- Reaction score
- 101.785
Γιάννο κοίτα το #71 μήνυμα...
εκκλησία κλέβουμε...Κοντολέ δεν με βοηθάς, έλα βάλε ένα χεράκι να τον γλεντήσουμε.
O anemelos εννοεί αυτό. Θα διορθωθεί με το επόμενο update. Από κάπου όμως πρέπει να πιαστούμε για να κράξουμε.
Αν αρχίζω να γράφω τα στραβά του S4 και του Android θα βαρεθείτε να διαβάζετε...
Απ' ότι έμαθα με το update το i-phone δεν θα βγάζει πλέον bsod αλλά i-bsod, δηλαδή ice blue screen of death, που είναι πολύ μοδάτο και μουράτο χρώμα.O anemelos εννοεί αυτό. Θα διορθωθεί με το επόμενο update ...
Τα στραβά είναι διάφορα. Άλλα υποκειμενικά και άλλα αντικειμενικά.Και δεν τα γράφεις τα στραβά του S4. Με ενδιαφέρει
Με την τελευταία αναβάθμιση που έκανε η Samsung στο S4, πέρασε στα μουλωχτά και το Knox. Τι είναι αυτό; Ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας που επιτρέπει να συνυπάρχουν στην ίδια συσκευή προσωπικά και εταιρικά δεδομένα.Είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω pure Android για να διορθωθεί και η στρωτή λειτουργία, αλλά σιχαίνομαι τα roots και θέλω να μου το κάνει άλλος.
Και την ντροπή για την κατοχή τέτοιας γυφτοπροξενικής γκατζετιάς πού την πας;Για την εμφάνιση συμφωνώ, αλλά και το αηφόνι για να διατηρηθεί όμορφο χρειάζεται (βλαχο)θήκη που το κάνει να φαίνεται χάλια. Άσχετα απο λειτουργικά και οθόνες, αν ήταν να διαλέξω S4 χωρίς θήκη ή αηφόνι με, θα προτιμούσα πάλι το S4.
Αυτό που βλέπουμε καθημερινά έχει σημασία, όχι πώς θαααα ήταν ααααν δεν είχε θήκη.
Και δεν χαίρεσαι; Ούτως ή άλλως, ο ενημερωμένος σήμερα είναι άσχετος αύριο αν σταματήσει να διαβάζει.Εγώ πάλι νιώθω οτι είμαι άσχετη με την τεχνολογία με αυτά που διαβάζω..