Ποδήλατο

Reaction score
133
Για όποιον φίλο έχει ξεμείνει απο τζελάκια μπάρες κλπ....υπάρχουν πάρα πολύ καλές προσφορές στα προιόντα της SiS Leaders in Endurance Sports Nutrition | SiS | Science In Sport, στα περισσότερα προιόντα υπάρχει η δυνατότητα subscription που σου δίνει 25% έκπτωση (έπειτα εχεις το δικαίωμα να κανεις pause ή cancel χωρίς πολλά πολλά) σε αγορές άνω των 59 € τα έξοδα αποστολής ειναι δωρεάν με DHL. ΕΠΙΠΛΕΟΝ υπάρχει διαθέσιμο discount coupon( για περιορισμένο χρονικό διάστημα) code για πρόσθετη 30-40% έκπτωση στα προιόντα του καλαθιού με την χρηση του: SISELITE-40, ενδεικτικά τα Beta Fuel Energy Chews τα οποία εδω κοστίζουν 4-4,5€ το τεμάχιο εμένα μου βγήκε 1,73 τα απλά τζελάκια και μπάρες ακόμα λιγότερο......εγώ πάντως εκανα την προμήθειά μου για του επόμενους μήνες, καλές γιορτές και καλά να περάσετε με του αγαπημένους σας!!!

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Έχω δει πάνω από 5-6 "κέντρα" Αθήνα να διαθέτουν την υπηρεσία και μάλιστα με εξαιρετικά ακριβά, καλά "εργαλεία".

Εξωτερικό από hardware δεν είδα κάτι πολύ διαφορετικό. Στην εμπειρία μάλλον πάσχουμε...

Για μένα είναι βαθύτερο το πρόβλημα.

Το να ρυθμίσεις σέλα, μήκος βραχίονα, μέγεθος πλαισίου, μήκος λαιμού, μέγεθος τιμονιού κλπ. δεν είναι επιστήμη, υπάρχουν εργαλεία στο νετ και μάλιστα δωρεάν.

Για μένα το πρόβλημα έρχετε όταν όλους τους αναβάτες τους στήνουν βάση αλγόριθμου ή ακόμα βάση εμπειρίας επιθετικά πάνω στο ποδήλατο.

Είναι λάθος, όλα πρέπει να γίνονται με φίλτρο τη εμπειρία, τη ευλυγισία, τη φυσιολογία του αναβάτη.
Δλδ άμα εμένα με στήσεις σε όρθια στάση-άνετη πάνω στο ποδήλατο δεν θα μπορώ να είμαι αποδοτικός και αυτό θα έχει σαν συνέπεια να πέφτει μεγάλο βάρος στη σέλα, άρα τριβές και πόνους σε όλο το κορμί.
Το ίδιο ισχύει και σε έναν αρχάριο, άμα τον στήσεις επιθετικά επειδή το σώμα δεν διαθέτει ευλυγισία θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα.
Όλα πρέπει να γίνονται σωστά από τη αρχή με βάση τη εμπειρία και τη εξοικείωση του αναβάτη με το αντικείμενο. Έπειτα σιγά σιγά σε βάθος χρόνου και ακούγοντας το σώμα θα κάνεις μικρές διορθώσεις ως προς τη πιό αποδοτική και επιθετική θέση πάνω στο σύνολο. Το ποδήλατο είναι ένα συνεχές bike fit που δεν τελειώνει ποτέ, ανάλογα πόσο προπονημένος είσαι, πάνε ανάλογα και οι ρυθμίσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Μετά από δγιό χρήσης θα ήθελα σε όποιον ενδιαφέρεται να του προτείνω ένα εξαιρετικό λάδι αλυσίδας κατ'εμέ, είναι αρκετά λεπτόρρευστο, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συλλέκτης βρωμιάς και κάνει πολύ εύκολη τη διαδικασία καθαρισμού και απολίπανσης.

Reaction score
1.124
Χρησιμοποιώ υγρό κερί... Δεν μαζεύει τίποτα. Απλά πρέπει να έχει εφαρμοστεί 3 ώρες πριν την βόλτα και κρατάει αρκετά χλμ. Όταν θες να καθαρίσεις την αλυσίδα, απλά σκουπίζεις και εφαρμόζεις ξανά το κερί. Δεν λερώνει σχεδόν καθόλου και η αλυσίδα πεντακάθαρη.

Reaction score
23.674
Τα λάδια τα κεριά τα λιβάνια
Καλά μαρή άλλαξες λάδι και δεν είπες κουβέντα; Εγώ ακόμα το μπλε έχω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Τα λάδια τα κεριά τα λιβάνια
Καλά μαρή άλλαξες λάδι και δεν είπες κουβέντα; Εγώ ακόμα το μπλε έχω
Καλό και το μπλέ, απλά θέλει αυστηρά καθαρισμό συχνά, πάρε το πέδρος να ξενοιάσεις, προσοχή όμως!!
Επειδή είναι λεπτόρρευστο θέλει να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες ή να μάθς να βάζεις με σύνεση, αλλιώς άμα βάντς μπόλικο πετάγεται στο υψηλό cadence και πάει σε δίσκο ή rim brakes και θα μείνεις από πίσω φρένο, το νούς!!

Όσο για τα κεριά είναι ξεκάθαρο, δεν με έχει πείσει και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon