ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Όταν βρεις χρόνο, γράψε μου λίγες γραμμές και για τον "Θ"... :geek:

Reaction score
4.808
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

απο οτι καταλαβατε αυτα ειναι τα θετικα τους .
εαν ομως δεν καθονται καλα στον χωρο σου δεν ειναι ευκολο να τα ρυθμισεις οπως πρεπει .
σε αυτο το θεμα υστερουν τρομερα σε σχεση με το svs που ειναι τρομερο στην παραμετροποιηση που μπορει να κανεις σε αυτο.
στον δικο μου χωρο η τοποθετηση του svs κατω απο την σκαλα ειναι σωτηρια !
καταφερε με μεγαλη ευκολια να "κουμπωσει" πανω στις αδυναμιες των κλιπς και να τις σκεπασει ωστε να δωσει ενα τρομερο ογκο στο θεμα του χαμηλου .

Reaction score
7.315
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

ο λογος που χαθηκα ειναι οτι "συζηταμε " δημοκρατικα με την γυναικα μου τωρα που γυρισε απο τις διακοπες για το ποτε θα φυγουν τα νεα σαμπ απο το σπιτι και πως ...

εννοειται οτι ο καβγας ειναι για το τερας svs που ειναι κατω απο την σκαλα αλλα ισως παρει η μπαλλα και τα υπολοιπα σαμπ .
την εχω σκισει την γατα ετσι ?
τελος παντων !
θα δειξει ...
Έλα μωρέ, πες της πως είναι δικό μου και πως στο δάνεισα για λίγες μέρες!!!

Reaction score
4.808

οποτε εαν βαλω αγγελια τα σαμπ δεν ειναι γιατι δεν μου κανουν , αλλα διοτι το αφεντικο του σπιτιου χεστηκε εαν ελυσα το προβλημα μου στο θεμα του χαμηλου ωστε να μην ασχοληθω ξανα ...
το γελιο ειναι τωρα πλεον δεν χρειαζεται να παιζω δυνατα για να εχω το μπασο που θελω και να μην ενοχλω τον κοσμο που ειναι δεξια αριστερα και κατω απο μενα , αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας !!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

οταν λεει για μαγικα , εννοει για τα φιλτρα , πολυμπριζα , κλπ .
δεν συμφωνει και του γυριζουν τα αντερα για ακριβα καλωδια , γραμμες κατευθειαν απο τον πινακα με hifi tuning ασφαλειες απο ξεχωριστη φαση που το καλωδιο δεν ειναι ηλεκτρολογικο αλλα hifi μονο για το συστημα μου.
δεν συμφωνει με τα αντικραδασμικα που εχω , με το rack που εχει ακιδες και αντικραδασμικες ταβλες και δεν υπαρχει περιπτωση να δινει παραπανω πχ μπασο , με τα "ματζουνια" της σειρας nordost quantum για παραδειγμα , καλωδια ρευματος , ηχειων κλπ
εννοειται οτι δεν δεχεται να ακουσει με αυτα και χωρις αυτα για να κρινει ετσι ?
δεν εχει σημασια ομως εγω τον υπερευχαριστω για την βοηθεια του !!!
τα έχουμε πει πάμπολλες φορές, δοκιμή θέλω να κάνω αλλά με τους δικούς μου όρους, "όχι πατάμε το κουμπάκι και το φίλτρο γίνεται παθητικό", "το ξαναπατάμε και γίνεται ενεργό" και βρες μου τη διαφορά....
που ξέρω εγώ αν το φίλτρο σε "παθητική λειτουργία" κόβει επίτηδες ampers??????

εξακολουθείς να θεοποιείς μερικά πράγματα, αυτό δεν είναι καλό, το ότι το "μαγικό" είναι της nordost ή της κάθε nordost δεν συνεπάγεται ότι είναι καλό ή ότι δεν ψάχνει για θύματα..

:tongue:

Reaction score
4.808
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Γιαννο ,σιγα μη το δεχτει φιλε μου !
τελος παντων σε λιγες μερες θα μαθετε τι θα γινει ...
ειλικρινα παντως ξερω πλεον πως ειναι να εχεις σωστο μπασο και πως να το αποκτησεις ...

Reaction score
4.808

τα έχουμε πει πάμπολλες φορές, δοκιμή θέλω να κάνω αλλά με τους δικούς μου όρους, "όχι
εξακολουθείς να θεοποιείς μερικά πράγματα, αυτό δεν είναι καλό, το ότι το "μαγικό" είναι της nordost ή της κάθε nordost δεν συνεπάγεται ότι είναι καλό ή ότι δεν ψάχνει για θύματα..

ρε γιωργο για παρτυ σου ελα να τα ξυλωσω ολα και ελα να ακουσεις .
ελπιζω να κανω γρηγορα το πριν και το μετα και να ακουσεις την διαφορα ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.044
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

ειλικρινα παντως ξερω πλεον πως ειναι να εχεις σωστο μπασο και πως να το αποκτησεις ...
Είδες που σου είπα να πάρεις τηλέφωνο τον Μάρκου! :biggrin:

Reaction score
4.808
οσο για τον theta, δεν ειναι τυχαιο που τον ξαναγορασα πισω !
απο τα ποιο τιμια και μουσικα μηχανηματα που εχουν περασει απο το σπιτι μου !
πιστεψε με , δινει πολλα τσαγια σε πολυ ακριβοτερους τελικους και δεν ειναι και φθηνος .
για τον theta dreadnaught 2 παντα ετσι ?
δυναμη εχει , ουδετερος μεχρι αηδιας ειναι , συγχρονως ειναι και μουσικος .
θεικο μηχαμημα για μενα .
εαν εβρισκα αλλον ενα σε λογικη τιμη ανετα τον αγοραζα ...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

οσο για τον theta, δεν ειναι τυχαιο που τον ξαναγορασα πισω !
απο τα ποιο τιμια και μουσικα μηχανηματα που εχουν περασει απο το σπιτι μου !
πιστεψε με , δινει πολλα τσαγια σε πολυ ακριβοτερους τελικους και δεν ειναι και φθηνος .
για τον theta dreadnaught 2 παντα ετσι ?
δυναμη εχει , ουδετερος μεχρι αηδιας ειναι , συγχρονως ειναι και μουσικος .
θεικο μηχαμημα για μενα .
εαν εβρισκα αλλον ενα σε λογικη τιμη ανετα τον αγοραζα ...
Κάτι έλεγες για κάποιο αφεντικό.!!

Reaction score
4.808

πλακα πλακα ανετα ζουσα και χωρις τα σαμπ παντως για να μην ξεχνιωμαστε ετσι ?
απλα οπως ξερετε ολοι το αρνητικο των b&w ειναι οτι θελουν εντασεις για να παρεις μπασο απο αυτα και οτι τους δωσεις απο πισω αυτο θα παρεις ...
γιαυτο πολυ τα μισουν , διοτι με κλ@#ΐες ενισχυτικα θελουν να τα κανουν να παιξουν φυσικα και δεν γινεται ...
ααα ... διπλοενισχυση με theta παιζουν παπαδες ετσι ???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

με βλεπω να ξαναγινομαι 7,5.....οκ τα 2 θα ειναι τα αναμενομενα 18ιντσα.....απλα πλεον θα εχω μπασα.......ή ετσι θα νομιζω................

Reaction score
4.808
Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Κάτι έλεγες για κάποιο αφεντικό.!!
εαν εννοεις για το αφεντικο του σπιτιου εχει θεμα με τα σαμπ οχι με τα ενισχυτικα ...

τον θετα καπου θα εβρισκα μια τρουπα να τον χωσω , το svs δυστηχως δεν χωραει πουθενα το μπουρδελο !
δεν κρυβεται το γα$$%^νο με τοσο ογκο που εχει !

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εισαι απο τους ελαχιστους (στα 3 δαχτυλα μετριουνται) που μπορουν να που οτι φορτιζουν ΟΛΟ το χωρο τους με <χαμηλη> ενεργεια.........Ολοι οι αλλοι ? απλα καινε ρευμα......:angel:

Reaction score
5.507

(τα κλιπς)... ειναι μαγικα ειδικα οταν ειναι 2 ζευγη .
ειναι τεραστια η διαφορα και η αισθηση που σου δινουν οταν σε "πυροβολουν " και συστηνεται εαν μπορειται να εχετε 2 ζευγη .
Έτσι ακριβώς. Στα τέσσερα δείχνουν τα δόντια τους και αντιλαμβάνεται κανείς τον χείμαρρο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κράτησα ένα ζευγάρι και έδωσα και το τελευταίο.

Και στις φωτό στη σελίδα της η Klipsch τέσσερα σαμπ δείχνει:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Έτσι ακριβώς. Στα τέσσερα δείχνουν τα δόντια τους και αντιλαμβάνεται κανείς τον χείμαρρο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κράτησα ένα ζευγάρι και έδωσα και το τελευταίο.

Και στις φωτό στη σελίδα της η Klipsch τέσσερα σαμπ δείχνει:
δωρισε πονο απλωχερα στις <εταιριουλες> που νομιζουν οτι σαχνουν ηχεια για πολυκαναλες καταστασεις.......... 130dB @ 30Hz, 122dB @ 20Hz, 112dB @ 15Hz 1/8 space, 1m (2 enclosures side-by-side per THX Ultra2) Με αλλα λογια 50-90 που λεει και ο αστειετορ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Oσο αφορα την ισοσταθμιση , τα κλιπς ειναι ηχεια παραγωγης 2004, αν βαλεις και καποια χρονια πισω την σχεδιαση τους......
Αλλα ας μην ειμαστε αδικοι.
Ποιο σαμπ το 2004 ειχε ισοσταθμιση ?
Κανενα.
Την ισοσταθμιση την μαθαμε την ανοιξη του 2005 με το sunfire...και αυτη ηταν απλα ενα πασαλιματακι....
Πλεον οι ισοσταθμισεις κανουν θαυματα.....αρκει βεβαια να μην εισαι αστειετορ και μετα σου φταιει η ισοσταθμιση που κανει του <κεφαλιου> της.
Το svs οπως εχω ξαναπει ειναι ξεπλυμα χρηματος με την τιμη του........ποιοτητα ευκολιες (χεριασματος) αποδοση (ως εκει που φτανει) απο αλλο πλανητη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.920

Ο τοίχος απέναντι από την οθόνη (πίσω από το θεατή), πώς είναι; (Δεν ξέρω αν κοίταξα καλά όλες τις φωτό, σόρρυ αν μου διέφυγε).

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1