Έφτασε η ώρα, ήτοι: αποκάλυψις τώρα!

Reaction score
3.899
Ύποπτο το μειδίασμα του Κωσταυτιά..
Α, ο Κώστας καθ όλη τη διάρκεια της εω Βόλω παρουσίας του κυκλοφορούσε με αυτό το φοβερό χαμόγελο!
Ήταν ο ομορφότερος όλων (εξαιρουμένου του γκραντ κευ...!!!)

Reaction score
3.899
Κουαρτέτο οργάνων (Βλάσης-Κόγιας-μισή καρέκλα-πλοκάμι )Στο βάθος τα χαμηλοβαθύφωνα μόλις διακρίνονται

View attachment 27780
Βάθος δεξιά κολλητά στο μπαζούκας της βάσης ηχείων στέκεται το μονομπλόκι, Βετούλι.
Βγάλε τον μεγενθυτικό φακό σου και δες το, άτιμε που μου θες και λεπτομέρειες!
:fuckyou::lolsign:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.105
Α, ο Κώστας καθ όλη τη διάρκεια της εω Βόλω παρουσίας του κυκλοφορούσε με αυτό το φοβερό χαμόγελο!
Ο Κώστας πάντα έχει αυτό το χαμόγελο! :D

Δεν θα βάλω κι εγώ δόντια κάποτε...

Με διπλάσιο άνοιγμα στόματος απ' του Κώστα θα κυκλοφορώ! :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Βάθος δεξιά κολλητά στο μπαζούκας της βάσης ηχείων στέκεται το μονομπλόκι, Βετούλι.
Βγάλε τον μεγενθυτικό φακό σου και δες το, άτιμε που μου θες και λεπτομέρειες!
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τον νέο Λιπίνσκι ενισχυτή

zoom.jpg

:o

:O_o:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
:offtopic:

Geomiat ,
παράτα τα δόντια και τις μασέλες .
Γίνε φωτογράφος .Τόχεις το artistic και το abstract :rolleyes:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Το αδύνατο σημείο είναι τα sub . Υπολείπονται των υπολοίπων ΙΜΗΟ
Έχοντας το προνόμιο να έχω ακούσει το σύστημα σε όλα του τα στάδια στους 3 Βόλους νομίζω οτι τα subάκια δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα .Ίσως η πρόχειρη τοποθέτηση(πάνω στα βιβλία) ,θες το απόλυτο των Lipinski,πάντως κάτι με χάλασε .Το κρυστάλλινο των 707 μουτζουρωνότανε λιγάκι απο το sub .Αν έγιναν κάποιες διορθώσεις μετά το Σάββατο........Την είπα και στον Χρήστο την γνώμη μου,χαμηλα σαν να μουτζουρώνει και μεσοϋψηλά μου έλειψε η καθαρότητα που έχω συνηθίσει από τα 707 .
Το μόνο που θα άλλαζα...................
Και τα μαξιλαράκια του καναπέ επίσης,δεν τα γουστάρω :p :drinks:

ΥΓ Προτιμώ το κλινικό των Mogami έναντι των Gotham .Tα έχω αμφότερα και προτιμώ τα Mogami ,πιό καθαρά για μένα .
ΥΓ2 Τα καλώδια ρεύματος είναι από PC IBM compatible και δεν ματσάρουν με Apple :fuckyou:
Μάνο μου δεν ισχύει αυτό που λές , μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ μπάσο στο σπίτι σου :)

1) Κατ' αρχάς δεν κάθησες σχεδόν καθόλου στη θέση ακρόασης , όχι πως δεν ακούγεται καλά και στα 6 μέτρα αλλά το χαμηλό όρθιος και πίσω είναι προφανώς διαφορετικό

2) Δεν αναφέρεις το κομμάτι, υπάρχουν κομμάτια που το χαμηλό τους είναι "πολύ" και το σύστημα αυτό με "stereo" χαμηλό το βγάζει

3) Όταν το κομμάτι είναι light στο χαμηλό το σύστημα το αποδίδει light. Επομένως πες
μου ποιό κομμάτι άκουσες για να έχουμε σωστή κρίση, απλώς για πρώτη φορά άκουσες πραγματικό χαμηλό και ... τρόμαξες. Πίστεψε όμως όταν το ζήσεις δεν υπάρχει γυρισμός

4) Οι καινούργιοι ενισχυτές δεν είναι Tripath όπως οι παλιοί αλλά Class A και είναι πολύ silky στα πρίμα όπου δεν ακούς καμμιά κορυφή σκληρότητα ενώ είναι λίγο πιο αργοί στο χαμηλό. Όπως ακούσαμε και στο Βλάσση προ διμήνου, οι encore ακούστηκαν με πολλές "γωνιές" και σκληροί σε σχέση με τους Lipinski στα B&W

5) To fine tuning θα μπορούσε να είναι και καλύτερο και ποιό αναλυτικό απο μένα, αλλά τα κομμάτια έχουν αυτό το χαμηλό όταν ένα σύστημα κατεβαίνει 30 Hz

Τα συστήματα των περισσοτέρων και το δικό σου δεν κατεβαίνει κάτω απο 50 Hz σε τυπικά δωμάτια σπιτιών

6) Αυτό που θυμάσαι σαν πιό καθαρό , αν το βάζαμε δίπλα - δίπλα θα γέλαγες πόσο πιο λεπτόηχο και άδειο ήταν γιαυτό και ψυχοακουστικά υπάρχει η αίσθηση πως τώρα έχει λιγότερη ατάκα απο παλιά που και αυτό δεν ισχύει γιατί η ατάκα τώρα είναι σε όλο το ηχητικό φάσμα και όχι μόνο στα μεσαία - μεσοψηλά

Υπάρχει μια ολόκληρη "ζωή" μουσικής που πάλεται σε περιοχές που για τους περισσότερους είναι άγνωστη, ανακαλύπτεις άλλο ... μισό γκρούπ που παίζει στις περισσότερες ηχογραφήσεις

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Μάνο μου δεν ισχύει αυτό που λές , μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ μπάσο στο σπίτι σου :)

......................................

Υπάρχει μια ολόκληρη "ζωή" μουσικής που πάλεται σε περιοχές που για τους περισσότερους είναι άγνωστη, ανακαλύπτεις άλλο ... μισό γκρούπ που παίζει στις περισσότερες ηχογραφήσεις
Όντως δεν έχω ακούσει μπάσο όπως πρέπει στο σπίτι μου.
Και ναι δεν έκατσα στην σωστή θέση για εκτίμηση του συστήματος .Δεν έκανα ακρόαση,απλά άκουγα μουσική .

Οι class A δεν με "κάλυψαν". Υπό συνθήκες μπορεί να παίζουν εξαιρετικά .

είναι πολύ silky στα πρίμα όπου δεν ακούς καμμιά κορυφή σκληρότητα ενώ είναι λίγο πιο αργοί στο χαμηλό.
Άλλο target group ίσως ;)
Άμα ζητηθεί λίγο παραπάνω ένταση ήχου όμως τερματίζουν .(πχ στου Βλάση με b&W )
Οι προηγούμενοι ενισχυτές του πάντως δεν μου είχαν δημιουργήσει "ερωτηματικά "
Τα Ncore είναι DIY μηχανάκια .Ίσως αν ασχοληθεί κάποιος "μάστορας " τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα .

Τι θα έπαιρνα......
SM9 & sub6

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.409
Αγαπητέ geomiat, μεγειά τα νέα σαμπ και ενισχυτές! Υπέροχο σύστημα, τι να λέμε τώρα! Κρίμα που είναι στο Βόλο και δεν μπορούμε να το ακούμε συχνά! Άντε να τα πούμε σε κανένα demo day...grimm, πότε θα ακούσουμε; :cool:

Reaction score
3.899
Όντως δεν έχω ακούσει μπάσο όπως πρέπει στο σπίτι μου.
Και ναι δεν έκατσα στην σωστή θέση για εκτίμηση του συστήματος .Δεν έκανα ακρόαση,απλά άκουγα μουσική .

Οι class A δεν με "κάλυψαν". Υπό συνθήκες μπορεί να παίζουν εξαιρετικά .

Άλλο target group ίσως ;)
Άμα ζητηθεί λίγο παραπάνω ένταση ήχου όμως τερματίζουν .(πχ στου Βλάση με b&W )
Οι προηγούμενοι ενισχυτές του πάντως δεν μου είχαν δημιουργήσει "ερωτηματικά "
Τα Ncore είναι DIY μηχανάκια .Ίσως αν ασχοληθεί κάποιος "μάστορας " τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα .

Τι θα έπαιρνα......
SM9 & sub6
Καλά είσι ωραίος, την άλλη φορά να γράψεις εντυπώσεις ακρόασης απε το μπαλκόνι!!:headbang:
Πριν φτάσουμε στα sm9, ας ξεκινήσουμε με τα 65άρια.
Συμφέρουν και μαμανε σε χώρο ίσαμε τον δικό μου, αμανες θέλουμε και άλλο, αλλάζουμε σελίδα με τα twin kai an και πάλι μείνουμε ακάλυπτοι....ανεβαίνουμε σκαλάκι.
Μπιλιβ μι, cms65 & to 6ari(1,) τα σπάνε!! :dance2:

Reaction score
3.899
Αγαπητέ geomiat, μεγειά τα νέα σαμπ και ενισχυτές! Υπέροχο σύστημα, τι να λέμε τώρα! Κρίμα που είναι στο Βόλο και δεν μπορούμε να το ακούμε συχνά! Άντε να τα πούμε σε κανένα demo day...grimm, πότε θα ακούσουμε; :cool:
Δημήτρη σ' ευχαριστώ, ο Βόλος είναι κοντά βρέ!!!
Πριν τη Σαλονίκη:wink:
Grimm ...grimm....grimm..τι μου θυμίζει...οου γιές, εκεί θάναι -καλώς εχόντων των πραγμάτων- που θάμαστε και μεις σε 10 μέρες!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
κατσε στα αυγα σουυυυυυυυ Γεωργιε.......εχεις ενα εξαιρετικο set up φιλαρακι που δεν μασσαει πουθενα και τα λεει ολα οπως πρεπει........βγαζει μαγικους ηχους στον υπερθετικο βαθμο......το ξερεις......:):)

Reaction score
1.720
Γιωργο καλοακουστο και απο μενα !! Πανω απ ολα να το χαιρεσαι εσυ και μονο εσυ!! Ειμαι σιγουρος οτι οι τελικες επιλογες σου σε ταξιδευουν στο απολυτο της ακουστικης σου νιρβανας!!!

Για δωστε αναλυτικο ρεπορταζ για τους ενισχυτες !!! please!!!!!!!

Reaction score
1.815
Ρε Γιώργαρε!
Θα συμφωνήσω με το Βλάσση. Το σύστημά σου (από τις εντυπώσεις των παιδιών που το άκουσαν) φαίνεται να είναι πυραυλοειδές!
Τα υπόλοιπα είναι να χουμε να λέμε... οπότε καλοάκουστο!
Εξ' άλλου τι θα ήταν η ζωή χωρίς στόχο και "ταξίδι"?

Τέλειωσες από το σύστημα... τά ζμπρωξες φτάνει! Άλλαξε χόμπυ!:boast:
Πότε πάμε να νοικιάσουμε ένα σκάφος για ψάρεμα?
Υπάρχει στην παρέα και κάποιος παλάβρας που συλλέγει πετονιές, βαρίδια και καλάμια με hi-end μηχανισμούς.. τιτανίου!:p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.633
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57