Έφτασε η ώρα, ήτοι: αποκάλυψις τώρα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Παρ' ότι ξέρεις ότι δηλώνω φανατικός των ATC, ο λόγος που γράφω μάλλον off-topic, είναι γιατί με τα ενεργά της Focal, υπάρχει μια σχετική πόλωση, .................................................................... αντιπαθώ τέτοιες καταστάσεις.
Για να στην σπάσω

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski

Focal -Metric - Lipinski :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Reaction score
3.899
Παρ' ότι ξέρεις ότι δηλώνω φανατικός των ATC, ο λόγος που γράφω μάλλον off-topic, είναι γιατί με τα ενεργά της Focal, υπάρχει μια σχετική πόλωση, θες γιατί γίνονται διάφορα demo days (-συμφωνώ και επαυξάνω- με τον τρόπο που τα προωθεί ο Χατζηστάμου), θες γιατί είναι λίγο ίσως πιο οικονομικά, πάντως όπως και να έχει, αντιπαθώ τέτοιες καταστάσεις. Αν είχα στο μυαλό μου και άλλα ενεργά σε αυτή την κατηγορία, να είσαι σίγουρος ότι θα τα έβαζα. Να μπορεί να τα ακούσει κάποιος βέβαια σε σωστό χώρο, χωρίς να μεταναστεύσει.8-)

Όσο για την πρόσκληση, μέσα!, αλλά πίνω ασύμφορα και δεν γράφω και εντυπώσεις μετά...:drinks:
Καλά, μη γράψεις, θα βγάλεις παπαγαλόνομα!
Θα φάμε και θα πιούμε και θάχουμε να λέμε ότι: ότι είχαμε να πούμε το ήπιαμε!
Νταξ?

D

Deleted member 8307

Guest
...Δεν βλέπω να ανήκουν σε άλλη κατηγορία τιμής...
Γιάννη είχα υπόψιν την τιμή εδώ για τα ATC, λιανική αγγλία £7156 το ζευγάρι από το review του soundonsound τον Μάιο. Τα Focal έρχονται στα €5660 λιανική...
Τώρα τι μπορεί να συμβαίνει street (ίντερνετ) price ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.279
Αν έχεις σκοπό να βάλεις και sub, το περισσότερο χαμηλό των SM9 δεν είναι ιδιαίτερο πλεονέκτημα, από την άλλη, η μεσαία περιοχή των ATC, θα είναι εκεί, ότι sub και να βάλεις...;)

Όσο για την τιμή, ας μας ενημερώσει ο Θέμης, πάντως στην αμερική τα SCM25 έχουν 8000 $ = 6000 Eur, και τα SM9 έχουν 7200 $.

Δεν βλέπω να ανήκουν σε άλλη κατηγορία τιμής.

http://www.sweetwater.com/store/detail/SM9Left

http://vintageking.com/atc-loudspeakers.html
Όντως τα 8000$ είναι εξαιρετική τιμή,καθότι Αγγλία είχαν περιξ των 7000£.

Reaction score
8.905
Εγώ φταίω, που προσπαθώ να υπάρχει πολυφωνία και αγωνιστική δράση απέναντι στο ηχητικό κατεστημένο.
Έχεις δίκιο φίλε μου... ποιος παίρνει στα σοβαρά το οποιο "κατεστημένο" όμως, από ότι βλέπεις αυτοακυρώνονται όλα σιγά σιγά... :thumbsup:

Reaction score
3.899
Έχεις δίκιο φίλε μου... ποιος παίρνει στα σοβαρά το οποιο "κατεστημένο" όμως, από ότι βλέπεις αυτοακυρώνονται όλα σιγά σιγά... :thumbsup:
Ναι, ακρίβυναν και τα κολοκυθάκια...άστα να πάνε φιλαράκι!:help:

Reaction score
3.899
Ενεργά ηχεία, μην τρελλαίνεστε με τα καλώδια, φροντίστε το χώρο σας, προσπαθείστε να μειώσετε την ακουστική αλυσσίδα, παίξτε χωρίς προ, σαμπρε ντακ, ψηφιακοί ενισχυτές, Γκριμ, Μετρικ κλπ κλπ, τα διάβαζες και σ' άλλο φορουμ φιλαράκι και είδες να καταρρέουν τελικά???

Reaction score
8.905
Καταρχήν δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, πήρα αφορμή αυτά που γράφτηκαν για τα Ncore... όταν έχεις αναλογικές πηγές ένας προενισχυτής επιβάλετε, εστω και για το Πικάπ. Γιώργο τι να πω τώρα, ότι και εγώ αυτοακυρώθηκα... δεν το πίστευα τι ζημιά μου έκανε το έπιπλο των συσκευών όπως το είχα, θα στο αναλύσω περίμενε να βάλω και φωτογραφίες!

Reaction score
1.815
Μου φαίνεται ότι όλοι μας έχουμε ξεφύγει!
Το οξύμωρο τσι υπόθεσης είναι ότι ενώ μιλάμε για μηχανήματα που αναπαράγουν πιστά τη μουσική, έχουμε φάει κόλλημα με τα link και τα πι-ντι-έφια και το αποτέλεσμα ποιό είναι??

Κανείς να μην ακούει!!!
Μόνο ψαχνόμαστε...

Ρε όξωωωωω! Πάω να ακούσω από κασσετόφωνο κι ας με σιχτηρίζετε όλοι σας!:lolsign:
...και για σπάσιμο στον εαυτό μου, θα δανειστώ το γραμμόφωνο και τους 227 δίσκους του μπάρμπα μου να τους ακούσω! Έτσι από περιέργεια βρε αδερφέ!

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Καταρχήν δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, πήρα αφορμή αυτά που γράφτηκαν για τα Ncore... όταν έχεις αναλογικές πηγές ένας προενισχυτής επιβάλετε, εστω και για το Πικάπ. Γιώργο τι να πω τώρα, ότι και εγώ αυτοακυρώθηκα... δεν το πίστευα τι ζημιά μου έκανε το έπιπλο των συσκευών όπως το είχα, θα στο αναλύσω περίμενε να βάλω και φωτογραφίες!
Βασιλη να δοκιμασεις την σερβαντα της γιαγιας σου,εκεινη με τις ξανθες μπορντουρες και τα χοντρα χερουλια.......μασιφ πραμα......ριξε τις μηχανες απαν και ετοιμασου να εκπλαγεις!!!!!!!

Καταφθανει η εκδικηση ....της σερβαντας!!!!!!!!!!!:tongue::roflmao::laugh::laugh::laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Μου φαίνεται ότι όλοι μας έχουμε ξεφύγει!
Το οξύμωρο τσι υπόθεσης είναι ότι ενώ μιλάμε για μηχανήματα που αναπαράγουν πιστά τη μουσική, έχουμε φάει κόλλημα με τα link και τα πι-ντι-έφια και το αποτέλεσμα ποιό είναι??

Κανείς να μην ακούει!!!
Μόνο ψαχνόμαστε...

Ρε όξωωωωω! Πάω να ακούσω από κασσετόφωνο κι ας με σιχτηρίζετε όλοι σας!:lolsign:
Μπραβο ρε φιλαρακι μου.....εγω σε καταλαβαινω απολυτα με δαυτους.....και να σκεφτεις οτι και εγω πριν λιγο γυαλισα το γραμμοφωνο και τωρα ακουω μουσικη........εχω βαλλει και ενα ....ΒΑΤ 69 μπομπατο γουισκυ και εχω φτιαξει κεφαλι.......

Ωπ ....πρεπει να σε αφησω γιατι η γυναικα θελει να δει στην ΤΒ το --Φως του Αυγερινου--και γω ---τον Αστυνομο Καρνεζη---και θα φαμε τα μουστακια μας αποψε!!!!!!!

Δεν βρισκω γαμωτο πουθενα και την πλακα με τους --CERRONE με το Super nature.....να χορεψω καμια ντισκια να ισιωσω!!!!!

:drinks:

:drinks:

:dance2:

:beach:

:beach:

:cool:

:cool:

Last edited:

Reaction score
1.815
Ωπ ....πρεπει να σε αφησω γιατι η γυναικα θελει να δει στην ΤΒ το --Φως του Αυγερινου--και γω ---τον Αστυνομο Καρνεζη---και θα φαμε τα μουστακια μας αποψε!!!!!!!
Το σκότωσες το σήριαλ βρε συ!

Ο Καρνέζης δεν ήταν αστυνόμος αλλά δικηγόρος!
Αστυνόμος ήταν ο ...Σαϊνης κι ο Μπέκας!:roflmao:

Reaction score
8.905
Καταρχήν επειδή έχω όρεξη... κάτσε να σου πω την γνώμη μου γιαυτά που έγραψες.

Ενεργά ηχεία
Έχω ακούσει τα SM9, αλλά όπως είπε ο Κόγιας, κάποιοι θέλουν να είναι όρθια και στητά! και στα σοβαρά, οποίος έχει τα φράγκα (δεν είναι και πολλά) αξίζει να ασχοληθεί!

μην τρελλαίνεστε με τα καλώδια
Δυστυχώς εάν δεν έχεις ενεργά, τα καλώδια ηχείων παίζουν τρομακτικό ρόλο στην αλυσίδα, και δεν μιλάω για ακριβά, υπάρχουν και έξυπνες λύσεις! Τώρα εάν έχεις ενεργά, πως να το κάνουμε τώρα και τα ιντερκονέκτ παίζουν ρόλο Για να μην το παραχέσουμε δεν μιλάω για ρεύματος...!

φροντίστε το χώρο σας
Συμφωνώ, όποιος μπορεί, είναι αναγκαίο, αλλά πόσοι όμως μπορούνε να μετατρέψουν το σαλόνι τους σε στούντιο? Έρχεται μετά η ιστορία μου πάνω σε αυτό!

προσπαθείστε να μειώσετε την ακουστική αλυσσίδα, παίξτε χωρίς προ
Εδώ δεν συμφωνώ, πολλά Ντάκ υποοδηγούν η και έχουν ευτελή υλικά σαν πρό!

ψηφιακοί ενισχυτές
Με ψηφιακούς παίζω και έχω στην κατοχή μου, αλλά ας χαλαρώσουμε, δεν φέρνουν όλοι και την άνοιξη, σήμερα μάθαμε ότι τα Ncore δεν...

Γκριμ
Βιάζεσαι... εδώ είμαστε και βλέπουμε / ακούμε!

Μετρικ κλπ
Καλό είναι να έχεις φίλο έναν Χατζηστάμου... τώρα εάν κάτσεις και διαβάσεις την εγκυκλοπαίδεια / μάνιουαλ, θα γίνεις μετά ένας μικρός μαστεράς και μόνο εστι θα μπορείς να εκτιμήσεις τις δυνατότητες της συσκευής αυτής, που όντως για τα λεφτά της είναι αξιόλογη

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Το σκότωσες το σήριαλ βρε συ!

Ο Καρνέζης δεν ήταν αστυνόμος αλλά δικηγόρος!
Αστυνόμος ήταν ο ...Σαϊνης κι ο Μπέκας!:roflmao:
Εγω μιλαω για τον πατερα του βρε........αυτος ο αποπανω ειναι ο γυοκας του σε νεοτερο σηριαλ................!!!!!!!:dance2::dance2::dance2::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Reaction score
8.905
Πριν...

Μετα...

Το ηχητικό αποτέλεσμα που πήρα... άλλο σύστημα!

Αναλογικοι μην χαίρεστε, περιμένω χαμηλό έπιπλο (απο Μάνο) για την νεα ντακαρα μου!

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Πριν...

Μετα...

Το ηχητικό αποτέλεσμα που πήρα... άλλο σύστημα!

Αναλογικοι μην χαίρεστε, περιμένω χαμηλό έπιπλο (απο Μάνο) για την νεα ντακαρα μου μου! :dance2:
επιτελους στον σωστο δρομο ο Βασιλης μας!!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios