"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
2
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Να το χαιρεσαι!Με την Stanton o 3009 πρεπει να ταιριαζει καλυτερα.Μηχανικα ειναι σε καλη κατασταση το 401;

Reaction score
999

Να το χαιρεσαι!Με την Stanton o 3009 πρεπει να ταιριαζει καλυτερα.Μηχανικα ειναι σε καλη κατασταση το 401;
Καλησπέρα!
Σ 'ευχαριστώ!!
Έχεις δίκιο ότι ταιριάζει η σταντον καλύτερα με τον sme αφού ισχύει ότι βραχίονες χαμηλής μάζας ταιριάζουν με κεφαλές υψηλής ενδοτικοτητας.
Πάντως και η dyna οριακά ταιριάζει καθώς η ιδιοσυχνοτητα του συστήματος βρίσκεται εντός του ορίου 8-12..

Το πλατώ το αγόρασα μεταχειρισμένο και αποτι μου πε ένας τεχνικός που το έλεγξε είχε γράψει "λίγα χιλιόμετρα ". Λίγο λάδι για συντήρηση και ευτυχώς καθόλου θόρυβος από το μοτέρ...

Sent via my android Sony Xperia S

Reaction score
1.187

Το θέλω ρε παιδιά!
Δε ντρέπεται που ζητάει ένα φορτηγό λεφτά!

...Ο τσόγλ@νος! :mad:
Το έχει σαν καινούριο!!

ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!

Reaction score
1.815
Τι έχουν να πουν οι νέες κατασκευές των εταιριών?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Μπροστά στους παλιούς Τζαπανέζους μηχανικούς, όλα τα νέα προϊόντα των απανταχού …τορναδόρων κατασκευαστών είναι απλά ...Colgate!:D

DENON DP-100M

Πικάπ directdrive με ultra μηχανισμό και βάρος που θα ζήλευαν οι σημερινές Hi-end κατασκευές!

Τα 48 χορταστικά κιλά του μηχανισμού του, προστιθέμενα στα 15 κιλά του πλυνθ, το οποίο ήταν συνδυασμός δέρματος και αντιχαρακτικού …γυαλιού στο καπάκι, ούτε λίγο ούτε πολύ ο συνδυασμός τους έφτανε τα …63 συνολικά κιλά και τιμή στα 1.100.000 γιεν!!!

Reaction score
1.815
Μερικές λεπτομέρειες που ...τσιγκλάνε!

Για όσους γουστάρουν να τις διαβάσουν (τις ρημάδες τις λεπτομέρειες>:(), μπορούν να μελετήσουν εδώ!

...Και γι αυτούς που το αναζητούν να το αποκτήσουν, ας μη χάσουν την ευκαιρία!!!
Αδράξτε την εδώ!!!:D

Kαι για να μη νομίζει ο φίλος μας ο foxtan οτι απευθύνεται σε ...μυγοχάφτες, δείτε πόσο του στοίχισε και συμπεράνετε πόσα θέλει να βγάλει ..ΕΔΩ! :headbang:

Όπως είπα και στην αρχή... "λεπτομέρειες"!

Last edited:

Reaction score
1.173
Γενικά τα Pioneer τα θεωρώ τρομερά μηχανάκια....

Αλλά σε τέτοιες κατηγορίες δεν είναι λίγο ντροπή που χρησιμοποιούσαν νοβοπάν? Καλά το φτωχό PL-530 μου. Αλλά το PL-90 & Pioneer Exclusive P3 είναι σαφώς σε άλλη κατηγορία.

Και βλέπεις το denon παραπάνω που χρησιμοποιούσε κόντρα πλακέ θαλάσσης και σου φτιάχνει την ημέρα...

Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο το νοβοπάν εν αντιθέσει με το ξύλο ή άλλα υλικά ως προς το αποτέλεσμα στον ήχο, αλλά δεν νομίζω να κάνανε και δοκιμές να δούνε τι είναι καλύτερο....
:offtopic:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Απο παλια αποθηκη πρωην αντιπροσωπου, NOS Thorens TD-126 III BC.
Mε εξαιρεση το καπακι που εχει τα χαλια του διοτι ειχε ενα σωρο πραγματα απο πανω, τα υπολοιπα ειναι σε σχεδον αψογη κατασταση και το πικαπ λειτουργει αψογα.
Θα μπει στο προγραμμα καθαρισματος και πληρους σερβις και εφαρμογης βραχιωνα λιαν συντομως.
Στην σειρα ειναι και ενα TD-150 και δυο AR XA
cig 038.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.837
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR