gonis
Luger
- Reaction score
- 12.112
Απάντηση: Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ .....Ο JOHNNY ΕΡΧΕΤΑΙ!
60005000 η 6000 βρε θηρια ?
60005000 η 6000 βρε θηρια ?
Για να φτάσει το γιαμαμούρα να παίξει σωστά... έπρεπε στο αναλογικό να έρθουν τα “πάνω-κάτω”! Ένα “λάθος” ιντερκονέκτ στον πικάπ γκρέμιζε το αναλογικό! Φυσικά έγιναν και αποσβεστικές "παραδοσιακές" (επιστροφή στη φύση ) επεμβάσεις!Ενα απο τα καλυτερα καλωδια (ανεξαρτητου τιμης) και εξαιρετικα σπανιο.
Μπραβο Χρηστο, τωρα νομιζω οτι ξερω πως παιζει....
Μου είπε ότι θα ζητήσει την δική σου.....Θα περασω καποια στιγμη και θα ενημερωσω τους ενδιαφερομενους, η ταυτοτητα δεν επιστρεφεται ετσι ευκολα ...
Το μισο μετρο απο το 2,5 παιζει μεγαλο ρολο, ειναι οικονομικοτερο και αφου μπορει, γιατι να μην το κανει?Έχετε πάθει ψύχωση με το μήκος των καλωδίων ηχείων, 35 πόντους ο ένας πυροβολημένος, 45 ο άλλος....σιγά τ'αυγά...
Δηλαδή Χρήστο εάν έρθω στο σπίτι σου... θα δω φτηνιάρικο καλώδιο... ?Για το μισο μετρο, δεν χρειαζεται να κανει χρηση ακριβου καλωδίου ηχείων...
Αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ότι είσαι μετριόφρων...Το μισο μετρο απο το 2,5 παιζει μεγαλο ρολο, ειναι οικονομικοτερο και αφου μπορει, γιατι να μην το κανει?
Ενα απο τα (+) των Monoblocks είναι και αυτο!!! Η φτωχη δικη μου εμπειρια αυτο λέει...
Μα υπήρχε πιο καίρια ερώτηξης από την δικιά μου?Ολα στη πλακα τα ριχνετε!!!
Κανω αγωνα να ειμαι σοβαρος και να εχει το νημα προστιθέμενη αξία, αλλά......