OTL ....παραλειπόμενα

gonis

Luger
Reaction score
12.113
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με αυτό που έγραψα εγώ, πραγματικά όμως.
Πραγματικα ξερεις,αν ομως πραγματικα δεν ξερεις ρωτα με...

Reaction score
8.905

Μπορεις να ισχυριστεις οτι ο VasilisM εχει ενα κομπλεξ με το ACA.Κακως κατα τη γνωμη μου αλλα δικαιωμα του.
Επειδή κοιμήθηκα καλά και χθες είχα περάσει ωραία με φίλους το βράδυ μου... θα βγάλω τον καλό μου χαρακτήρα.

Καταρχήν Χρήστο δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το ACA... απλά είμαι μέλος αυτού του φόρουμ και γουστάρω να ανήκω σε αυτήν την “οικογένεια” και με τα χούγια της.

Ο λόγος που έβγαλες μάλλον αυτό το συμπέρασμά είναι ότι στην συγκέντρωση του Κοτσίδι δεν επεδίωξα να κάνω νέες “φιλίες – σχέσεις” και γιαυτό ίσως ήμουν απόμακρος! Δεν έχω κάτι με τους χαιεντ τύπους... άλλωστε και μαζί κάνουμε παρέα και με τον Βλάση τον ψηλό είμαστε στενά το τελευταίο διάστημα και με τον Βλάση (τρελοκορίνθιο)... :biggrin: :tongue: να σου πω και άλλοις χαι-εντ φίλους μου?

Για να βοηθήσουμε και τον Μελίδη μπας και κερδίσει το στοίχημα... θα το κάνουμε σε τεύχη, πάω να φτιάξω καφέ και θα επανέλθω στην συνέχεια....αφού γουστάρετε να το επεκτείνουμε το θέμα!

.....Να το ποσταρω για να βρεθει ο ενοχος;

Μήπως πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.... γιατί κάποιοι γνωρίζουν τους πραγματικούς ενόχους! :whistling:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878
βρε σεις τι θα γινει τωρα? ειπε ενας μια χαζομαρα, δε ξερω κ γω πως και τι ακουσε, τι του παν ποιος ξερει απο στομα σε στομα απο ματι σε ματι, αντε βγαλε ακρη πως κ τι, θα ξεκατινιαζομαστε τωρα εδω δηλαδη? αντε αγαπες μου...

:biggrin:

Reaction score
8.905

...απλά είμαι μέλος αυτού του φόρουμ και γουστάρω να ανήκω σε αυτήν την “οικογένεια” και με τα χούγια της....

Απευθύνομαι στην γνωστή κοταρού.... :whistling: Κερδίζω κάτι με αυτό που είπα? :laugh:

Reaction score
1.966

Πραγματικα ξερεις,αν ομως πραγματικα δεν ξερεις ρωτα με...

Όχι δεν ξέρω τι σχέση έχουνε αυτά που ανέφερες με αυτό που είπα εγώ να χτυπήσει τη πόρτα του Μελίδη. Για πες μου.

Reaction score
2.248

Βρε παιδιά δεν τηλ αμφότεροι να μιλήσουν οι χρήστες των avatars σας σαν άνθρωποι?
Σαν RPG cyber virtual society έχει καταντήσει το νήμα :gamer:

Reaction score
8.905

Ξεκινάμε λοιπόν..:whistling:

Καταρχήν από όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα... όσον αφορά το ποιόν μου... βλέπω μια εμπλοκή στην ιστορία αυτή των:

α) Κοτσίδη Ιωάννη ?

β) Με κάποια μέλη του ACA ?

γ) Μιχαλάκης Κανακάκης ?

δ) Σκαλούμπακας

Θα βάλω προς το παρόν στην λίστα ένα ερωτηματικό για να μην αδικήσω κάποιους... και περιμένω να σχολιαστούν....

Φυσικά εξαιρείται ο Σκαλούμπακας διότι αυτός (σαν τελικός αποδέκτης) μου φόρτωσε τους χαρακτηρισμούς!

ΥΓ. Για να κερδίσει το στοίχημα ο Μελίδης... είπαμε θα τα λέμε σε τεύχη! :biggrin:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βρε παιδιά δεν τηλ αμφότεροι να μιλήσουν οι χρήστες των avatars σας σαν άνθρωποι?
Σαν RPG cyber virtual society έχει καταντήσει το νήμα :gamer:
Τύφλα νάχει η Άγκαθα Κρίστι..........
Και απότι βλέπω θα εξελιχθεί στο πιο βρεγμένο ποστ ever

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654

Μήπως ξέχασες τη λέξη ''ακόμα'' στην υπογραφή σου Zizik; :biggrin:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μήπως ξέχασες τη λέξη ''ακόμα'' στην υπογραφή σου Zizik; :biggrin:
Μην ρίχνεις καπνογόνα εσύ.................... και αποπροσανατολίζεις την συζήτηση .
Ειναι γνωστό οτι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα:biggrin:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
@ZIZIK. Σου εχω βρει το απολυτο γκατζετ, ετοιμασου ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon