας! Τα "γ" ήταν οι σωστές απαντήσεις όπως εσύ τις έθεσες και όπως εγώ συμπλήρωσα/διόρθωσα.Λ.Σ.
Πώς ν'αποφευχθεί το γέλιο μέχρι δακρύων,αφού προσμετράς υπό ρεαλιστικούς όρους τις...σουρεαλιστικές τάξεις πραγμάτων.
Πρωτη φορα βλέπω φορουμ που τα θεματα τα χαλανε οι διαχειριστες.....
Τό χουν αυτό οι τράπεζες και δη οι...περιστρεφόμενες.:wink:

Κατέληξε να σκέπτεται κανείς,πάλι καλά που ο Ear δεν επεκτάθηκε σε τίποτα...Joy Division,να τους έπαιρνε και αυτούς η ΄μπάλλα΄.
Υπόθεση εργασίας:Εάν το περιβόητο σκεπτικό αντιμετώπισης σημαντικών κομματιών της σύγχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς επεκτεινόταν από κάποιον ΄΄αναιδή΄΄ στις περιστρεφόμενες τράπεζες,θα χαρακτήριζε εξεζητημένους εκπροσώπους αυτών ως ΄΄σαβούρες του μηχανολογικού ζε(χ)ν΄΄...
...Τυχαίο γεγονός η μυστική εκπαίδευση ;
Νηστική και στεγνή εκπαίδευση,με επίλεκτους μυστικούς πράκτορες και...(προ)τράκτορες.:sneaky:
...Εχει καμία άμεση σχέση με το thread ολο αυτό το κατεβατό των τελευταίων posts ?
Η έννοια της παραμονής εντός κι εκτός θέματος είναι άτοπη όταν τα παραλειπόμενα του θέματος μεταλλάσσονται αδιάκοπα...:O_o:

D

deleted user 10898

Guest
εμεις το καναμε μπαχαλο ή ο αντιπροσωπος που δεν ξερει την καμπυλη εμπεδησης των ηχειων του?
την αλλη φορα διαβασμενος, αλλιως παλι μπαχαλο θα το ΚΑΝΕΙΣ
ασε που τσιμπας στις προκλησεις του σκαλ, που δεν μπορει να ανεχθει οτι εχεις καλυτερο συστημα απο το δικο του (με highendαδικα κριτηρια.....)

D

deleted user 10898

Guest
κακο πραγμα η ασθενης μνημη...
ΛΣ διαβασε απο την αρχη ολο το νημα να δεις οτι ολο το μπαχαλο ξεκινησε επειδη ο σκαλ διαφωνησε με την τοποθετηση των ηχειων σου.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Φυσικά "ELECTROSTATIC & OTL ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ" πριν το κάνετε μπάχαλο. Λ.Σ.

Οk , δεν νομίζω οτι έχει καμιά σημασία να το συζητάμε.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για ποιο fairplay μιλάμε... που το χάλασε ο ίδιος και πρώτα αυτός, ενώ είχα αναφέρει για ένα θέμα που είχα και ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα και να απαντώ... δεν με σεβάστηκε και ήταν συνέχεια Βασιλάκη Βασιλάκη και ειρωνεία / κοροϊδία...
...και μετά βλέπω και το απαράδεκτο pm με την την συνηθισμένη κλασική του τακτική! Κρανίωσα! :vinsent:

Οσο και να με βρίζει ο Σκαλούπλακας δεν τρέχει τίποτα... τιμή μου είναι να με θεωρεί “Κάφρο” ένας τέτοιος τύπος! :hi:

Και εγώ έμαθα λεπτομέρειες για το μοριο σου! :rofl: :welcome:
Βασιλακη, ασε τα μορια και τα γραμμομόρια και πες μας τιποτα για τις παναρχαιες κεφαλές κινητου μαγνητη που χρησιμοποιεις....

Αντε αγορακι μου, και να ξερεις ενα πράγμα:

Οι MM κεφαλές εχουν ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ που δεν κρυβονται.
Δεν ειναι μοτσαρέλες να τις πατας σαν γόπες τσιγαρου και μετά να τις κρυβεις κατω απο το χαλί αυτου που σε φιλοξενει...

Που θα σου διαθεταμε και το σπιτι μας να κανεις και τεστ, τι τεστ βρε να κανεις τρομαρα σου!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ο γνωστός Σκαρλούμπακας... :mad:

Όταν έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ για ακόμα μια φορά, και, για ακόμα μια φορά, ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, αρχίζει τις προσωπικές προσβολές βασισμένος σε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ που κατέβασε από την κεφάλα του (ανασύροντάς τα από την απελπιστική τους μοναξιά)... :roflmao:
Ξερεις τι λένε οι ψυχιατροι/νευρολόγοι για ασθενεις που χρησιμοποιουν μεγαλα fonts στα γραπτά τους?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Γύρος? Ας βάλουμε τυχαίο νουμεράκι.

Reaction score
677

Το παρήγορο είναι πως δεν υπήρχε internet την εποχή που το πικάπ αντικατέστησε το γραμμόφωνο.
Θα υπήρχε ΑΚΟΜΑ νήμα που ενενηντάχρονοι θα πλακώνονταν με εξηντάρηδες.
Ο Θεός μας γλίτωσε.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Δεν ειναι μοτσαρέλες να τις πατας σαν γόπες τσιγαρου και μετά να τις κρυβεις κατω απο το χαλί αυτου που σε φιλοξενει...

Που θα σου διαθεταμε και το σπιτι μας να κανεις και τεστ, τι τεστ βρε να κανεις τρομαρα σου!!!!!!!!!!
Η ΑΝΗΘΙΚΗ αυτη τακτικη ειναι τακτικη τον ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Για να αποδειξεις οτι δεν εισαι, ποσταρε τα στοιχεια σου αλλιως ζητα συγγνωμη απο τον Βασιλη τωρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.870
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao