OTL ....παραλειπόμενα

Reaction score
1.153
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Τίτλος: Η Μουσική Ροκ.
Συγγραφέας: Ελένη Ηλ. Δαδή.
Εκδότης:Χριστιανικές Ομάδες Θεσσαλονίκης "Οι σκύμνοι".

υγ: υπάρχει και λίνκ για pdf αλλά δεν ξέρω με τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ δικαιώματα τι γίνεται.
χέβυ μέταλ...spot on ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SATAN LOVES YOU ALL!!!!!

Reaction score
1.153
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Ναί γιατί όχι, μπας και μπεί κανένας στο σωστό δρόμο.
Εξάλλου αν κάνουμε κάτι μεμπτό υπάρχει και η φωτιά να πέσει να μας κάψει(καθώς και οι αξιότιμοι διαχειριστές για να το διαγράψουν).

Το βρήκα
ΕΔΩ

Και για να γίνουμε και λίγο on topic :

"Σε ροκ προγράμματα ή σε προγράμματα που απαιτούν ρεαλιστική-με ενέργεια αναπαραγωγή μεγάλων εντάσεων ή ισχυρών και χαμηλόσυχνων κρουστικών ήχων το σύστημα είναι απλώς καλό...
..αν το ενδιαφέρον σας εντοπίζεται στο να ακούσετε μπότα που ανακατώνει το στομάχι, βροντές, εκρήξεις και ξεκοιλιαζόμενες γκράντ κάσες τότε το σύστημα αυτό δεν θα σας ενθουσιάσει."

Άρα το παραπάνω σύστημα θα μπορούσε να πάρει και τα διεθνή πιστοποιητικά "GOD Approoved", "SKYMNOI Approoved" και "HEAVEN Ready".
Σε ευχαριστώ θερμά,θα το μελετήσω επισταμένα μπας και σώσω την ψυχή μου...

Reaction score
15.467
Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Τίτλος: Η Μουσική Ροκ.
Συγγραφέας: Ελένη Ηλ. Δαδή.
Εκδότης:Χριστιανικές Ομάδες Θεσσαλονίκης "Οι σκύμνοι".

υγ: υπάρχει και λίνκ για pdf αλλά δεν ξέρω με τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ δικαιώματα τι γίνεται.
επειδη ειδα απο δω και κατω περιπλεχτηκε το θεμα....
θα προσπαθησω να το απλοποιησω ξανα....
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Ροκ_μουσική

Y

Yiannis_B

Guest

[h=3]Ο τραγουδιστής [επεξεργασία][/h] Είναι μακράν το μεγαλύτερο λαμόγιο, αφού πολύ συχνά είναι παντελώς ατάλαντος, ή ανήκει στους Illuminati και "τη λέει" στην υπόλοιπη μπάντα. Πέραν από τυχόν διαφορές στον τύπο φωνής (ψιλή, βαρύτονη, δυναμική, death shriek) και στο ντύσιμο (περούκες, δερμάτινα, αλυσίδες), οι τραγουδιστές ροκ δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός: να τραγουδάνε. Πολλοί από αυτούς παίζουν ταυτόχρονα και κιθάρα (συνήθως αέρινη), ενώ κάποιοι παίζουν και πιάνο. Φημολογείται πως ο Mark Knopfler των Dire Straits έπαιξε σε μια συναυλία του κιθάρα, αρμόνιο, τουμπερλέκι και σκάκι ταυτόχρονα. Κέρδισε και μια παρτίδα βελάκια!
:roflmao:

Reaction score
1.966

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, γιατί δεν κανονίστηκε κάποια συνάντηση...? Έχω αυτήν την απορία! :rolleyes:
Και γιατι δεν πηγές να χτυπήσεις τη πόρτα του Μιχάλη? Σιγα τώρα, ποιος θα σε παρεξηγούσε!

Reaction score
8.905

Και γιατι δεν πηγές να χτυπήσεις τη πόρτα του Μιχάλη? Σιγα τώρα, ποιος θα σε παρεξηγούσε!
Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου... θέλεις να πεις κάτι? Μην ντρέπεσαι πες το ελεύθερα.
Και την δική σου πόρτα δεν κτύπησα (μάλλον κακώς)... γιατί ακόμα περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο για μια ακρόαση καλωδίων... :rolleyes:

Ερώτημα: ποιος λοιπόν έκανε την κότα? :laugh:

Reaction score
8.905

Η άλλη εκδοχή με την κρυφή ευγενική πλευρά μου...

Ποτέ, γιατί έχω τάκτ ο άτιμος! :gotcha:

Reaction score
1.815

Η άλλη εκδοχή με την "διαφορετική" πλευρά σου...

Γιατί είσαι ...κάφρος!:roflmao: (όπως είπε και μια ψυχή)

Reaction score
249

πρέπει τα posts με τη ροκ να αποτελεσουν νεο θέμα με τίτλο παπ@ριες που έχουν γραφτεί διαχρονικά για τη μουσικη

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.894

Δηλαδή να κάνω σπλιτ τα παραλειπόμενα από τα άλλα παραλειπόμενα; Δεν παίζεστε ρε... :lol:

gonis

Luger
Reaction score
12.113

Μιχαλη το θεμα αυτο το ξεκατινιασαμε.
Μπορεις να ισχυριστεις οτι ο VasilisM εχει ενα κομπλεξ με το ACA.Κακως κατα τη γνωμη μου αλλα δικαιωμα του.
Επειδη ημουν στη συγκεντρωση του ACA στη Θεσσαλονικη δεν επεσε στην αντιληψη μου κατι περιεργο.
Τωρα οταν καλεις κοσμο σπιτι σου λογικο ειναι να υπαρξει μια ακαταστασια.
Και εγω μετα απο μια συγκεντρωση βρηκα ενα πατατακι κατω,να κανω ανακριση για το ποιος το ριξε;
Να το ποσταρω για να βρεθει ο ενοχος;

Ελεος...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.656

Και εγω μετα απο μια συγκεντρωση βρηκα ενα πατατακι κατω,να κανω ανακριση για το ποιος το ριξε;
Ωχ, στη μεριά μου ήταν;

Reaction score
1.966

Μιχαλη το θεμα αυτο το ξεκατινιασαμε.
Μπορεις να ισχυριστεις οτι ο VasilisM εχει ενα κομπλεξ με το ACA.Κακως κατα τη γνωμη μου αλλα δικαιωμα του.
Επειδη ημουν στη συγκεντρωση του ACA στη Θεσσαλονικη δεν επεσε στην αντιληψη μου κατι περιεργο.
Τωρα οταν καλεις κοσμο σπιτι σου λογικο ειναι να υπαρξει μια ακαταστασια.

Ελεος...
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με αυτό που έγραψα εγώ, πραγματικά όμως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.838
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR