OTL ....παραλειπόμενα

Reaction score
1.815
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Σε καταλαβαίνω...
Κρητικό αίμα ρέει στις φλέβες σου.:hunter:

Reaction score
8.905

Σκαλούμπακα, δεύρο έξω!

Δυο άντρες (Ζιζίκ - Ζαπ) σήκωσαν την πέτρα του σκανδάλου που έπεσε το μπάν. Ανάμεσα στο πλήθος (μελη του avsite), που ήταν μαζεμένο εκεί τριγύρω, ξεχώρισε ένας νέος κι όμορφος (Αρβανιτάκης) άντρας. Προχώρησε και γονάτισε μπροστά στο μπάν. Αφού το καλοσκεφτηκε για λίγο, σηκώθηκε, ύψωσε τα χέρια του στον ουρανό και είπε με δυνατή φωνή:
- Σκαλούμπακα, δεύρο έξω!

Το θαύμα έγινε! Μπροστά στα κατάπληκτα μάτια του πλήθους, απ' το σκοτεινό στόμιο του μπάν, ξεπρόβαλε μια λευκοφορεμένη μορφή! Ήταν ο Σκαλούμπακας,....Από το πλήθος ξεχώρισαν η Βασίλω και η Βετούλα, που έτρεξαν γιομάτες χαρά, γονάτισαν μπροστά στα πόδια του νεαρού άντρα (Αρβανιτάκης) και του φίλησαν τα χέρια με ευγνωμοσύνη.... που εγινε η ανάκληση του μπάν....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Παπαπα!

Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του ιστοτόπου. Εύγε! :smile:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Με θρησκευτική κατάνυξη , γελάω , πολύ , μα πάρα πολύ!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

θα μου πει επιτέλους κάποιος επίσημα πότε σταμάτησε η ΕΜΙ να βγάζει δίσκους βινυλίου;

Οταν αγορασε cd player ο ιδιοκτητης της!!!!!!!!!!:laugh:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

(μεταφορικά) άνθρωπος ο οποίος εντάσσεται σε μια ομάδα ή ένα κοινωνικό σύνολο με συγκεκριμένο σκοπό και δραστηριότητα.
Αστα βράστα, την βάλεις , δεν την βάλεις ,καμιά διαφορά.

Την υπογραφή σου .

Για το άλλο πρέπει να ρωτήσω πρώην μουστακαλήδες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Έστιν, ουν, μ@αλ@κία μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, χωρητικότητας εχούσης χωρίς εκάστων των πλατό τοις μυρίοις ντακίω δε και λοσσλεσίων ριπαρισμένων και ου δια βραχίονος δια ψηφίων μηδενός τε και μονάδος περαίνουσα τη των τοιούτων πτωχών τω ώτι κάθαρσιν.
Εγραψες μιλαμε ρε τρελλο αγορΐ΅΅΅΅΅!!!!!!!!:roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.004
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

...Αντίθετα στην προηγούμενη περίπτωση με τους δίσκους βινυλίου, μετά από τρεισήμισι χρόνια κυκλοφορίας τους, η ΕΜΙ, για παράδειγμα, καταργεί αναγκαστικά τον Μάρτιο του 1962 και τους τελευταίους δίσκους γραμμοφώνου."
Λ.Σ.
Επειδή ΔΕΝ γνωρίζω, θα ήθελα 2 διευκρινήσεις:

1) Η EMI συνεχίζει ακόμα να κατασκευάζει δίσκους βινυλίου ή σταμάτησε; Αν τυχόν σταμάτησε, πότε σταμάτησε;

έτσι στα πρόχειρα, βρήκα αυτές τις πληροφορίες στο παραπάνω ερώτημα:

...London-based Vinyl Factory Group. The company, established in 2001, took over the presses and operation of record company EMI's last UK pressing operation.

As inheritors of EMI equipment, Vinyl Factory Group have the added complexity of dealing with legacy machinery. The Model 1400 12in automatic press was conceived in the mid 1960s, designed and built initially at the old record factory in Hayes and was fully operational when the pressing plant was moved to a larger site near Southall.

Το οποίο σημαίνει ότι στην Αγγλία τουλάχιστον (δε ξέρω τι γίνεται αλλού ή αν το παραπάνω ήταν γενικό σχόλιο) πριν το 2001 είχε σταματήσει η ΕΜΙ να παράγει δίσκους βινυλίου, καθώς το 2001 άλλη φίρμα είχε αγοράσει τον τελευταίο εξοπλισμό της ΕΜΙ.

και:

2) Αναφέρεις πως το 1962 η ΕΜΙ κάνει το τάδε.

Βρήκα το εξής:

EMI

Profile:
EMI did not exist as a label until 1973. It should not be added as a label to any release before that date. Furthermore it should not be added as a label on any release with a branded label such as His Master's Voice or Parlophone etc as the EMI logo simply implies that the label was part of the EMI Group, not that EMI was a label. EMI should only be listed as a label when it is the sole label.

και το λινκ:

http://www.discogs.com/label/EMI

επανέρχομαι επί των ερωτήσεων.

αν και φαντάζομαι ήδη πως θα πάρουν τη βόλτα των σχεδιαγραμμάτων εμπέδησης των ηχείων, δηλαδή καμιά απάντηση.

αλλά και η σιωπή, έχει την αξία της, ε; χεχεχεχεχεχεε

Βέβαια, το "αστείο" της υπόθεσης είναι πως το παρακάτω:

...μετά από 30 ολόκληρα χρόνια τα ψηφιακά δισκάκια δεν κατάφεραν να εκτοπίσουν τους δίσκους βινυλίου
Λ.Σ.
κάπχιοι το λένε και το ...εννοούν! το πιστεύουν!!!!!!!!!!

μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα-χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Ντίνο , στην κατηγορία σου είναι .Πράξε αυτό που θεωρείς σωστό, οχι οτι περίμενες εμένα να στο πω, αλλά είμαι συντετριμμένος ...
Μου έκανε unfriend στο fb κάποιος και περνάω δύσκολες ώρες.
Κουραγιο Νικο μου........
και γω να πω την αληθεια ...τρεμω αν ανοιξω το φατσαμπουκι μου και δεν με δω ....στους φιλους του....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.004

ρε το μπάτ-μαν!

χαχαχχαχαα

τι να κάνουμε, μας βγήκε ολίγον ...κακοήθης!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.900
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Ντίνο , στην κατηγορία σου είναι .Πράξε αυτό που θεωρείς σωστό, οχι οτι περίμενες εμένα να στο πω, αλλά είμαι συντετριμμένος ...
Μου έκανε unfriend στο fb κάποιος και περνάω δύσκολες ώρες.
Σοκ ρε φιλε.... Τη γυναικα σου ομως την εeiχει φίλη? αυτο εχει σημασια, εσενα τι να σε κανει... Η τις φιλες σου? τις ξαδερφες σου τιποτα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29