Έφτασε η ώρα, ήτοι: αποκάλυψις τώρα!

Reaction score
8.905
Αλλά αυτά τα ρημάδια, τα ψηφιακά μονομπλόκ μου... τα λατρεύω και είμαι ερωτευμένος μαζί τους! Σκάλ φερε μου ματζούνια (swarovski) για το κακό μάτι! :p :laugh:

Last edited:

Reaction score
3.899
Καταρχήν επειδή έχω όρεξη... κάτσε να σου πω την γνώμη μου γιαυτά που έγραψες.

Έχω ακούσει τα SM9, αλλά όπως είπε ο Κόγιας, κάποιοι θέλουν να είναι όρθια και στητά! και στα σοβαρά, οποίος έχει τα φράγκα (δεν είναι και πολλά) αξίζει να ασχοληθεί!

Δηλαδή τα ενεργά είναι μόνο τα συγκεκριμένα και πρέπει νάχεις φράγκα ενώ το συνδυασμο ενισχυτή ηχεία στον κάνουν δώρο με την αγορά ενός ντακ?

Δυστυχώς εάν δεν έχεις ενεργά, τα καλώδια ηχείων παίζουν τρομακτικό ρόλο στην αλυσίδα, και δεν μιλάω για ακριβά, υπάρχουν και έξυπνες λύσεις! Τώρα εάν έχεις ενεργά, πως να το κάνουμε τώρα και τα ιντερκονέκτ παίζουν ρόλο Για να μην το παραχέσουμε δεν μιλάω για ρεύματος...!

Μην τρελλαίνεστε, είπαν μην ασχολείστε πριν λύσετε πρώτα βασικότερα θέματα.
Ιεράρχιση λέγεται, άηντε!

Συμφωνώ, όποιος μπορεί, είναι αναγκαίο, αλλά πόσοι όμως μπορούνε να μετατρέψουν το σαλόνι τους σε στούντιο? Έρχεται μετά η ιστορία μου πάνω σε αυτό!

Αυτό σημαίνει φροντίδα χώρου, να το κάνεις στούντιο? Τα καλώδια στο χώρο, οι συσκευές, οι δισκοι, είναι αποδεκτά αισθητικά ενώ ένα πανελ επιτοίχιο ή επι οροφής, ντιζαινάτο χαλάει τη μαγεία του χώρου?

Εδώ δεν συμφωνώ, πολλά Ντάκ υποοδηγούν η και έχουν ευτελή υλικά σαν πρό!

ΔΕΝ γράφω αυτό.

Με ψηφιακούς παίζω και έχω στην κατοχή μου, αλλά ας χαλαρώσουμε, δεν φέρνουν όλοι και την άνοιξη, σήμερα μάθαμε ότι τα Ncore δεν...

Τι ακριβώς έμαθες για τα Ενκορ, ότι ο κατασκευαστής τους, αυτός που οι μοντούλες του περιέχονται στον ενισχυτή σου, έβγαλε πατάτα? Αυτό κατάλαβες?

Βιάζεσαι... εδώ είμαστε και βλέπουμε / ακούμε!

Το θέμα είναι: βλέπουμε? ακούμε?

Καλό είναι να έχεις φίλο έναν Χατζηστάμου... τώρα εάν κάτσεις και διαβάσεις την εγκυκλοπαίδεια / μάνιουαλ, θα γίνεις μετά ένας μικρός μαστεράς και μόνο εστι θα μπορείς να εκτιμήσεις τις δυνατότητες της συσκευής αυτής, που όντως για τα λεφτά της είναι αξιόλογη

Όταν άκουσα το σύστημα του Χρήστου, απλά τον είχα δει στην έκθεση. Τα υπόλοιπα παιδιά που αναφερόταν στο μηχανάκι είχαν διαβάσει το πι ντι εφ. Επίσης ακρίβυναν και τα ντολμαδάκια:lolsign:

Reaction score
8.905
Ιεράρχηση
Και μετά την ιεράρχηση... πάλι μετά θα σκουντουφλήσεις στα καλώδια...

Το θέμα είναι: βλέπουμε? ακούμε?
Εάν βλέπουμε το pdf και μετά ακούμε... τι άλλο μένει?

Αυτό σημαίνει φροντίδα χώρου, να το κάνεις στούντιο? Τα καλώδια στο χώρο, οι συσκευές, οι δισκοι, είναι αποδεκτά αισθητικά ενώ ένα πανελ επιτοίχιο ή επι οροφής, ντιζαινάτο χαλάει τη μαγεία του χώρου?
Πάλι σε μεσοβέζικες λύσεις θα πάμε... μισή δουλειά και κάποια προβλήματα θα παραμένουν!

Τι ακριβώς έμαθες για τα Ενκορ
Όπως ακούσαμε και στο Βλάσση προ διμήνου, οι encore ακούστηκαν με πολλές "γωνιές" και σκληροί σε σχέση με τους Lipinski στα B&W....
Εντέλει αφού ακούμε χροιές... ποιος είναι πιούρ, ο Ncore η ο Lipinski?

ΥΓ. και τα μαρούλια ακρίβυναν! :D Ειναι οπως λέμε το κυνήγι του θησαυρού στοιχίζει...:rolleyes:

Reaction score
3.899
Μπιλ δεν έχουν όλοι τρικυμία εν τω κρανίω.
Η υλοποίηση των βασικών συστατικών των Νκορ θα μπορούσε να ανταγωνισθεί πχ τα mola-mola??
Mη με τρελλαίνεις χρησιμοποιώντας επιλεκτικά στοιχεία χωρίς στοιχειώδη διαβάθμιση σκέψης!!(άτσα!)
Ούτε ένας ενισχυτής κρίνεται επειδή έπαιξε "κάπως" με κάποια ηχεία. Μπορεί όμως να γίνει πάνω σ' αυτό δουλειά και να δοθεί άλλο αποτέλεσμα.
Δηλαδή αυτό που ενισχύει τα ηχεία ΣΟΥ είναι 2 μοντούλες της Hypex ή το αποτέλεσμα που πήρε ένας μάστορης εργαζόμενος με βάση αυτές τις μοντουλοΜπρουνοΧαηπεξούλες?

Λαβγηου:fuckyou:

Reaction score
8.905
Γιώργαρε, απλά αυτό ήθελα να ακούσω και συμφωνώ μαζί σου...:thumbsup: Θυμάσαι τι μάχες είχαν γίνει εδώ μέσα... ο Μή, λάβ γιου :fuckyou: :drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Παιδες.....20 μαστορια ηλεκτρονικοι αν πιασουν μια μοντουλα στο χερι τους 20 διαφορετικα αποτελεσματα θα εχουμε......με το κυριοτερο συνηθως παιχνιδι στο σταδιο της τροφοδοσιας......το θεμα ειναι ποιανου μαστορα το τελικο αποτελεσμα μας κανει η μαλλον ποιο ταιριαζει καλλιτερα στα αυτακια μας!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
τι μονομπλοκια να δοκιμαζα κι εγω στο τσαντιρι μου απ' αυτα που βλεπω?....... :focus:

Reaction score
3.899
Παιδες.....20 μαστορια ηλεκτρονικοι αν πιασουν μια μοντουλα στο χερι τους 20 διαφορετικα αποτελεσματα θα εχουμε......με το κυριοτερο συνηθως παιχνιδι στο σταδιο της τροφοδοσιας......το θεμα ειναι ποιανου μαστορα το τελικο αποτελεσμα μας κανει η μαλλον ποιο ταιριαζει καλλιτερα στα αυτακια μας!!!!!!!
Φιλαράκι το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρουμε απο αυτόν που θα παίζει σωστά τα ηχεία μας.
Δεν είναι πυρηνική φυσική και δεν μπορούμε όταν ψάχνουμε το ορθό να καλαματιανίζουμε με το αρεστό.
Είναι διαφορετικοί δρόμοι, απλά.:drinks:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Φιλαράκι το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρουμε απο αυτόν που θα παίζει σωστά τα ηχεία μας.
Δεν είναι πυρηνική φυσική και δεν μπορούμε όταν ψάχνουμε το ορθό να καλαματιανίζουμε με το αρεστό.
Είναι διαφορετικοί δρόμοι, απλά.:drinks:

Kαι που ξέρεις οτι αυτός που θα παίζει σωστά τα ηχεία σου , θα είναι και σωστός σχεδιαστικά? Λεω τώρα εγω.
Και πως είναι το σωστό ρε μάστορα? Πόση διαφορά έχει με το αρεστό?
Ούτως η αλλέως αυτό που άκουσε η είχε στο νου του ο sound engineer , μάλλον αποκλείεται να το ακούσεις σπίτι σου , οτι σύστημα και να έχεις, ακόμα και αν είναι το ίδιο .
Σαφώς και δεν είναι πυρηνική φυσική . Αυτό μας έλειπε. Βεβαίως και υπάρχουν παράλληλοι δρόμοι.
Το αποτέλεσμα τελικά μετράει και δεν είναι ποτέ το ίδιο δεδομένου του ίδιου δίσκου, flac, hd, mac, windows, etc.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Α! και κάτι άλλο που λέει μια ψυχή εδω μέσα , μπορεί να μετράνε το ίδιο , αλλά να μην παίζουν το ίδιο. Γιατίιι?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios