Τα άσχετα....των μετρήσεων!

Reaction score
1.685
Δε δίνει και μετρήσεις η ρουφιάνα... λέτε να ανήκει στις μικρ0ψ0λες?
Οχι, ανηκει στα συστηματα αναφορας .

Παω να κανω μια μετρηση υπνου......καληνυχτα παιδες !!!

Υ.Γ
Το πρωι μπορει να εχει μεγαλωσει :roflmao:

Last edited:

Reaction score
1.720
Bασιλη ελα μην ντρεπεσαι! σε βλεπω γουσταρεις την πλακα!:p και μετρημενος και αμετρητος φιλος μας εισαι:p ελα να μετρηθουμε παρειτσα.:welcome:

Reaction score
1.815
Θα περιμένω τα νεότερες αλλαγές του "Μου" για τα νέα κεραμίδια σκουλτζινίου και την κορυφαία γυψοσανίδα αναφοράς στην Ευρώπη!
Αντε καλό βράδυ σε όλες!:lolsign:
Και ιδιαίτερα στο καλό μου φιλαράκι το Μπιλλάκο!:welcome:

Reaction score
8.905
:offtopic:
Τάκη δεν έχει να κάνει με το πόσο σοβαρός είμαι... και είναι γνωστό οτι δεν συγκαταλέγομαι στους άγιους.... αλλά ρε φίλε το είπα και πριν, δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι χλευασμού! Κατά τα άλλα και εγώ σας αγαπώ και τα πάτε καλά και χωρίς εμένα!

Reaction score
1.720
:offtopic:
Τάκη δεν έχει να κάνει με το πόσο σοβαρός είμαι... και είναι γνωστό δεν συγκαταλέγομαι στους άγιους.... αλλά ρε φίλε το είπα και πριν, δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι χλευασμού! Κατά τα άλλα και εγώ σας αγαπώ και τα πάτε καλά και χωρίς εμένα!
ΡΕ Π@Π@ΡΑ ΤΙ ΛΕΣ;;

Reaction score
1.720
@ δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι χλευασμού!

το οτι εισαι μακακας το ξερω .τα λαδια δεν βρισκω απο που χανεις!!

τι σαχλαμαρα ειναι αυτο που εγραψες;;;; αλλοιμονο να μην ξεχωριζα εγω ποτε κανεις πλακα!!:confused:

Reaction score
8.905
Μην κοιτάς πάντα το περιεχόμενο... αρκούν τα γράμματα μόνο! Άρχισες να χάνεις και εσύ λάδια... οι κακές παρέες φταίνε! ;)

Τέρμα από εδώ, πάρε τηλέφωνο εάν θέλεις, και τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.645
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios