- Reaction score
- 1.842
Έτσι σκέτο, όπως σκέτο από γιουβέτσι, ή «τον μετράει», με σαλτσίτσα;Μετραει ...
Έτσι σκέτο, όπως σκέτο από γιουβέτσι, ή «τον μετράει», με σαλτσίτσα;Μετραει ...
Τι ειναι αυτο ? το skip ?Ακόμα στο Skype μιλάς?
Θα σε γελασω Δημητρη, εγω εχω σαν αναφορα τα μακαρονιαΈτσι σκέτο, όπως σκέτο από γιουβέτσι, ή «τον μετράει», με σαλτσίτσα;
Αστα διαλα ρε σοβαρε! εδω ειναι τα ασχετα!Το θέμα έχει ξεφύγει.... και ο συγκεκριμένος χλευασμός πάει σε λάθος συμπεράσματα / αποτελέσματα και εμένα δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι παραλόγου!
Καλή διασκέδαση να εχετε!
Ποια ? αυτη δεν ειναι ψ@ληΕγώ έχω σαν αναφορά τη Λίλα!
Ναι ρε παλιόπαιδα, ρίξτε τα όλα πάνω μου. Λες και εσείς δεν ψοφάτε για ^&*$*^&συζήτηση.ρε σεις ο ανέμελος φταίει για όλα πούχε καημό με το λοιπό του Γιάννη
ναι ρε φιλαράκι, άξονα μέτρησα, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?φιλαρακι δεν το ξαναμετρας αξανα! καθε χρονο στα 50 + ειναι αναγκη!
Τι είναι αυτό:" ^&*$*^&"????????Ναι ρε παλιόπαιδα, ρίξτε τα όλα πάνω μου. Λες και εσείς δεν ψοφάτε για ^&*$*^&συζήτηση.
και οι χολς και οι βουτύρου καλές είναι!που εισαι ρε Holms!!!!
Πρεπει να ειναι αλλοδαπης προελευσεως, γιατι βλεπω πολλα μασκαραλικια να χειΤι είναι αυτό:" ^&*$*^&"????????
Νέα μoνάδα μέτρησης???
ναι ρε, εσύ φταίς, εγώ πάγαινα για ύπνο και κεί που έκλεινα πισι...ζατς ο Κοτσίδης με την...Ναι ρε παλιόπαιδα, ρίξτε τα όλα πάνω μου. Λες και εσείς δεν ψοφάτε για ^&*$*^&συζήτηση.
Αλλοδαπής ή ερασιτεχνικής?Πρεπει να ειναι αλλοδαπης προελευσεως, γιατι βλεπω πολλα μασκαραλικια να χει
.....με την ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ναι ρε, εσύ φταίς, εγώ πάγαινα για ύπνο και κεί που έκλεινα πισι...ζατς ο Κοτσίδης με την...
Μην μου βαζεις δυσκολα, δεν ξερω, πρεπει να διαβασω το pdf.Αλλοδαπής ή ερασιτεχνικής?