Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αναλογικοι μην χαίρεστε, περιμένω χαμηλό έπιπλο (απο Μάνο) για την νεα ντακαρα μου!
Είσαι μεγάλη κοφάλα... ξέρεις εσύ...επιτελους στον σωστο δρομο ο Βασιλης μας!!!!!!!!
Καταρχήν επειδή έχω όρεξη... κάτσε να σου πω την γνώμη μου γιαυτά που έγραψες.
Έχω ακούσει τα SM9, αλλά όπως είπε ο Κόγιας, κάποιοι θέλουν να είναι όρθια και στητά! και στα σοβαρά, οποίος έχει τα φράγκα (δεν είναι και πολλά) αξίζει να ασχοληθεί!
Δηλαδή τα ενεργά είναι μόνο τα συγκεκριμένα και πρέπει νάχεις φράγκα ενώ το συνδυασμο ενισχυτή ηχεία στον κάνουν δώρο με την αγορά ενός ντακ?
Δυστυχώς εάν δεν έχεις ενεργά, τα καλώδια ηχείων παίζουν τρομακτικό ρόλο στην αλυσίδα, και δεν μιλάω για ακριβά, υπάρχουν και έξυπνες λύσεις! Τώρα εάν έχεις ενεργά, πως να το κάνουμε τώρα και τα ιντερκονέκτ παίζουν ρόλο Για να μην το παραχέσουμε δεν μιλάω για ρεύματος...!
Μην τρελλαίνεστε, είπαν μην ασχολείστε πριν λύσετε πρώτα βασικότερα θέματα.
Ιεράρχιση λέγεται, άηντε!
Συμφωνώ, όποιος μπορεί, είναι αναγκαίο, αλλά πόσοι όμως μπορούνε να μετατρέψουν το σαλόνι τους σε στούντιο? Έρχεται μετά η ιστορία μου πάνω σε αυτό!
Αυτό σημαίνει φροντίδα χώρου, να το κάνεις στούντιο? Τα καλώδια στο χώρο, οι συσκευές, οι δισκοι, είναι αποδεκτά αισθητικά ενώ ένα πανελ επιτοίχιο ή επι οροφής, ντιζαινάτο χαλάει τη μαγεία του χώρου?
Εδώ δεν συμφωνώ, πολλά Ντάκ υποοδηγούν η και έχουν ευτελή υλικά σαν πρό!
ΔΕΝ γράφω αυτό.
Με ψηφιακούς παίζω και έχω στην κατοχή μου, αλλά ας χαλαρώσουμε, δεν φέρνουν όλοι και την άνοιξη, σήμερα μάθαμε ότι τα Ncore δεν...
Τι ακριβώς έμαθες για τα Ενκορ, ότι ο κατασκευαστής τους, αυτός που οι μοντούλες του περιέχονται στον ενισχυτή σου, έβγαλε πατάτα? Αυτό κατάλαβες?
Βιάζεσαι... εδώ είμαστε και βλέπουμε / ακούμε!
Το θέμα είναι: βλέπουμε? ακούμε?
Καλό είναι να έχεις φίλο έναν Χατζηστάμου... τώρα εάν κάτσεις και διαβάσεις την εγκυκλοπαίδεια / μάνιουαλ, θα γίνεις μετά ένας μικρός μαστεράς και μόνο εστι θα μπορείς να εκτιμήσεις τις δυνατότητες της συσκευής αυτής, που όντως για τα λεφτά της είναι αξιόλογη
Όταν άκουσα το σύστημα του Χρήστου, απλά τον είχα δει στην έκθεση. Τα υπόλοιπα παιδιά που αναφερόταν στο μηχανάκι είχαν διαβάσει το πι ντι εφ. Επίσης ακρίβυναν και τα ντολμαδάκια
Και μετά την ιεράρχηση... πάλι μετά θα σκουντουφλήσεις στα καλώδια...Ιεράρχηση
Εάν βλέπουμε το pdf και μετά ακούμε... τι άλλο μένει?Το θέμα είναι: βλέπουμε? ακούμε?
Πάλι σε μεσοβέζικες λύσεις θα πάμε... μισή δουλειά και κάποια προβλήματα θα παραμένουν!Αυτό σημαίνει φροντίδα χώρου, να το κάνεις στούντιο? Τα καλώδια στο χώρο, οι συσκευές, οι δισκοι, είναι αποδεκτά αισθητικά ενώ ένα πανελ επιτοίχιο ή επι οροφής, ντιζαινάτο χαλάει τη μαγεία του χώρου?
Τι ακριβώς έμαθες για τα Ενκορ
Εντέλει αφού ακούμε χροιές... ποιος είναι πιούρ, ο Ncore η ο Lipinski?Όπως ακούσαμε και στο Βλάσση προ διμήνου, οι encore ακούστηκαν με πολλές "γωνιές" και σκληροί σε σχέση με τους Lipinski στα B&W....
ειδες αμα βαλλεις μορτικια και μουρατη καλτσα στα Χιτατσια πως φαινονται???????Παναγιά μου μια ανακόντα!
Φιλαράκι το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρουμε απο αυτόν που θα παίζει σωστά τα ηχεία μας.Παιδες.....20 μαστορια ηλεκτρονικοι αν πιασουν μια μοντουλα στο χερι τους 20 διαφορετικα αποτελεσματα θα εχουμε......με το κυριοτερο συνηθως παιχνιδι στο σταδιο της τροφοδοσιας......το θεμα ειναι ποιανου μαστορα το τελικο αποτελεσμα μας κανει η μαλλον ποιο ταιριαζει καλλιτερα στα αυτακια μας!!!!!!!
...............να καλαματιανίζουμε με το αρεστό.
Φιλαράκι το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρουμε απο αυτόν που θα παίζει σωστά τα ηχεία μας.
Δεν είναι πυρηνική φυσική και δεν μπορούμε όταν ψάχνουμε το ορθό να καλαματιανίζουμε με το αρεστό.
Είναι διαφορετικοί δρόμοι, απλά.