OTL ....παραλειπόμενα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Εχω παρατηρήσει οτι οσα μέλη έχουν θητεύσει στο AM&FF σερφάρουν στα κρυφά και ξάφνου κάνουν καταδρομικά ποστ.
Τυχαίο γεγονός η μυστική εκπαίδευση ;:thumbsdown:

Reaction score
209

Βρε λεβέντες , όλοι μας-σας, έχετε πάρει χαμπάρι , οτι πάλι το θέμα γύρισε σε analog vice digital?
Εχει καμία άμμεση σχέση με το thread ολο αυτό το κατεβατό των τελευταίων posts ?
Λεω τώρα εγω.
Ας ακούει ο καθείς με οτι γουστάρει., Γιατί πρέπει σώνει και καλά να πείσει και τους άλλους για την ορθότητα των επιλογών του?
Αμα είναι ετσι

SANSUI

only hifi everything hifi.
Αυτό ακριβώς. Μόνο ως vice μπορεί κάποιος να το περιγράψει μονολεκτικά. Σε σημείο που να λες ότι το συχνοτικό εύρος μιας γεννήτριας ήχου δεν φτάνει αυτό μιας ορχήστρας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Αρχικό μήνυμα απο JOHN MARKOU
Βρε λεβέντες , όλοι μας-σας, έχετε πάρει χαμπάρι , οτι πάλι το θέμα γύρισε σε analog vice digital?

Αυτό ακριβώς.

Eντάξει τώρα, είμαστε κομπλέ!

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Αν με ήξερες,θα ήξερες πως μέσα μου έχω κάνει βωμό και προσκυνάω οποιοδήποτε γούστο,τρέλα,ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις.Σε αυτό είμαι εγώ οπαδός αν κάπου πρέπει να είμαι.
Το μη οπαδός,το διεκδικώ για τον εαυτό μου την στιγμή που έχω μάτια ,αυτιά και μυαλό ανοιχτά και δεκτικά.
Και που κυρίως ΔΕΝ προσπαθώ να αποδείξω αυθεντία και επιστημοσύνη ακόμα και σε αυτά που είμαι πραγματικά καλός.
Σέβομαι και χώμα που πατάει ο καθένας,σέβομαι το κάθε ευρώ που δίνει ειδικά για την τρέλα του.
Και φυσικά δεν κρίνουμε άτομα,απόψεις μοιραζόμαστε.
Όσο για το πως βγάζω τα συμπεράσματα μου...
Όπως σε οτιδήποτε άλλο σε αυτή την ζωή,κάτι που είναι καλό,δεν χρειάζεται ούτε μεγαλοστομίες,πείθει μόνο του.
Και το καλό σε τόσο υποκειμενικό σπορ,δείχνει και χαρακτήρες,μην το ξεχνάμε.
Το μόνο που ξέρω είναι αυτά που γράφει κάποιος και τα διαβάζω. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εχω παρατηρήσει οτι οσα μέλη έχουν θητεύσει στο AM&FF σερφάρουν στα κρυφά και ξάφνου κάνουν καταδρομικά ποστ.
Τυχαίο γεγονός η μυστική εκπαίδευση ;:thumbsdown:
Εσυ πρεπει νασαι πολυ σαινι.....

Reaction score
59
Re: Λίνκολν και Αμάντα έφαγαν τον...ιμάντα

Η απόρριψη των ΄΄γ΄΄ απαντήσεων κρίνεται ιδιαίτερα συγκινητική.
Καλά μην κλαις κι'όλας! Τα "γ" ήταν οι σωστές απαντήσεις όπως εσύ τις έθεσες και όπως εγώ συμπλήρωσα/διόρθωσα.Λ.Σ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909

Τι ωραία που τσακώνεται η ομήγυρις?

Reaction score
59
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Μα τι ταύτιση απόψεων ειν αυτή.
Λ.Σ. ετοιμάσου για supermoderator.

Oχι εδώ , στο σιπισκαλ.:rofl:
Έχω σοβαρότερες ασχολίες. Καλά για εδώ έτσι κι'αλλιώς δεν το συζητάμε. Έχετε ήδη αρκετούς *υπεύθυνους* και παρατρεχάμενους *χειροκροτητές* για να χαλάνε τα θέματα και για μπάχαλο, όπως συμβαίνει εδώ και μέρες με το παρόν θέμα!!! Λ.Σ.

Reaction score
677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Το μόνο που ξέρω είναι αυτά που γράφει κάποιος και τα διαβάζω. Λ.Σ.
Δίκαιο.
Κι επειδή εγώ έχω λιγάκι αυξημένη φαντασία και όταν γράφω εδώ φαντάζομαι πως έχω τον συνομιλητή μου απέναντί μου και μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω σε κυρίους που δεν ξέρω σε τόνους που δεν πρέπει,σταματάω εδώ αφού δεν μπορώ να αποδώσω σωστά και το ύφος αυτών που λέω και άθελά μου ίσως να έθιξα άτομα,ενώ ήθελα μόνο να τονίσω συμπεριφορές με το παράδειγμα μου.
Καλή σας νύχτα.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Εχει καμία άμμεση σχέση με το thread ολο αυτό το κατεβατό των τελευταίων posts ?
Λεω τώρα εγω.
Ας ακούει ο καθείς με οτι γουστάρει., Γιατί πρέπει σώνει και καλά να πείσει και τους άλλους για την ορθότητα των επιλογών του?
Αμα είναι ετσι

SANSUI

only hifi everything hifi.
Άργησες πολύ να το καταλάβεις!!!! Εσύ δεν ήσουν εκτός θέματος;; Τί πρόσφερες για να μείνει ως έπρεπε; Λ.Σ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Έχω σοβαρότερες ασχολίες. Καλά για εδώ έτσι κι'αλλιώς δεν το συζητάμε. Έχετε ήδη αρκετούς *υπεύθυνους* και παρατρεχάμενους *χειροκροτητές* για να χαλάνε τα θέματα και για μπάχαλο, όπως συμβαίνει εδώ και μέρες με το παρόν θέμα!!! Λ.Σ.
Οκ , αλλά το ''εδώ'' θεματάκι , δεν παραλείπεις να το επισκέπτεσαι.
Μην ανησυχείς , κανείς δεν θα σε βρίσει εν τη απουσία σου.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Οκ , αλλά το ''εδώ'' θεματάκι , δεν παραλείπεις να το επισκέπτεσαι.
Μην ανησυχείς , κανείς δεν θα σε βρίσει εν τη απουσία σου.
Το τί κάνω αφορά εμένα και δεν λογοδοτώ σε κανένα. Καλά και τί σημαίνει ότι το επισκέπτομαι; Χαλάει το θέμα γιατί το επισκέπτομαι;; Έχω τέτοιες ικανότητες!! Μήπως είμαι και φταίχτης που το θέμα το κάνετε μπάχαλο; Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Πρωτη φορα βλέπω φορουμ που τα θεματα τα χαλανε οι διαχειριστες.....

gonis

Luger
Reaction score
12.140

...
Διαβάστε τι μήνυμα μου έστειλε σήμερα...
Δεν ειναι fairplay αυτο ανεξαρτητα απο το περιεχομενο του pm.
Συλλυπητηρια για τον ανθρωπο σου...

Y

Yiannis_B

Guest

To θέμα είναι "OTL....παραλειπόμενα", και γκρίνιες για να μην μείνουμε εκτός θέματος δεν έχουν και πολύ νόημα.

Reaction score
8.905

Δεν ειναι fairplay αυτο ανεξαρτητα απο το περιεχομενο του pm

Για ποιο fairplay μιλάμε... που το χάλασε ο ίδιος και πρώτα αυτός, ενώ είχα αναφέρει για ένα θέμα που είχα και ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα και να απαντώ... δεν με σεβάστηκε και ήταν συνέχεια Βασιλάκη Βασιλάκη και ειρωνεία / κοροϊδία...
...και μετά βλέπω και το απαράδεκτο pm με την την συνηθισμένη κλασική του τακτική! Κρανίωσα! :vinsent:

Οσο και να με βρίζει ο Σκαλούπλακας δεν τρέχει τίποτα... τιμή μου είναι να με θεωρεί “Κάφρο” ένας τέτοιος τύπος! :hi:

Εμαθα λεπτομερειες για το ατομο του γι αυτο!!!!!
Και εγώ έμαθα λεπτομέρειες για το μοριο σου! :rofl: :welcome:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis