Τι είδαμε, τι θα δούμε

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.288
Θα σε είχαν δουλέψει αν 1. είχες πληρώσει, και 2. αν καταλάβαινες διαφορά των fake απο τα real. ;) Μπόουθ!

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Iron Man 3 (2013)

World War Z (2013)

Ταινίες που ξέρεις τι να περιμένεις όταν αποφασίσεις να τις δεις. Σε σχέση με άλλες του είδους που κυκλοφόρησαν την τελευταία χρονιά τούτες εδώ είναι καλογυρισμένες τουλάχιστον, εννοώ κυρίως τη δουλειά που έχει γίνει στα effects και στον ήχο. Τις ευχαριστηθήκαμε και δεν μετανιώσαμε για τις ώρες που αφιερώσαμε να τις δούμε. Καμία σχέση ας πούμε με το Olympus has fallen (ή φόλεν που κάπου είδα να γράφεται σωστά). Ανευ βαθμού....

Reaction score
16.068
"The Stranger" 1946. 8/10
Πολυ καλό φιλμ- νουαρ απο και με τον Ο. Welles.

Ναι,ναι πολυ καλό,διότι credibility in movies is not relevant. It is the entertainment that is relevant (!),according to Hitchcocκ,που αν και δεν ειναι δικό του θα μπορούσε και να ειναι....

Και μετά για ν απαλυνετε την αγωνία που - τυχόν - σας συνόδευσε κατα τη διάρκεια της προβολής της η ταινία, ψυχαγωγηθείτε εδω:
100 things I learned from 'The Stranger':D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Pacific rim
The lone ranger
Συμπαθητικες καλά εφφέ αλλά μεγαλες και χωρίς κάτι ιδιαιτερο
Συμφωνώ για το Lone Ranger,αντίθετα βρήκα το Pacific Rim εξαιρετικό για το είδος του.
Καλοδουλεμένη ιστορία,χωρίς σεναριακά κενά,πάρα πολύ καλή φωτογραφία χωρίς να πάσχει από Τρανσφορμεριτίδα(δλδ ενώ οι πρωταγωνιστές είναι τα robot,οι σκηνές επικεντρώνονται στο να δείχνουν ανθρώπους αφήνοντας τις μάχες στο background).
Guillermo del Toro είναι αυτός.

Reaction score
249
Συμφωνώ για το Lone Ranger,αντίθετα βρήκα το Pacific Rim εξαιρετικό για το είδος του.
Καλοδουλεμένη ιστορία,χωρίς σεναριακά κενά,πάρα πολύ καλή φωτογραφία χωρίς να πάσχει από Τρανσφορμεριτίδα(δλδ ενώ οι πρωταγωνιστές είναι τα robot,οι σκηνές επικεντρώνονται στο να δείχνουν ανθρώπους αφήνοντας τις μάχες στο background).
Guillermo del Toro είναι αυτός.
Δεν ηταν και background οι μάχες μια που όλα τα εφφέ (ηχητικα ) επικεντρώνονταν σε αυτές αλλά και η γενικαβμεγάλη διαρκεια τους μου θύμισαν επισης τη χορογραφία Κινγκ Κονγκ - δεινοσαυρων

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Δεν ηταν και background οι μάχες
Aυτό ακριβώς λέω και εγώ,δεν ήταν σαν το Transformers
και η γενικαβμεγάλη διαρκεια τους μου θύμισαν επισης τη χορογραφία Κινγκ Κονγκ - δεινοσαυρων
Ήταν ένας από τους στόχους του σκηνοθέτη να θυμίζει λιγάκι τις Ιαπωνικές ταινίες με τον Γκοτζίλα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.565
Ι spit on youur Grave 2

ιδιαιτερη ταινια, με ψιλοκαλη πλοκη, σκηνες σκληρες, μου θυμισε λιγο hostel κ saw σε συνδυασμο, της δινω 6/10 !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106