AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
0
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Αντιμετωπισα και εγω το προβλημα με την γραμμη στην μεση.......η τηλεοραση πηγε στην αποθηκη για περιπου 2 χρονια, μεχρι πριν απο 2 μηνες λογω... επικειμενη γεννας η εν λογω τηλεοραση βρεθηκε στην κρεβατοκαμαρα μας για να κρατα παρεα στην συζηγο ,
συνδεθηκε με μπλου ρει και το θαυμα εγινε!!!!η γραμμη εξαφανιστηκε και εμεις απολαμβανουμε την δευτερη νιοτη της amoi. Τι να πω περιεργο μηχανιμα παντως, εαν καποιος εχει το ιδιο προβλημα και μαλλον ειναι αρκετοι ,μηπως να δοκιμαζε υην αγραναπαυση για λιγο καιρο μπας και σε καιρους κρισης εσωζε την τηλεοραση του......μπας λεω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238
Και ναι!
Σήμερα, την ώρα που ετοίμαζα τα πράγματά μου για να μεταφερθώ από το εξοχικό στην πόλη, η 42άρα AMOI που έχει κλείσει 7 χρόνια λειτουργίας, έκανε ένα δυνατό "τσαφ", έριξε την ασφάλεια και ...πέθανε! Επιτέλους! :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.184
Μη χαίρεσαι, μπορεί να μην πέθανε... θα πω στη σύζυγό σου! :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238
Σαν χθες μου φαίνεται η συγκέντρωση για τη δοκιμή της φτηνής τότε πρότασης από την AMOI για την είσοδο στο HD. Και έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια... Η τεχνολογία προχώρησε και, σήμερα, με τα ίδια χρήματα που τότε πήραμε την AMOI, αγοράζουμε επώνυμη και πολύ μεγαλύτερη TV ή ακόμα τίμιο προβολέα και οθόνη!

Reaction score
1.457
Σε είχα και σε εκτίμηση,παρ'όλα τα υπόλοιπα και τις προδοσίες που έκανες!:D
Amoi πήγες και μου πήρες,κινεζιά?Εστω και στο εξοχικό!
Δεν το περίμενα από σένα Alex!:p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238
Σε είχα και σε εκτίμηση,παρ'όλα τα υπόλοιπα και τις προδοσίες που έκανες!:D
Amoi πήγες και μου πήρες,κινεζιά?Εστω και στο εξοχικό!
Δεν το περίμενα από σένα Alex!:p

Έχω ξαναγράψει ότι δεν καμάρωνα κιόλας για το κατασκεύασμα αυτό. 8-)
Ήθελα να μπω στον κόσμο του HD, χωρίς να δώσω τα διπλά λεφτά που είχαν τότε οι επώνυμες προτάσεις. Το αστείο βέβαια είναι ότι για τα πρώτα δύο χρόνια δεν έβρισκα HD υλικό για θέαση. Μόνο κάποια ντοκιμαντέρ και demos που σύντομα βαρέθηκα. Κι όταν άρχισα να βλέπω ταινίες, οι τιμές των "καλών" HD TVs ήταν ήδη λογικές. :D

Reaction score
620
Και ναι!
Σήμερα, την ώρα που ετοίμαζα τα πράγματά μου για να μεταφερθώ από το εξοχικό στην πόλη, η 42άρα AMOI που έχει κλείσει 7 χρόνια λειτουργίας, έκανε ένα δυνατό "τσαφ", έριξε την ασφάλεια και ...πέθανε! Επιτέλους! :D
Τροφοδοτικό. Μου συνέβη και εμένα στα 5 χρόνια. Είχε καεί η ασφάλεια μια γέφυρα και το IC.

Αν βρείς κάποιον που να ξέρει από hardware και πλακέτες τροφοδοτικών τότε μπορεί να στο φτιάξει. Το σπάνιο είναι το IC (FSD200) που είναι καθαρή κινεζιά όπως μου είπε αυτός που μου το έφτιαξε και ήξερε επί του θέματος το οποίο το παρήγγειλα από Κινέζο με 2 € από το ebay.

To kit με τα πλήρη υλικά πωλείται και στην Αγγλία

http://www.ohmsupplies.co.uk/epages/62027733.sf/en_AU/?ObjectPath=/Shops/62027733/Products/KIT04

ενώ έχει και τροφοδοτικό αν θες να την ανοίξεις και να κάνεις το repair μόνος σου αντικαθιστώντας το τροφοδοτικό.

http://www.ohmsupplies.co.uk/epages/62027733.sf/en_AU/?ObjectPath=/Shops/62027733/Products/PSU14

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.616
Ναι. Alex, άνοιξε την μόνος σου αλλά βγάλε φωτό!
Και όταν θα την ανάψεις, με την έκρηξη. :D:o

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238
Τροφοδοτικό. Μου συνέβη και εμένα στα 5 χρόνια. Είχε καεί η ασφάλεια μια γέφυρα και το IC.

Αν βρείς κάποιον που να ξέρει από hardware και πλακέτες τροφοδοτικών τότε μπορεί να στο φτιάξει. Το σπάνιο είναι το IC (FSD200) που είναι καθαρή κινεζιά όπως μου είπε αυτός που μου το έφτιαξε και ήξερε επί του θέματος το οποίο το παρήγγειλα από Κινέζο με 2 € από το ebay.

To kit με τα πλήρη υλικά πωλείται και στην Αγγλία

http://www.ohmsupplies.co.uk/epages/62027733.sf/en_AU/?ObjectPath=/Shops/62027733/Products/KIT04

ενώ έχει και τροφοδοτικό αν θες να την ανοίξεις και να κάνεις το repair μόνος σου αντικαθιστώντας το τροφοδοτικό.

http://www.ohmsupplies.co.uk/epages/62027733.sf/en_AU/?ObjectPath=/Shops/62027733/Products/PSU14

Ευχαριστώ!
Δεν προβλέπω όμως να την κρατάω. Τρώγομαι να αλλάξω TV στο σπίτι και μάλλον η "παλιά" θα πάρει τη θέση της AMOI στο εξοχικό. Να μη βλέπω επιτέλους αυτό το αποκρουστικό brand name φάτσα - μόστρα. :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238
Ναι. Alex, άνοιξε την μόνος σου αλλά βγάλε φωτό!
Και όταν θα την ανάψεις, με την έκρηξη. :D:o
Βρε είμαι καλός στα ηλεκτρονικά. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να λερωθώ και να χάσω χρόνο για την AMOI.

Reaction score
620
Ευχαριστώ!
Δεν προβλέπω όμως να την κρατάω. Τρώγομαι να αλλάξω TV στο σπίτι και μάλλον η "παλιά" θα πάρει τη θέση της AMOI στο εξοχικό. Να μη βλέπω επιτέλους αυτό το αποκρουστικό brand name φάτσα - μόστρα. :)
Πάντως αυτός που το έφτιαξε σε εμένα, μετά την πρώτη έκπληξη του βλέποντας το μέγεθος του τροφοδοτικού θεώρησε ότι σχεδιαστικά ήταν αξιοπρεπής δουλειά για Κινέζο. Και ότι ήταν ασφαλές ως τροφοδοτικό. Έχουν δει πολλές Κινέζικες αρκούδες τα ματάκια του....και του προξένησε ευχάριστη έκπληξη.

Reaction score
1.842
... και μάλλον η "παλιά" θα πάρει τη θέση της AMOI στο εξοχικό. Να μη βλέπω επιτέλους αυτό το αποκρουστικό brand name φάτσα - μόστρα. :)
Όχι και brand name η AMOI, μη λέμε ότι θέλουμε. Blur name (θαμπό) να συμφωνήσω. :taunt:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.025
Members
38.280