Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.841
ο Βλάσης Σ κοιμάται όρθιος υπό το άγρυπνο βλέμμα της κορασίδος .
Το πλοκάμι σε νέες περιπέτειες
...και προφητικό...Ύποπτο το μειδίασμα του Κωσταυτιά..
Α, ο Κώστας καθ όλη τη διάρκεια της εω Βόλω παρουσίας του κυκλοφορούσε με αυτό το φοβερό χαμόγελο!Ύποπτο το μειδίασμα του Κωσταυτιά..
Βάθος δεξιά κολλητά στο μπαζούκας της βάσης ηχείων στέκεται το μονομπλόκι, Βετούλι.Κουαρτέτο οργάνων (Βλάσης-Κόγιας-μισή καρέκλα-πλοκάμι )Στο βάθος τα χαμηλοβαθύφωνα μόλις διακρίνονται
View attachment 27780
Ο Κώστας πάντα έχει αυτό το χαμόγελο!Α, ο Κώστας καθ όλη τη διάρκεια της εω Βόλω παρουσίας του κυκλοφορούσε με αυτό το φοβερό χαμόγελο!
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τον νέο Λιπίνσκι ενισχυτήΒάθος δεξιά κολλητά στο μπαζούκας της βάσης ηχείων στέκεται το μονομπλόκι, Βετούλι.
Βγάλε τον μεγενθυτικό φακό σου και δες το, άτιμε που μου θες και λεπτομέρειες!
Μάνο μου δεν ισχύει αυτό που λές , μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ μπάσο στο σπίτι σουΤο αδύνατο σημείο είναι τα sub . Υπολείπονται των υπολοίπων ΙΜΗΟ
Έχοντας το προνόμιο να έχω ακούσει το σύστημα σε όλα του τα στάδια στους 3 Βόλους νομίζω οτι τα subάκια δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα .Ίσως η πρόχειρη τοποθέτηση(πάνω στα βιβλία) ,θες το απόλυτο των Lipinski,πάντως κάτι με χάλασε .Το κρυστάλλινο των 707 μουτζουρωνότανε λιγάκι απο το sub .Αν έγιναν κάποιες διορθώσεις μετά το Σάββατο........Την είπα και στον Χρήστο την γνώμη μου,χαμηλα σαν να μουτζουρώνει και μεσοϋψηλά μου έλειψε η καθαρότητα που έχω συνηθίσει από τα 707 .
Το μόνο που θα άλλαζα...................
Και τα μαξιλαράκια του καναπέ επίσης,δεν τα γουστάρω
ΥΓ Προτιμώ το κλινικό των Mogami έναντι των Gotham .Tα έχω αμφότερα και προτιμώ τα Mogami ,πιό καθαρά για μένα .
ΥΓ2 Τα καλώδια ρεύματος είναι από PC IBM compatible και δεν ματσάρουν με Apple
Όντως δεν έχω ακούσει μπάσο όπως πρέπει στο σπίτι μου.Μάνο μου δεν ισχύει αυτό που λές , μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ μπάσο στο σπίτι σου
......................................
Υπάρχει μια ολόκληρη "ζωή" μουσικής που πάλεται σε περιοχές που για τους περισσότερους είναι άγνωστη, ανακαλύπτεις άλλο ... μισό γκρούπ που παίζει στις περισσότερες ηχογραφήσεις
Άλλο target group ίσωςείναι πολύ silky στα πρίμα όπου δεν ακούς καμμιά κορυφή σκληρότητα ενώ είναι λίγο πιο αργοί στο χαμηλό.
Επιτέλους και μια φώτο που με δείχνει με μαλλιά!
Καλά είσι ωραίος, την άλλη φορά να γράψεις εντυπώσεις ακρόασης απε το μπαλκόνι!!Όντως δεν έχω ακούσει μπάσο όπως πρέπει στο σπίτι μου.
Και ναι δεν έκατσα στην σωστή θέση για εκτίμηση του συστήματος .Δεν έκανα ακρόαση,απλά άκουγα μουσική .
Οι class A δεν με "κάλυψαν". Υπό συνθήκες μπορεί να παίζουν εξαιρετικά .
Άλλο target group ίσως
Άμα ζητηθεί λίγο παραπάνω ένταση ήχου όμως τερματίζουν .(πχ στου Βλάση με b&W )
Οι προηγούμενοι ενισχυτές του πάντως δεν μου είχαν δημιουργήσει "ερωτηματικά "
Τα Ncore είναι DIY μηχανάκια .Ίσως αν ασχοληθεί κάποιος "μάστορας " τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα .
Τι θα έπαιρνα......
SM9 & sub6
Δημήτρη σ' ευχαριστώ, ο Βόλος είναι κοντά βρέ!!!Αγαπητέ geomiat, μεγειά τα νέα σαμπ και ενισχυτές! Υπέροχο σύστημα, τι να λέμε τώρα! Κρίμα που είναι στο Βόλο και δεν μπορούμε να το ακούμε συχνά! Άντε να τα πούμε σε κανένα demo day...grimm, πότε θα ακούσουμε;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...Επιτέλους και μια φώτο που με δείχνει με μαλλιά!