ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

δωρισε πονο απλωχερα στις <εταιριουλες> που νομιζουν οτι σαχνουν ηχεια για πολυκαναλες καταστασεις.......... 130dB @ 30Hz, 122dB @ 20Hz, 112dB @ 15Hz 1/8 space, 1m (2 enclosures side-by-side per THX Ultra2) Με αλλα λογια 50-90 που λεει και ο αστειετορ........
και μετα ξυπνησες :roflmao:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αξιο ? περιεργο ? ο κατασκευαστης (svs) δεν δινει δικες του μετρησεις ......αλλα απο το audioholics......εχει ξανασυμβει αυτο ? .......http://www.svsound.com/subwoofers/ported-box/pb13-ultra#tabs-2......βεβαια αυτο το πινακακι τρωεις χοντρες φαπες ...απο το klipsch στο ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ audioholics ................για την απουσια recone kit θα τα ξαναπουμε οταν πεσουν οι μολωπες.............

...............Hello,
Sorry, we don’t offer a re-cone for the Ultra13 woofer.

Jack Gilvey
Director – Customer Service
Specialty Technologies
SVS
(877) 626-5623
703.436.1464 (office)
703-997-2603 (e-fax)
[email protected] (e-mail)...............................ετσι και σκισεις αναρτηση...κανεις τη μοναδα μπιμπελο................

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.558
Ας μην αρχίσουμε τα ίδια για εκατοστή φορά.

Reaction score
4.807
τα νεωτερα ειναι ως εξης ...
εχουμε βετο πλεον στον αριθμο σαμπ που θα ειναι στο σαλονι .
οποτε μετα λυπης μου θα ανεβει αγγελια για τα σαμπ .
δυστηχως χασαμε ...
κοινως παντοφλα !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

δυστηχως χασαμε ...
κοινως παντοφλα !
Πηγαινε την μωρε την.....παντοφλα ενα τετραημερο στην Ρωμη,πιες τε κανα κοκταιηλ στην piazza Navonne,αγορασε της μια Gucci τσαντα στην via Allesandro,το βραδυ για φαρφαλλες στην piazza de Spagnia,τραβατε να ακουσετε κανα βιολι στην Dorera della musica ,φατε κανα δυο κιλα ηλιοσπορο αλλα μπρατσετα στην Fontana di Trevi,μετα εσπρεσακι απεναντι απο το Pantheon και τελος πηγαινετην στο Triverde da appasionato και ορκισου της οτι αμα κρατησεις αυτα τα σαμπια δεν προκειται να ξαναψωνησεις ποτε πια τετοια χοντροκουτια για το σαλονακι μας......σταθμε της ζωης μου!!!!!
Αμα σε κοιταξει στραβα σημαινει οτι θα παρεις τα αρχ&δια σου οποτε πουλα τα τα γ@μημενα μεχρι να την ψησεις του χρονου να παρεις αλλα!!!!!:laugh:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

μακη αντι να να ξοδευτεις (πιθανο τσαμπα) πανε στο συντριβανι των 3 θεων , και ρειξε κανα κερμα......εκει ερειξα ενα το 04 και ευχηθηκα να ξαναπαω ρωμη , και απο τοτε με εφαγε η μπαρτσα, in the other hand κατεβα μια δηλαβερη εχει και κει ενα συντριβανακι, και ρειξε ενα κερμα και ευχησου οτι θες ..........3 ευρω βενζινη δεν ειναι.
Otherwise περιμενω να κλεισω το σετ μου.......
μουλαρωσε και αυτο και δεν θελει με τιποτα να γινει κατι λιγοτερο απο 7,5.........
και απο dbια (οταν ερθει και το δευτερο 18ιντσο) να φανε οι κοτες.........
(ψαχνω το σωτηρη να του τιναξω τα τυμπανα ) (τα τωρινα 130 ........θα ειναι για ρελαντι)

Reaction score
4.807
παιδες , δυστυχως δεν καταλαβαινει απο τετοια ...
τι iphone 5αρι εταξα , τι για φαγητο την εβγαλα σε hi καταστασεις (οχι χαλι καταστασεις ετσι ?) , μουλαρωσε η μουλαρα !!!
ασε που θελει να κοψω το avsite γιατι με χαλαει λεει και μου παιρνει τα μυαλα !
λετε να εχει δικιο ??

Reaction score
4.807
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

βλασση , την πηγα βρε στα κουφονησια φετος που δεν ειχα ξαναπαει ...

Reaction score
4.807
Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

argi, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να νοικασω κανενα σπιτακι να στεγασω μεσα μονο τον ερωτα μου ...
μετα να δεις τι εχει να γινει !!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μακη οποτε γουσταρεις γκαζιδια ατελειωτα ξερεις που πρεπει να ερθεις.....κατα τα αλλα μπαλα ειναι και γυριζει........και μπορει να βρεθω με τα καλωδια των ονειρων μου (ιντερκονεκτ) .......θα δουμε...........

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

δυστηχως χασαμε ...
κοινως παντοφλα !
πεστο και τσοκαρο ......

με τι θα μεινεις τελκα ;

Reaction score
7.315
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA ...

argi, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να νοικασω κανενα σπιτακι να στεγασω μεσα μονο τον ερωτα μου ...
μετα να δεις τι εχει να γινει !!
Μάκη μου, τα μόνα μέρη που μπορώ να φανταστώ να παίζεις όπως θέλεις και να βρίσκονται εντός περιφερείας πρωτευούσης ώστε να πηγαινοέρχεσαι, είναι 4:
1. Η σπηλιά του Νταβέλη
2. Το καταφύγιο Φλαμπούρι
3. Οι νήσοι Φλέβες
4. Τα Αντικύθηρα (νομαρχία Πειραιά)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μακη και τα 4σερα δεν εχουν ρευμα....μια ειναι η λυση........κανε λιγες μερες υπομονη και θα σε τραταρω σταθμες .....σινεματζηδηκες.....
οχι χομσινεματζηδηκες.....κανονικου σινεμα πρωτο καθισμα μπροστα στην οθονη....135++ dbια, αν δεν τα γραψω ξερεις ...θα τα βγαλω στο κλαρι για πουλημα......τελος της ερχομενης εβδομαδας πρεμιερα (αν ερθει και το αλλο 18ρακι ωστε να ειμαι ετοιμος)

Reaction score
4.807
υπαρχει και αλλη λυση οι οποια εξεταζεται ...
μεχρι να αποφασισω τελικα τι θα κανω ...

Reaction score
15.543

μακη και τα 4σερα δεν εχουν ρευμα....μια ειναι η λυση........κανε λιγες μερες υπομονη και θα σε τραταρω σταθμες .....σινεματζηδηκες.....
οχι χομσινεματζηδηκες.....κανονικου σινεμα πρωτο καθισμα μπροστα στην οθονη....135++ dbια, αν δεν τα γραψω ξερεις ...θα τα βγαλω στο κλαρι για πουλημα......τελος της ερχομενης εβδομαδας πρεμιερα (αν ερθει και το αλλο 18ρακι ωστε να ειμαι ετοιμος)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13