ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

τα βρηκα ενα ζευγαρι 50 ευρω...παντως αν εννοεις οτι τo cs122 να μειωνει την βαβουρα στις μεσαιες το προτιμω!!
ενα πραγμα που προσπαθω καπως να αποφευγω λογο ειδος μουσικης που ακουω ειναι οι μεσαιες,οι κορνες και τα τριδρομα ηχεια.

μολις ειδα οτι το cs122 ειναι ακριβοτερο απο το αλλο!!
http://athensproaudio.gr/hi-fidelit...1/van-den-hul-cs-122-hybrid-halogen-free.html

http://athensproaudio.gr/hi-fidelit...1/van-den-hul-the-goldwater-halogen-free.html
εχεις δικιο, με αυτα τα "ονοματα" των vdh egω μπερδευτηκα. Καλο ειναι το coldwater.

Reaction score
6.598

και αφου πηγα να δω τα b&w 684 που τα ειχαν εκθεσιακα 350ευρω η τιμη εγινε 390ευρω και με τα τουιτερ τρυπια!!!
ο διαλογος με τον πωλητη ηταν πολυ αστειος αλλα θα σας πω το resume!!του λεω μου ειπατε 350 τωρα 390,τα τουιτερ τρυπια ηρθα κ στου διαολου τη μανα...
παιρνω να μαθω για τα τουιτερ,160ευρω αλλαγη κ τοποθετηση συν 390 μας κανει 550..
αστα μου 250 του λεω...μου λεει αδυνατον!
οκ αντε γεια...καινουργια εχουν 700 ευρω.
παμε για αλλα παιδια!!!

αυστηρα 2½ δρομων τελικα με τουλαχιστον 10αρια μεγαφωνα καi αν oxi 10αρια κατι λιγο μικροτερο και βαζω και ενα sub κ τελειωνει το θεμα...
καμια καλη κεφαλη-βελονα μεχρι 100 ευρω
για τα mk2 εχετε να προτεινετε?:smile:

μαλιστα, θες και σαμπ...

ξαναγραψε τι ζητας ποιο αναλυτικα, εντασεις μουσικη, λεπτομερως μην κρυβεις αποθημενα, θες να σου κουνηθουν τα εντερα? τις ζητας ακριβως για να σε κατευθυνουν τα παιδια που εχουν πολλες ακουστικες εμπειριες.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Εγώ ψηφίζω Cerwin Vega, με το 12ιντσο γουφ.

+1,με την προυποθεση να τα ακουσεις με τον ενισχυτη σου,εστω και στον Νακα,αν τα εχει διαθεσιμα για δοκιμη. Σαν κατοχος των xls215 θα σου πω πως αν τα μεσουψηλα τους μοιαζουν εστω και λιγο,ελυσες το θεμα σου( δεν εχω ακουσει αλλης τρεχουσας σειρας wega). Τα 215 δεν στα προτεινω γιατι εχω την πεποιθηση πως δεν θα τα καταφερει ο yamaha,αλλα ειναι και πιο ακριβα απο τον προυπολογισμο σου.Καλη αγορα ευχομαι,παντα ομως με δοκιμη (ιδανικα στον χωρο σου,αλλα...)!

Reaction score
53

+1,με την προυποθεση να τα ακουσεις με τον ενισχυτη σου,εστω και στον Νακα,αν τα εχει διαθεσιμα για δοκιμη. Σαν κατοχος των xls215 θα σου πω πως αν τα μεσουψηλα τους μοιαζουν εστω και λιγο,ελυσες το θεμα σου( δεν εχω ακουσει αλλης τρεχουσας σειρας wega). Τα 215 δεν στα προτεινω γιατι εχω την πεποιθηση πως δεν θα τα καταφερει ο yamaha,αλλα ειναι και πιο ακριβα απο τον προυπολογισμο σου.Καλη αγορα ευχομαι,παντα ομως με δοκιμη (ιδανικα στον χωρο σου,αλλα...)!
τα μεσοψηλα ειναι που φοβαμαι μην τσιριζουν και κουραζουν γενικα...μπορω και να παω στο ve15f..
ο νακας παντως δεν τα εχει.μονο παραγγελια τα κανει.
μου ειπαν πως τα στελνουν και απο ευρωπη καπου και φθηνοτερα αλλα δεν τα ξερω απο που...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

τα μεσοψηλα ειναι που φοβαμαι μην τσιριζουν και κουραζουν γενικα...μπορω και να παω στο ve15f..
ο νακας παντως δεν τα εχει.μονο παραγγελια τα κανει.
μου ειπαν πως τα στελνουν και απο ευρωπη καπου και φθηνοτερα αλλα δεν τα ξερω απο που...

Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν διαθέσιμα για ακρόαση,καλύτερα να μην ρισκάρεις. Κοίτα κατι μικρότερο απο την σειρα xls,οπου λογικα τα μεσουψηλά τους θα εχουν παρόμοιο ''κούρδισμα'' με τα μεγαλα. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσεις να ακούσεις τα μεγαλα (τα εχουν αρκετοι φιλοι,ολο και καποιος θα βρεθει κοντα σου) και να παρεις μια ιδεα για το πως παιζουν.Μια λυση(δεν το εχω ακουσει) ισως να ειναι και το JBL που σου προταθηκε,με τα δυο δεκαιντσα,οπου νομιζω θα ειναι και ευκολο να το ακούσεις και βλέπεις...Πάντως γενικά,οι μεγάλες μονάδες παίζουν αλλιώς,άλλη άνεση σε σχέση με πιο μικρές...

Reaction score
53

κοιτα κι αυτο http://www.skroutz.gr/s/347016/PolkAudio-RTiA7.html?from=catspan , Καναδεζικη σοβαρη εταιρια που δυστυχως εδω ειναι στην αφανεια.
http://www.polkaudio.com/products/tsx550t
ωραιο κομματι κ αυτο...θα παρω να δω μπας κ τα φερνουν...εχει κ 2 8αρια woofer κατι ειναι κ αυτο...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

www.directed.gr ο αντιπροσωπος, απο σειρες φερνει μονο TSI, RTI, αυτα που σου εδειξα ειναι αυτα που μπορει να σου κανουν. Σου κανουν κ ηχεια με μικροτερα μεγαφωνα αρκει να ναι πολλα.

Reaction score
53

www.directed.gr ο αντιπροσωπος, απο σειρες φερνει μονο TSI, RTI, αυτα που σου εδειξα ειναι αυτα που μπορει να σου κανουν. Σου κανουν κ ηχεια με μικροτερα μεγαφωνα αρκει να ναι πολλα.
εχει κ τα tsx sto site

Reaction score
53

εχει κ τα tsx sto site

Reaction score
53

λοιπον μολις εσκασε mail απο γερμανια και μου δινουν τα CER WEGA VE15F 950Ε μαζι με τα μεταφορικα...
θα παρω κ Νακα να δω τι τιμη θα μου πει...

Reaction score
53

λοιπον μολις εσκασε mail απο γερμανια και μου δινουν τα CER WEGA VE15F 950Ε μαζι με τα μεταφορικα...
θα παρω κ Νακα να δω τι τιμη θα μου πει...

-Νακας: 888 euro.
χωρις να γινει κατι καλυτερο στην τιμη γιατι ελειπε ο υπευθυνος,αρα μπορει κ να παει λιγο πιο κατω....

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Κανε κι εδω μια ερωτηση...http://www.decks.co.uk/products/speakers/cerwin_vega/VE15F Τα μεταφορικα δεν πρεπει να ειναι πολλα απο Αγγλια.
Παντως,ρισκαρεις αν τελικα τα παρεις χωρις να τα ακουσεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Κανε κι εδω μια ερωτηση...http://www.decks.co.uk/products/speakers/cerwin_vega/VE15F Τα μεταφορικα δεν πρεπει να ειναι πολλα απο Αγγλια.
Παντως,ρισκαρεις αν τελικα τα παρεις χωρις να τα ακουσεις.
σωστο, δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα παλιοτερα που ειχα ακουσει εισαγωγικες σειρες CW μου ακουστηκαν περισσοτερο σαν PA παρα σαν hifi.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

σωστο, δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα παλιοτερα που ειχα ακουσει εισαγωγικες σειρες CW μου ακουστηκαν περισσοτερο σαν PA παρα σαν hifi.
Εισαι πολυ επιεικης η πολυ ανθεκτικος Παντελη... Εμενα με επιανε το κεφαλι μου στο τριλεπτο...Αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να ακουσει καποιος πριν αγορασει,εστω και σε αγνωστο χωρο. Απο το καθολου,κατι ειναι κι αυτο...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Εισαι πολυ επιεικης η πολυ ανθεκτικος Παντελη... Εμενα με επιανε το κεφαλι μου στο τριλεπτο...Αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να ακουσει καποιος πριν αγορασει,εστω και σε αγνωστο χωρο. Απο το καθολου,κατι ειναι κι αυτο...
Ακριβως, κι αν ειναι να παρεις κατι τετοιο με ρισκο ισως καλυτερα ειναι να παρεις κατι πιο hifi με ρισκο. Ισως το ρισκο ειναι μικροτερο.

Reaction score
53

Ακριβως, κι αν ειναι να παρεις κατι τετοιο με ρισκο ισως καλυτερα ειναι να παρεις κατι πιο hifi με ρισκο. Ισως το ρισκο ειναι μικροτερο.
εχετε δικιο...αλλα εχω κ κατι σε hi fi στο νου μou..mission,polk,dali...αντε κ jbl..

Reaction score
53

καμια καλη βελονα ως 100ε για mkII?

Reaction score
53

αγαπητοι συναδελφοι,σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις προτασεις...
ελπιζω συντομα να αποφασισω ακουγοντας σε ενα τουρ απο τα διαφορα showroom τι θα παρω...
να ειστε ολοι καλα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut