Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
8.905
Απάντηση: Επιτέλους το HC του Στάθη!

Σήμερα έκανα μια επίσκεψη στον Στάθη μας, τώρα για καλό πήγα... τέλος πάντων ας το καταπιώ και αυτό το δηλητήριο. :biggrin:
Μπαίνοντας αρχικά μέσα σε αιφνιδιάζει ο χώρος του, είναι ένα μικρό κόσμημα, το λέω μικρο γιατί είναι φτιαγμένο για μέχρι 2-3 άτομα, επίσης είναι ποιο όμορφος και μελετημένος / τακτοποιημένος από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, χαιεντιές και ποιότητα φίλε μου...:whistling:! Αφού ακούσαμε μουσική και συζητούσαμε διάφορα... έκλεισαν τα φώτα και άρχισε το οπτικό-ακουστικό-μαρτύριο, είδαμε αποσπάσματα από τις ταινίες The Dark Knight Rises, Master and Commander & The Hobbit. Δεν θα μιλήσω για εικόνα, γιατί απλά είναι γνωστές οι μεγάλες επιδόσεις που έχει η JVC / D-ILA... θα σας πω μόνο τι μου έκανε τρομακτική εντύπωση, σε όποια ταινία από τις 3 που έβαλε, αισθανόμουν ότι βρισκόμουν στο κέντρο (μέσα) της εκάστοτε σκηνής... φοβερή ισορροπημένη και πλούσια πληροφορία στα περιφερειακά ηχεία... τι να σας λέω τώρα... στο Master and Commander νόμιζα ότι ήμουν μέσα στο σκαρί... και όταν έπεφταν οι κανονιές το SVS σε κούναγε σαν μαριονέτα! Άσε δεν συνεχίζω άλλο..., πάω στο τσαρδί μου να κλάψω!

ΥΓ. Στάθη να σαι γερός και να τα χαίρεσαι... και το αξίζεις φίλε μου, γιατί όλοι ξέρουμε τι εστί Στάθης! :hi:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

VasilisM σ'ευχαριστω φιλε μου οχι γι'αυτα που γραφεις,αλλα επειδη εισαι καταρχην και μ@μω τα ατομα και κανεις πολυ καλη παρεα!:hi:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.686
Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα θα πάμε όλοι μαζί μπούκα να του το κάνουμε πουτ@να! :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Επιτέλους το HC του Στάθη!

Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα θα πάμε όλοι μαζί μπούκα να του το κάνουμε πουτ@να! :biggrin:
θα παιξει και FALSO BAND ...live???????????

ΠΟΥΤ@ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:party:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Επιτέλους το HC του Στάθη!

Παραφράσατε... εννοούσε οτι εδώ θα πάμε να τα κάνουμε π...:laugh:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.815

Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα θα πάμε όλοι μαζί μπούκα να του το κάνουμε πουτ@να!
Παραφράσατε... εννοούσε οτι εδώ θα πάμε να τα κάνουμε π...
Αναλόγως! (ή αλλιώς... αναλογικώς):tongue:
Εγώ το μεταφράζω ως "λάθος" τυπογραφικό.
Δηλαδής:

"Λοιπόν, την άλλη εβδομάδα θα πάμε όλοι μαζί με 24 μπουζούκια, να του το κάνουμε πουτ@να!":biggrin::biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
766

απίθανος χώρος Στάθη...να τον χαίρεσαι!!!!

είχες δοκιμάσει καθόλου τα surround της gold σειράς?....τα σχετικά μικρά gxfx?...γενικά με bipole ηχεία είχες παίξει στο χώρο σου?...εντυπώσεις?

ρωτάω γιατί στα surround θα πάω σε bipole λύση (gxfx) ή omni (mirage omd 5)...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

απίθανος χώρος Στάθη...να τον χαίρεσαι!!!!

είχες δοκιμάσει καθόλου τα surround της gold σειράς?....τα σχετικά μικρά gxfx?...γενικά με bipole ηχεία είχες παίξει στο χώρο σου?...εντυπώσεις?

ρωτάω γιατί στα surround θα πάω σε bipole λύση (gxfx) ή omni (mirage omd 5)...
Tα gxfx τ'ακουσα εκει που πηρα και την μπροστινη τριαδα αλλα δε μου ειπαν κατι!
Ειμαι της φιλοσοφιας ολα τα ηχεια να ειναι ιδια οσο ειναι δυνατον,οποτε προτιμησα τα rx που τα ειχα πριν μπροστα και δοκιμασμενα ,οποτε σε back surround με καλυψαν πληρως και ως προς τον ηχητικο ογκο τους και ταιριαγμα συνολικα.:tongue:

Reaction score
766

Tα gxfx τ'ακουσα εκει που πηρα και την μπροστινη τριαδα αλλα δε μου ειπαν κατι!
Ειμαι της φιλοσοφιας ολα τα ηχεια να ειναι ιδια οσο ειναι δυνατον,οποτε προτιμησα τα rx που τα ειχα πριν μπροστα και δοκιμασμενα ,οποτε σε back surround με καλυψαν πληρως και ως προς τον ηχητικο ογκο τους και ταιριαγμα συνολικα.:tongue:
μάλιστα...συμφωνώ μ αυτό που λες περί ομοιογένειας...

δυστυχώς στο χώρο μου δεν μπορώ να πάω σε sback...ενιαίος χώρος...

πάντως επειδή και με γω με τα gx έχω αρχίσει και εκεί θα τελειώσω, τα fx δεν σου έδωσαν τόσο αυτή τη surround αίσθηση ή ήταν καθαρά λόγοι ηχητικού ταιριάσματος με τα υπόλοιπα?...στα surround ψάχνουμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο να μην μπορείς να εντοπίσεις απο που έρχεται ο ήχος, αλλά και να είναι και όσο γίνεται κατευθηντικός όταν το απαιτεί η ταινία...έτσι δεν είναι?...ή κάνω λάθος?...αυτό λες οτι δεν σε ικανοποίησε απο τα fx?..

πιστεύω βέβαια οτι σε χώρους όπως ο δικός σου, η επιλογή ηχείων όπως τα rx είναι και η σωστότερη...και σε στάθμες και σε αίσθηση καλύτερα απο τα μικρά fx...

σε πρήζω λίγο, γιατί εδώ που είμαι (κρητη), δεν έχω τη δυνατότητα να ακούσω...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Aυτο που δεν μου ταιριαξε στα fx ηταν 'μικρο' για τα γουστα μου,βαλε ηταν μεγαλοs χωρος εκει που τα ακουσα,μπορει να μην ηταν καλιμπραρισμενο στο ολο σετ,το καλυτερο ειναι να το ακουσεις στο χωρο σου,ολα τα αλλα..αυτο για μην σε απροτρεψω,σιγουρα θα παιζει ειναι αξιολογο αλλα κατοπιν ρυθμισε-ητορ!!

δυστυχώς στο χώρο μου δεν μπορώ να πάω σε sback...ενιαίος χώρος...
sback εβαλα τελευταια η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη και σε μικρους χωρους,δεν αναφερομαι στην αρχικη αισθηση,αλλα καθε φορα ειναι εκει να σου λεει ανοιξε κι αλλο το volume!!

Reaction score
766

....sback εβαλα τελευταια η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη και σε μικρους χωρους,δεν αναφερομαι στην αρχικη αισθηση,αλλα καθε φορα ειναι εκει να σου λεει ανοιξε κι αλλο το volume!!
:thumbsup:

Reaction score
8.905

abcd
nelson pikes
gkontoletas
Zizik
kostas kefalas
Μανώλης Κ.
Manos58
Gojakla
Hobbit
loggeo
VasilisM.
VLASSIS-S
kogni
rose.athens
makis1973
Timaras
JOHN MARKOU
TERMATOGAZI
tyler durden
Μελίδης Μιχάλης
Nick Arvanitakis
lesarros
Kotsidis John
S2000
geomiat
sokmav
Βαγγέλης Λάμπρου
vlasis
SOCO
delamostre
spilegou
panoramious
VLADIMIROS
soundlover
PPG
Gkat
--------------------------
Στάθη κρατάω λίστα με όσους έχουν γράψει εδώ μέσα...:whistling: σιγά σιγά τελειώνουν και οι διακοπές...:cautious: για να βλέπω και άλλους...:laugh:

ΥΓ. Βάλε μου και ένα ευχαριστώ για την δουλειά που έκανα...:gotcha:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Ορεξατοs,ψεκαζει με fresh-air o MH!
δεν ειμαι στη λιστα? Και γω εγραψα..:tongue:

Reaction score
8.905

Το επόμενο απ-ντείτ... θα είναι σε ένα μήνα από τώρα... καλή ξεκούραση να έχεις. :thumbsup:

ΥΓ. Σε αυτό το μήνυμα δεν χρειάζεται να βάλεις ευχαριστώ...:gotcha:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Το επόμενο απ-ντείτ... θα είναι σε ένα μήνα από τώρα... καλή ξεκούραση να έχεις. :thumbsup:

ΥΓ. Σε αυτό το μήνυμα δεν χρειάζεται να βάλεις ευχαριστώ...:gotcha:
Kαντο τριμηνο ρε μαν,να μαζεψουμε κανα φραγκο! :gotcha:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.100
Members
38.288
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ