ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

:party:hahas big hahas και πουσαι ζιζικ , μην πεις παλι αρχισατε , καντο παλι αρχισες και πες το στον κεφαλα, αυτος παλι αρχισε ....σωστα ? ή πιασε την γομα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βαλε και αλλα .....φορτωσε ......επιλεκτικη ανοχη υπαρχει.......δωσε πραμα.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μακη η στερνη σου ιδεα , ειναι ηδη πραξη απο μελος του χωρου.Οποτε μπορεις να ανατρεψεις τα δεδομενα και να βρεθεις με οσα και οποια σαμπ ειχα.Μενει να δουμε τι θα γινει.

Reaction score
4.807
η επομενη κινηση η οποια εξεταζεται παρα πολυ σοβαρα , ειναι να μεταφερω το συστημα αυτουσιο σε πριβε χωρο ...
με οτι συνεπαγεται αυτο .
εχω βολιδοσκοπησει κανενα δυο γνωστους ωστε να δω εαν ειναι εφικτο .
εξεταζεται και η λυση rent a home ωστε να μην εξαρτιωμαι απο κανενα.θα μας κοστισει κατι παραπανω αλλα πιστευω οτι ειναι εφικτο .
η γυναικα μου το εχει καταλαβει και εκτος οτι εχει φρικαρει , εχει μαλακωσει αρκετα .
παντως εαν γινει , (πολυ πιθανο ...) στο σαλονι θα μεινει μονο η τιβι .
εννοειται οτι τα καλωδια που ειναι περασμενα δεν θα καταστραφουν , απλα θα καμουφλαριστουν με καποιο καδρο ωστε να μην ενοχλουν οπτικα.

Reaction score
4.807
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

οποτε εννοειται οτι θα γινουν μετρησεις του χωρου και βελτιωση αυτου χωρις κανενα περιορισμο .
ζητηται υπογα κοινως !!!
εαν εχει και παρκινγκ απο πανω , ακομα καλυτερα !

Reaction score
5.506
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Χώρος εκτός σπιτιού είναι πρακτικό; Δηλαδή θα πηγαίνεις καθημερινά για μουσική/ταινία;
Συνήθως αυτά γίνονται και βράδυ, κάτι που σημαίνει και "ξερίζωμα" όταν θες να πας για ύπνο.
Και στο τέλος σπίτι σου πότε θα κάθεσαι;
Το είχα ζήσει αυτό παλιά για 3-4 χρόνια και με είχε κουράσει. Και ήταν και στον ίδιο δρόμο, περπατώντας γυρνούσα σπίτι αργά το βράδυ μετά την ταινία. Αν ήταν να πρέπει να πάρω και το αμάξι, κλάφτα.

Reaction score
15.543

εγω παλι δεν βλεπω το λογο να διαλυσεις τα παντα...

ο χωρος ειναι μια χαρα μπροστα και μπορεις να ακους ωραια....

.... θελει λιγο ψαξιμο παραπανω....μην πας αλλου.

Reaction score
4.807
ο λογος της φαγωμαρας ειναι τα εξτρα σαμπ .
αν και τις ειπα οτι δεν θα κουβαλησω τιποτα αλλο διοτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος , δεν με πιστευει διοτι λεει "η προιστορια αλλα λεει" ...

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

ο λογος της φαγωμαρας ειναι τα εξτρα σαμπ .
αν και τις ειπα οτι δεν θα κουβαλησω τιποτα αλλο διοτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος , δεν με πιστευει διοτι λεει "η προιστορια αλλα λεει" ...
:roflmao:

και δεν εχει αδικο.....

κοιτα σε δυο sub τετοιου μεγεθους που να καλυπτει τις αισθητικες αναγκες και να παιζ .....

...μπορει να τα πληρωσεις κατι παραπανω αλλα δεν θα ξενιτευτεις και θα εχεις ωραιο αποτελεσμα.

εγω προσωπικα αυτο θα εκανα.

Reaction score
4.807
και ομως !
εαν παραμεινω ετσι , δεν ξαναλλαζω τιποτα !
για ηχεια και σαμπ μιλαω παντα ετσι ?
μου μενει μονο μια μεγαλυτερη οθονη και για μενα τελος οριστικα .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μακη το hc ειναι κατι το οποιο σε εχει συνεχως στην μπριζα, απλα δεν το καταλαβαινει κανεις.Στην περιπτωση σου οταν ακουσεις τα 18ιντσα ...θα μπεις σε σκεψεις για το τι θα ηθελες να βαλεις του χρονου.Πιστεψε με η απεραντοσυνη των 18ιντσων θα σε μπριζσουν τρελλα.δεν βαρανε χαμηλα, αλλα ψηλα κοβουν (κυριολεκτικα ανασα).

Reaction score
4.807
μπορει να εχεις δικιο ,αλλα και μονο μεγεθους δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν στο σαλονι .
τωρα εαν παω σε αλλο χωρο ειναι αλλη ιστορια ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η ιστορια ειναι παντα η αλλη ....απο αλλου ξεκιναμε και αλλου καταληγουμε

Reaction score
4.807
το svs δυστηχως εφυγε .
η σκεψη του αποκλειστικου χωρου ολο και δυναμωνει ...
μενει η τελικη αποφαση .
η οποια θα δωθει μετα την εκτιμηση της τιμης για την βελτιωση του χωρου .
εαν το κανω θα γινει σωστα και οπως πρεπει ...

Reaction score
4.807
Μεγάλες και σημαντικές !
Επανατοποθέτηση μηχανημάτων καθαρά με μοναδικό σκοπό να μην ανέβασω την οθόνη ούτε πόντο !
Πλέον η οθόνη ξεκινάει απο τους 70 πόντους απο το πάτωμα εαν δεν κάνω λάθος .

Το αποτέλεσμα ειναι συγκλονιστικό για τα γούστα τα δικα μου.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απο τους γνωστούς άγνωστους που με πήραν τηλέφωνο για να έρθουν να βοηθήσουν , αλλα ούτε που το σήκωσα !

Σορρυ παιδιά αλλα το σπιτι ήταν είδη πουτ@ν@ οπότε δεν χρειάστηκε καθόλου η συμμετοχή σας !

Reaction score
5.506
Μπράβο, όσο χαμηλότερα είναι η οθόνη τόσο περισσότερο συμμετέχει κανείς στη δράση και δεν παρακολουθεί απλά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13